|
Who is who? |
| Autor |
Wiadomość |
Despo
bad boy

Sieć:: SyComp
|
Wysłany: 2006-03-26, 00:04 Who is who?
|
|
|
Być może jestem nie w temacie, lub też jestem trochę przeterminowany, ale...
KIM JEST STARY DZIAD? Ile latek, czym się zajmuje, co skłoniło go do stworzenia forum, jakie ma polityczne poglądy, jak wygląda itp. |
_________________ Despo
Rudzki Sportowy Serwis Informacyjny - www.SportowaRuda.pl - całe miasto żyje sportem... |
|
|
|
 |
|
|
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-03-26, 00:15
|
|
|
| Tego chyba nikt nie wie Stary Dziad ciągle pozostaje inkognito |
| Ostatnio zmieniony przez OgóR 2006-03-26, 00:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-03-26, 00:41
|
|
|
Tak właśnie...pragnąlbym zwrócic uwagę na fakt iż nasz Admin nie jest założycielem tylko jednego forum...z tego co sie do tej pory zorientowalem to oprocz na naszym forum jest jeszcze na 2 innych aminem...i tam tez pozostal anonimowy...a kazdy juz chyba wie ze nasz Admin korzysta z jeszcze jednego nicku "shoovarek1 "
Z tego co też udalo mi sie wyczytać to ksywka "stary dziad" nie została wymyslona od tak sobie...nasz admin napewno nie ma 20 lat..(co nie znaczy ze nie moze miec 22 ) hehe nie obrażajac tutaj innych ktorzy maja ponad 20 ze sa "starymi dziadami" bo nie są, ale ksywke nasz admin obral sobie wlasnie taka a nie inna... |
|
 |
Despo
bad boy

|
Wysłany: 2006-03-26, 00:47
|
|
|
Biarąc także pod uwagę sposób wypowiedzi, zawartą w nich wiedzę z dziedzin różnych i jako taką składnie i sens swoich wypowiadanych opinii także twierdzę, że napewno nie jest to jakiś małolat. W gruncie rzeczy jakby nie było wszyscy jesteśmy anonimowi.
A ja też do niedawna zarządzałem kilkoma forami, ale czasu brak i trzeba było obowiązki zredukować. |
_________________ Despo
Rudzki Sportowy Serwis Informacyjny - www.SportowaRuda.pl - całe miasto żyje sportem... |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-26, 00:55
|
|
|
No własnie, z tego co zaobserwowalem w Tobie to Ty też jesteś "człowiekiem czynu " tu prowadzisz pub, tu jesteś dzialaczem poważnego już klubu sportowego bo "b" klasa to mimo wszystko nie przelewki, a jeszcze stronki internetowe do tego dochadza...no, no , no...widze ze Ty rownież nie próznujesz... ale myśle że to jeszcze nie wszytko co o Tobie wiedzą forumowicze ale tamtej reszty dowiemy sie w odpowiednim czasie |
|
 |
Despo
bad boy

|
Wysłany: 2006-03-26, 01:00
|
|
|
| Dokładnie, Nawa. |
_________________ Despo
|
|
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-03-26, 01:56
|
|
|
Pomysł na forum ? Ano troche przecholowałem z bandwidth'em załatwiając serwer pod inny projekt a że nie lubię jak sie cos marnuje postanowiłem zapełnic pustke jak była a mianowicie żadnej stronki czy forum poświęconego Goduli. Każda społecznośc potrzbuje miejsca w którym może sie gromadzić i wymieniać informacje i poglądy a że Goduli czegoś takiego brakowało to nie było innego wyjścia jak wziąść sie do roboty - zadrukować troche papieru i stracić troche czasu - taki spontaniczny czyn społeczny Jak na razie jest forum, w przyszłości może cos wiecej. Jak zauważył naws (a czego trudno było nie zauważyć klikając chocby bannerek na dole) jestem też administratorem na kilku innych forach - m.in. niedawno powstałe forum karmańskiego (jeśli komuś będzie sie nudzić to zapraszam, ciekawe teksty i jeszcze ciekawsi ludzie, można pogadać na wiele tematów i pooglądać troche amatorskiej twórczości hehe ), forum sieci internetowej "rudanet" i kilka innych (np. forum pracowników Gliwickiego "Opla" [General motors]). Tak że na brak zajęć nie narzekam
Ok, starczy tych zwierzeń, czas przekręcic zegarki... |
|
 |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-03-26, 13:17
|
|
|
Stary dziad To może tylko zdradisz czy przynajmniej jesteś z Goduli!
Bo to nie zawsze musi być takie oczywiste!A dobrze wiedzieć z kim się współpracuje.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
shv1

|
Wysłany: 2006-03-26, 13:30
|
|
|
| Na Goduli mieszkałem dość długo a teraz jestem tu/tam przez 4 dni w tygodniu mimo że zameldowanie mam w Rudzie 1. |
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-26, 14:54
|
|
|
Ale nasz admin do kina bedzie jechal tego 31 marca z forumowiczami ? (jesli bedziemy jechac bo jeszcze nie wiadomo)... |
|
 |
shv1

|
Wysłany: 2006-03-26, 14:57
|
|
|
| To zależy ilu będzie chetnych bo jak na razie to licho to wygląda. Poza tym nie moge nic obiecać bo do piatku jeszcze troche czasu. |
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-26, 15:23
|
|
|
A no to oki...ale jak bedzie juz cieplo na dworze a forumowicze beda sie umawiali na meczyk towarzyski (wydaje mi sie ze bedzie więcej chętnych niz jest ich na wyjazd do kina ) to wtedy pojdziesz troche z wszytkimi pokopać ? |
|
 |
Despo
bad boy

|
Wysłany: 2006-03-26, 15:30
|
|
|
| Ja bym był chętny, czuję głód piłki. |
_________________ Despo
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-26, 15:41
|
|
|
I komu to mowisz ? Ja juz od ponad 2 tygodnie chce, miałbym czas, ludzi z ktorymi moglbym pograć i miejsce ...ale nie moge .... przeklęta kostka...ale jeszcze tydzień i bede wracal na treningi ....
Teraz to jestem taki spragniony grania ze chetnie bym zjadl pilke.. |
|
 |
Despo
bad boy

|
Wysłany: 2006-03-28, 01:04
|
|
|
| A ja mam taki śmieszny pomysł, może każdy napisałby o sobie kilka zdań, można by przynajmniej w jakiejś części lepiej się poznać. |
_________________ Despo
|
|
|
 |
|
|