|
Wykopmy rasizm ze stadionów !! |
| Autor |
Wiadomość |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
|
|
|
 |
|
|
Despo
bad boy

Sieć:: SyComp
|
Wysłany: 2006-03-25, 23:46
|
|
|
Ja powiem więcej, wykopmy go ze swoich głów, ze swojego życia. Jak słyszę teksty zaczynające się od "asfalt","czarnuch","małpa" to żałuje, że jestem Polakiem, członkiem jednego z najbardziej rasistowskich narodów świata.
Ja noszę, nie interesują mnie zdania opinii, że to lans, głupota czy moda, a nawet takie, że jestem za stary na gumowe bransoletki. Tylko tak mogę podkreślić swoją przynależność do tego programu i swoje zdanie w tym temacie oraz to, że jestem blisko związany ze sportem i zdrową jego częścią. |
_________________ Despo
Rudzki Sportowy Serwis Informacyjny - www.SportowaRuda.pl - całe miasto żyje sportem... |
|
|
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-03-26, 00:07
|
|
|
Na jednej ręce opasaka antyrasistowska a na drugiej trzeba by załozyc opaske z hasłem "Spieprzaj dziadu" (gościu który je sprzedawał w sieci zaraz po zwyciestwie Kaczyńskich zbił na tym niezła fortune - przekazał ją na jakiś dom dziecka) bo to częsciwo nasi rządzący przyczyniają sie do takiego stanu rzeczy. Ale to taki mały OT.
Oczywiscie akcja jak najbardziej godna poparcia |
|
 |
Despo
bad boy

|
Wysłany: 2006-03-26, 00:14
|
|
|
| Satry dziad zdziwisz się, ale taką też mam (spieprzaj dziadu). Dochód z ich sprzedaży przeznaczony jest na schroniska dla bezdomnych. |
_________________ Despo
Rudzki Sportowy Serwis Informacyjny - www.SportowaRuda.pl - całe miasto żyje sportem... |
|
|
|
 |
gollaz

Sieć:: Piramida
|
Wysłany: 2006-03-26, 12:04
|
|
|
no jo do staryj godom - joł niggaz
| Despo napisał/a: | | nie interesują mnie zdania opinii, że to lans, głupota czy moda |
co nie zmienio faktu, że to lans, głupota i moda, przynajmnij wg mie. no chyba, że przez takie wspaniałe gumowe opaski wszyskie murzinki na Goduli bydom się lepij czuli |
_________________ fabrykarapu.com
Jesteśmy Wszędzie, Nie Ma Nas Nigdzie
WRF
 |
|
|
|
 |
Despo
bad boy

|
Wysłany: 2006-03-26, 22:58
|
|
|
| Twoja opinia, Twój wybór, Twoje wychowanie. |
_________________ Despo
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-03-28, 21:26
|
|
|
popieram akcje, ale co do obrzucania sie i pilkarzy bananami czy kamieniami to napewno nie zniknie, przynajmniej przez najbliższe lata, ale akcja jak najbardziej wporządku popieram |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-28, 21:33
|
|
|
Trzeba wierzyc...kiedyś to zniknie... napewno... a to co teraz robimy (choć dla niektórych wydaje sie to glupota) napewno bedzie mialo wplyw na to jak szybko zniknie rasizm w naszym kraju... |
|
 |
|
|
50cent

|
Wysłany: 2007-02-23, 11:57
|
|
|
A ja jestem rasistą i bede nim i ciesze sie że Górnik Zabrze jest biały !! Szkoda tylko że dużo w nim Goroli Oberschleisen !!! |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2007-02-23, 16:43
|
|
|
| 50cent napisał/a: | A ja jestem rasistą i bede nim i ciesze sie że Górnik Zabrze jest biały Szkoda tylko że dużo w nim Goroli Oberschleisen |
Chyba pomylily ci sie kluby... wyznawcami Oberschleisen sa kibice Ruchu Chorzow....
A pozatym GZ nie jest biały hahaha ilu murzynow gralo w Gorniku ? Wieeelu |
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-02-24, 11:24
|
|
|
50cent, skoros rasista po po co masz ksywe murzyna, MURZYNA, a ich rasisci nieznosza z tego co wiem,
a co do tegoz zjawiska wsrod kibicow, to moze nie tyle rasizm, co nienawisc do kibicow innych klubow, zupelnie nie czaje czemu, i wkurza mnie to, bo chlopak nie chce mnie wziasc na mecz bo sie o mnie boi, ze sie cos stanie, a ja bym np chciala isc na mecz |
_________________ Oh sorry if I ain't perfect, sorry I don't give a (what)
Sorry I ain't no diva, sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin, sorry I'm not a slut
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2007-02-25, 18:04
|
|
|
| naws napisał/a: | | Chyba pomylily ci sie kluby... wyznawcami Oberschleisen sa kibice Ruchu Chorzow.... |
nie tylko
| naws napisał/a: | | ilu murzynow gralo w Gorniku |
dobrze ujęte grało czyli teraz jest Biało Niebiesko Czerwony
| Mamba napisał/a: | | wkurza mnie to, bo chlopak nie chce mnie wziasc na mecz bo sie o mnie boi, ze sie cos stanie, a ja bym np chciala isc na mecz |
od nos z Orzegowa i Godule dziołchy jeżdżą na szpile normalnie ze zbiórki i jakoś nic im sie nie stało jeszcze
ps. rasistą żech niejest jakby nie było niech grają murzyni w Górniku ino żeby lepi groł Górnik |
_________________ PATRZ KOMU UFASZ ! |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2007-02-26, 23:44
|
|
|
| ramon3101 napisał/a: | | dobrze ujęte grało czyli teraz jest Biało Niebiesko Czerwony |
Tak ale rasistowscy kibice np. Ruchu, szczycą sie swoja historia klubu...w ich klubie nigdy w historii nie gral murzyn, a jeslli przychodzil, to odrazu go mieszalil z blotem...a w Gorniku gralo wiecej murzynow niz ja mam wlosow na glowie, a ten sie cieszy ze Gornik to biala druzyna...ale tak naprawde nią nie jest...tylko chwilowo nie ma zadnego murzyna :d ale juz przeszlosc klubu nie pozwala na opinie "biała" gdyz taka poprostu juz byc nie moze...skoro miala juz w swoich szeregach czarnych... |
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2007-03-07, 23:52
|
|
|
| ramon3101 napisał/a: | od nos z Orzegowa i Godule dziołchy jeżdżą na szpile normalnie ze zbiórki i jakoś nic im sie nie stało jeszcze |
jeszcze ... odpukac w nie malowane. |
|
 |
Leydii

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 2007-03-08, 09:48
|
|
|
| mi tez sie nci nei stało jeszcze.... i mam nadzieje ze tak bydzie dali:] |
_________________ ...Zasady są po to żeby je łamać,