|
WŁASNE BAJERY W FURZE :D |
| Autor |
Wiadomość |
Mativkus

|
Wysłany: 2007-11-22, 12:30 WŁASNE BAJERY W FURZE :D
|
|
|
Trzeba jakos rozruszac te forum... macie jakies wlasne pomysły na przerobienie autka?? ja ostatnio na praktyce w sql znalazlem zajefajna rure kwasowa i zaswital mi swietny pomysl z qmplami pocielismy ja i kazdy ma fajna koncówke na wydech a calkiem kozacko to wyglada jest tak polerowana ze wygląda ja chrom ja moja koncuweczke musze jeszcze dopiescic tzn nagwintowac i srubki skołowac i zalozyc ale to kwestia troche wolnego czasu a nagwintuje ja sobie na prtakcie w sql Ludzie piszcie dzielcie sie wlasnymi pomyslami... komus napewno sie to przyda majsterkowicze podzielcie sie wlasna wiedza ja mam teraz w planach budowe tuby do bagaznika takiej skrzynki z glosciczkami ale musze sie zorietowac jeszcze co i jak... tzn jak to wygluszyc itp jak sie ktos zna to poprosze o rady.. wogule słyszalem ze najlepiej to zrobic z plyt wiórowych czyli z mebli drzwi... Pozdro dla wszystkich |
_________________ Mativkus |
|
|
|
 |
|
|
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2007-11-28, 19:15
|
|
|
w sumie bajery nie bajery... jedyne bajery co mnie kreca to tuning mechaniczny, bo wszystko reszte co sie pcha do auta i jest fajne to jest nieprzepisowa a to co jest zgodne z przepisanmi to wyglada dziadowko... bynajmniej dla mnie, dlatego nie lubie tzw 'wiejskiego tuningu' - szyby i tylne lampy czarne alusy rekin i brewki .. do tego muza na vollll i jazda.. fajne bajery dla mnie to np konkret optik, np konkret jakies audo, dvd.. its ) ja teraz bede szukac jakiego wvooma i w zaleznosi co bede mial mam zamiar zalozyc strumienice filtry its pomyslec nad car audio.. ) |
|
|
|
 |
driver
}:):*(:O

Sieć:: powolna
|
Wysłany: 2008-02-06, 21:25
|
|
|
| wlasne bajerki to zmiana podswietlenia wszystkich knefli na niebiesko zajefajnie to wyglada a tak po za tym to autko podoba mi sie takie jakie jest. polecam wszystkim cb radio ja mam i juz wiecej nie wejde o auta bez radyjka |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2008-02-08, 08:16
|
|
|
Tak polecam również cb radia, ale przypominam, że należy się na nim jakoś przyzwoicie zachowywać, poza tym watro pomóc osobie która woła o wskazanie np o 'miskow' czy jego miejsca celu i wytłumaczyć drogę (jeżeli się oczywiście zna!) a nie zaczynać gadać a samemu sie nie wie gdzie to jest, jak to teraz bywa. )
pozdrówka
ja mam zamiar kupić teraz jakieś autko i jeżeli miał bym robić tuning to musiałbym sie wykosztować chyba z 10tys, ale zmiana zderzaków, a czasem tylko kół wystarcza by mieć niezły wygląd, co do wnętrza to fakt ale ja osobiście preferuje kolor czerwony nie razi tak i nie psuje tak oczów jak to opisywał 'Motor' tyle bawcie sie ) |
|
|
|
 |
|
|