KutsikJaś
dupa

Sieć:: sds
|
Wysłany: 2007-07-19, 21:48 Woda od Stani!!!
|
|
|
Dziw mnie bierze, kiedy widzę takie bzdury jak te napisane przez p. Stanie w ulotce, rozdawanej ostatnio po skrzynkach pocztowych, w sprawie braku wody. Znowu zwalanie winy na Górnośląskie Przedsiębiorstwo Wodociągów. Co tu jest grane? Czyżby zawalono wszystko w Urzędzie Miasta? Teraz szuka się winnych aby zrobić dobrą minę? A może co innego?
1. W mediach, przyznaje się do popełnienia błędu sanepid. Czyli rozumie z tego, że popełnili błąd i to może być prawdą. Ostatecznie to ludzie!!
2. Jeżeli natomiast nie, to co stoi aby pokazać choćby jednego chorego z powodu coli. Z tego co wiem, to te bakterie występują w kale. A prowadzą do biegunki. A przecież około 48 h wcześniej, pobrano próbki bo tyle trzeba aby sprawdzić zawartość próbek. Z tego wnioskuję, że przynajmniej kilka tysięcy ludzi z Rudy Śląskiej powinno pojawić się u lekarzy, jeżeli nie dorosłych to na pewno dzieci, z wielką sracz.. Jeżeli nie było, a nie było chorych, to dlaczego nie zweryfikowano tych badań? Dlaczego podjęto tą decyzję, nie uzasadnioną? No chyba, że politycznie albo w jakimś odwecie? Ale to jest chore!?
3. Chore, tak chyba jednak o to chodzi!!! Dlaczego? A no zajrzałem na stronę GPW Katowice i co widzę? Prezesem zarządu jest!!! UWAGA!!! Mgr. Andrzej Gut. Tak, tak, ten sam. Ten co pracował z p. Stanią i jakoś mu to nie wyszło. Więc tu jest pies pogrzebany. Trzeba uderzyć swego politycznego przeciwnika, a jak? Najlepiej go zniszczyć zawodowo, bo tym się teraz zajmuje, co z tego że dobry? Ale polityczny przeciwnik. Jakie to wszystko zaczyna być proste i PO-wskie. Kopać w każdej sytuacji przeciwników. Tylko kto za to zapłaci?? Że co panie Stania Że Ja, zwykły konsument?? Jasne, że ja, jak zwykle!! Tylko dlaczego mnie to spotyka?? Co ja zawiniłem?? |
_________________ [cenzura] |
|