|
Wykopmy rasizm ze stadionów !! |
| Autor |
Wiadomość |
fruqon

|
Wysłany: 2007-05-20, 18:43
|
|
|
Sam smierdzisz kretynie. Kuzwa skad sie takie młoty biorą, wstyd na cały swiat |
|
|
|
 |
|
|
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-05-20, 22:25
|
|
|
ksiaze ty jak sie nieumyjesz to tez smierdzisz a wogole to kto ci to powiedzial, co laziles i wachales murzynow |
_________________ Oh sorry if I ain't perfect, sorry I don't give a (what)
Sorry I ain't no diva, sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin, sorry I'm not a slut
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2007-05-24, 23:23
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | Sam smierdzisz kretynie. Kuzwa skad sie takie młoty biorą, wstyd na cały swiat |
wow co za post niei bylo nic typu : patrząc na twoje posty widzę ironie itd hehe pozDro |
_________________ PATRZ KOMU UFASZ ! |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2007-05-25, 14:57
|
|
|
No i sie zaczelo....nie wiem dlaczego opaski sa zlym pomyslem...sam nosze taka opaske juz ponad rok i jakos nie mialem zadnych problemow...
Pozatym toleruje pozostale rasy, a z murzynami mam do czynienia co chwile i ogolnie sa bardziej zadbani jesli chodzi o sprawy higieny osobistej niz 40 % naszego Polskiego spoleczenstwa......nie trzeba sprawdzac...to juz widac na pierwszy zut oka |
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-05-26, 00:20
|
|
|
| ramon3101 napisał/a: | wow co za post niei bylo nic typu : patrząc na twoje posty widzę ironie |
Patrząc na Twoje posty widzę że masz problemy z rozumieniem niektorych słów, stąd te "uproszczenie" |
|
|
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-05-26, 11:05
|
|
|
| fruqon, nie mozesz w koncu przestac?? wiecznie sie kogos czepiasz i obrazasz, gdyby to odemnie zalezalo to bym cie z tego forum wykopala |
_________________ Oh sorry if I ain't perfect, sorry I don't give a (what)
Sorry I ain't no diva, sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin, sorry I'm not a slut
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-05-26, 11:19
|
|
|
Jezeli ktos pisze "Murzyni śmierdzą" (na co a propos jakos nie reagujesz) to ja moge tego kogos nazwac kretynem, to przynajmniej ma cos wspolnego z rzeczywistością
| Mamba napisał/a: | | gdyby to odemnie zalezalo to bym cie z tego forum wykopala |
A tak mozesz co najwyzej tupnąć nóżką Milego dnia |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2007-05-26, 17:10
|
|
|
Wracajac do tematu to nie potrafie zrozumiec dlaczego kolor skory naprawde ma tak wielkie znaczenie...Takim sie ktos urodzil jakim jest i nie powinien przez to cierpiec.
Taka przestroga moze dla tych ktorzy nie lubia murzynow moze byc fakt...ze lepiej jest miec murzynow niz Michałow Jacksonow...nie chodzi mi o to ze nie znosze jego wygladu tak od wlasnego widzimisie...ten facet przekozaczyl z operacjami plastycznymi a to u mnie zasloguje na potępienie...jesli by sie takim urodzil jakim teraz jest to zupelnie co innego. Przynajmniej takie jest moje zdanie |
|
 |
|
|
bomborek

|
Wysłany: 2007-09-17, 00:07
|
|
|
| 50cent napisał/a: | A ja jestem rasistą i bede nim i ciesze sie że Górnik Zabrze jest biały !! Szkoda tylko że dużo w nim Goroli Oberschleisen !!! |
hmm.. masz nick 50 cent i jestes rasista?? przeciez 50 cent jest murzynem |
|
|
|
 |
fan
Gość
|
Wysłany: 2008-05-20, 16:02 rasizm
|
|
|
| wie ktos moze jak brzmi napis który pojawia sie czasamii na meczach np. ligi mistrzów który w tłumaczeniu na język polski brzmi "wykopmy rasizm ze stadionów"? |
|
|
|
 |
Zebrus

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2008-05-20, 16:15
|
|
|