Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Wasze komórki!!
Autor Wiadomość
naws 
MOD Team
footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: 2006-03-16, 22:08   

Gumiś napisał/a:
sagem ma niesympatyczny styl

hehe a na czym polega ten niesympatyczny styl ?? Mi sie podobaja sagemy... mam wielu kumpli ktorzy mieli Sagemy i sie na nich nie zawiedli i kupuja nowe Sagemy...to sa fajne telefony...technicznie naprawde zaawansowani nie stoja gdzies z tylu....duza pamiec i mozliwosc dodania kart pamieci...a co mnie osobiscie sie najbardziej podoba....strasznie glosnie dzwonki...tak jakbym poscil radio na fool ;] ;]

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2006-03-16, 22:19   

no wiec sagem ma menu zle dostrojone, pamiec ma ale po dodaniu tych kart :razz: zdjecia robi gorsze od nokii i se, dzwonki maja zamglone a nie czyste, moze duzo kanalowe ale dzwiek przymglony, a zaletą jest to ze ma wiele formatów muzyki i obrazów tyle na temat sagemów bzytko bzmi sagem łeee :razz: :razz: :razz: hehehe

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2006-03-16, 22:26   

To ja niewiem jakie ty sagemy ogladales...ja ogladalem Sahema myx5-2..Wedlug mnie jest zaje...fajny.Wcale nie ma przymglonego glosu tylko glosnywyraźny jakbym sluchal radia...sa bardzo wytrzymale tak jak Nokie...a zdjęcia robi wysmienite tak jak porshe pośrod komorek..zobacz sobie na komentarze o sagemie myx5-2 i 7-2..i zobacz jak sie o nich wypowiadaja...sam wiem bo widzialem i robilem zdjecia i na jednym i na drogim...i sa tak samo dobre jak w se i nokiach a moim zdaniem nawet lepsze ']...a warto dodac ze Sagem 7-2 ma juz spora pamięc i bez dodawania karty pamieci i nagrywa bardzo dobrej jakosci filmiki ;] a glos jest czysty i wyraźny :grin:

Warto jeszcze dodac ze Sagem myx5-2 to byl tak naprawde projekt Nokii tyle tylko ze wykupila go firma Sagem...ale nikt tego juz nie kupuje bo to nie jest slynna Nokia tylko jakis tam Sagem...

tyle ;] :lol:

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Wysłany: 2006-03-16, 22:48   

zgodze sie ze niektore modele mają cos lepszego od innych modeli fonow se i nokii w klasie mają 3 osoby sagema i nie komentuje ich...tez robilem fotki ale zrzuc sobie je na kompa i porównaj :grin: co do nagrywania to na jakiejs stronce znalazlem ze najlepszy jest se pozniej siemens nokia i sagem, najlepszy jest fon glosowy mowisz mu co ma robić i jest git :mrgreen:

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2006-03-16, 22:55   

Moim zdaniem i tak sagemy to porządne telefony.... oczywiscie chodzi mi o te nowe modele ;] Mysle ze sa na rowni tak jak SE i Nokia... I nie sa ani gorsze ani lepsze...ale gdybym mial wybierac to wybralbym Sagema...poniewaz ma opcje i funkcje taKIEsame a przez wielu uwazane za lepsze niz w SE i jest tak samo wytrzymaly na rozne wstrząsy i inne uszczerbki jak NOKIE ;]

Dieter 

Wysłany: 2006-03-17, 13:25   

Ogolnie mialem Nokie niepamietam jaka to byla ale Cegla zaczepno obronna pozniej mialem Motorolke tez takich parametrow bo niebylo innych hehe ;) Pozniej Nokie 3210 pozniej znowu motorolke :) Eriksona niewiele mniejszego od Cegly hehe No i Nokie 3330 teraz mam Samsunga x600 i kurcze wolal bym Nokie 3210 ;) A podoba mi sie Nokia N90 :cool:

http://s1.darkpirates.onet.pl/c.php?uid=54796

nieważne 

Sieć:: tepsa...
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-03-17, 20:49   

Jo tam mom Nekia :mrgreen: 6030, abon z ery, 80/40 czyli 80 minutek/40 zł na miech. Jak dla mnie starczy, tym bardzij, że minuty wymialne są na SMSy. A podobo mi sie Nekia 3250, niestety jeszcze nie w sprzedaży, chociaż i tak bych musioł dom sprzedać żeby sie go kupić :)

19Gos!a48 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2007-05-06, 11:43   

PoKoLeJi :D Siemens A50->Siemens A75->Siemens MC50-> Siemens C75 -->SE K700i i ByDa m!aŁa SE K750i ;)

Książe 
I'm a cow prince :)

Wysłany: 2007-05-07, 20:11   

Szkoda ze tak pozno ale bych odradzil SEk700i! Telefon jest trocha felerny głównie łązi mi o joy-stick ktory [cenzura] sie srednio po 4-5 miesiacach :!: I mala pamiec... Sam go mom i w sumie tak to kapa telefonik tylko ten joy :mad:

19Gos!a48 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2007-05-08, 13:17   

Książe napisał/a:
joy-stick ktory [cenzura] sie srednio po 4-5 miesiacach I mala pamiec...

MoM TeN FoN PoNaD PóŁ RoKu,a JoYsTiK mi Dz!aŁo... aLe PrZyzNoM,że mo MaŁo Pam!ęć.. :/

Książe 

Wysłany: 2007-05-09, 13:17   

Moze i dzialo, ale to kwestia czasu poniewaz w sumie wszystkie joye maja taka felerna tendencje... Oby Ci sie zepsul jak bedzie jeszcze na gwarancji, to Ci go wyczyszcza i bedzie cacy na jakis czas ;) A z pamięcią jest taki maly knif :] Mozna po prostu kompresowac mp3, ja mam ok 15 "pelnych mptrojek" i jeszcze miejsce na foty i filmy. Niestety instalka mi sie stracila po formacie a nazwa wyleciala z glowy niewiem po czym xD

ramon3101 

Zaproszone osoby: 23
Wysłany: 2007-05-10, 00:11   

Książe napisał/a:
A z pamięcią jest taki maly knif Mozna po prostu kompresowac mp3, ja mam ok 15 "pelnych mptrojek" i jeszcze miejsce na foty i filmy.

Ale Te mp3 nie są w całości ;) zawsze sie urwie koncek ;) bo robiołch tak jak miołch k700i ;)

Książe napisał/a:
Niestety instalka mi sie stracila po formacie a nazwa wyleciala z glowy niewiem po czym xD

Proszę tych urzywołch :

Advanced Encode Decode Tools
Advanced WMA Workshop
All To WMA Converter
AudioMagic
Awave Audio
Easy Wav Mp3 Converter
Monkey`s Audio
SoundVQ Encoder
MP3 to WAV Decoder
Musicmatch Jukebox

ale polecom nojbardzi :

mp3 ringtone

może sie wom przidać ;)

Książe 

Wysłany: 2007-05-10, 16:48   

O kura napisolch 2 razy to samo w 2ch topicach xD to sie nazywa zryty beret Thx Ramon za przypomnienie jo wlasnie tego mp3 ringtona uzywolch a obcinolch ino poczatki i koncowki (kilkusekundowa cisza) :grin:

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Wysłany: 2007-05-10, 17:59   

ostatnio miałem nokie 3100, k300i pozniej siem S65 teraz n6230i i poluje na N73 :) nokia jest najlepsza!

OgóR 
MOD Team

Sieć:: Vectra
Wysłany: 2007-05-13, 23:19   

Ja jak pamiętam pierwszy tel komórkowy miałem w 1998 roku był to jakiś "cegłowaty" model Siemensa, później kolejnym telefonem była Motorolla CD 25, następnie przyszła pora na
Nokie 3210, przez jakiś miesiąc miałem Siemensa A52, next SE T 610, a obecnie SE K510 i jak najbardziej proponuje SE

Wcześniej miałem w głowie tylko Nokie ale teraz widze ze telefony SE są naprawdę dobre.

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach