|
Układanka :)) |
| Autor |
Wiadomość |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-03-29, 14:34
|
|
|
| Technomaniaki to odmienni pedałkowaci pilomaniacy którzy myślą tylko o tym, aby słuchać niezbyt inteligentnej,a także bardzo ogłupiającej, oraz przejebanej fantastycznej inaczej 'muzyki' która docierając do resztek mózgu, niszczy tkanki odpowiadające za nasze funkcje automatycznej rownowagi, aczkolwiek w piciu alkoholu i ruchaniu się tyłem są bardzo |
|
|
|
 |
|
|
misiek

Sieć:: NetPro
|
Wysłany: 2006-03-31, 09:43
|
|
|
| Technomaniaki to odmienni pedałkowaci pilomaniacy którzy myślą tylko o tym, aby słuchać niezbyt inteligentnej,a także bardzo ogłupiającej, oraz przejebanej fantastycznej inaczej 'muzyki' która docierając do resztek mózgu, niszczy tkanki odpowiadające za nasze funkcje automatycznej rownowagi, aczkolwiek w piciu alkoholu i ruchaniu się tyłem są bardzo dobzi |
|
 |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-03-31, 10:30
|
|
|
| Technomaniaki to odmienni pedałkowaci pilomaniacy którzy myślą tylko o tym, aby słuchać niezbyt inteligentnej,a także bardzo ogłupiającej, oraz przejebanej fantastycznej inaczej 'muzyki' która docierając do resztek mózgu, niszczy tkanki odpowiadające za nasze funkcje automatycznej rownowagi, aczkolwiek w piciu alkoholu i ruchaniu się tyłem są bardzo dobzi bo mają |
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wiek: 21 Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 453 Skąd: GoDuLa CiTy
|
Wysłany: 2006-04-03, 07:50
|
|
|
| Technomaniaki to odmienni pedałkowaci pilomaniacy którzy myślą tylko o tym, aby słuchać niezbyt inteligentnej,a także bardzo ogłupiającej, oraz przejebanej fantastycznej inaczej 'muzyki' która docierając do resztek mózgu, niszczy tkanki odpowiadające za nasze funkcje automatycznej rownowagi, aczkolwiek w piciu alkoholu i ruchaniu się tyłem są bardzo dobzi bo mają wazelinę |
_________________ "www.s-f.yoyo.pl"
ToMuŚ |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-04-03, 21:19
|
|
|
| Technomaniaki to odmienni pedałkowaci pilomaniacy którzy myślą tylko o tym, aby słuchać niezbyt inteligentnej,a także bardzo ogłupiającej, oraz przejebanej fantastycznej inaczej 'muzyki' która docierając do resztek mózgu, niszczy tkanki odpowiadające za nasze funkcje automatycznej rownowagi, aczkolwiek w piciu alkoholu i ruchaniu się tyłem są bardzo dobzi bo mają wazelinę pod paznokciami |
|
 |
misiek

|
Wysłany: 2006-04-03, 23:36
|
|
|
| Technomaniaki to odmienni pedałkowaci pilomaniacy którzy myślą tylko o tym, aby słuchać niezbyt inteligentnej,a także bardzo ogłupiającej, oraz przejebanej fantastycznej inaczej 'muzyki' która docierając do resztek mózgu, niszczy tkanki odpowiadające za nasze funkcje automatycznej rownowagi, aczkolwiek w piciu alkoholu i ruchaniu się tyłem są bardzo dobzi bo mają wazelinę pod paznokciami i |
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

|
Wysłany: 2006-04-04, 06:24
|
|
|
| Technomaniaki to odmienni pedałkowaci pilomaniacy którzy myślą tylko o tym, aby słuchać niezbyt inteligentnej,a także bardzo ogłupiającej, oraz przejebanej fantastycznej inaczej 'muzyki' która docierając do resztek mózgu, niszczy tkanki odpowiadające za nasze funkcje automatycznej rownowagi, aczkolwiek w piciu alkoholu i ruchaniu się tyłem są bardzo dobzi bo mają wazelinę pod paznokciami i krzywe |
ToMuŚ |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-04-04, 14:23
|
|
|
| Technomaniaki to odmienni pedałkowaci pilomaniacy którzy myślą tylko o tym, aby słuchać niezbyt inteligentnej,a także bardzo ogłupiającej, oraz przejebanej fantastycznej inaczej 'muzyki' która docierając do resztek mózgu, niszczy tkanki odpowiadające za nasze funkcje automatycznej rownowagi, aczkolwiek w piciu alkoholu i ruchaniu się tyłem są bardzo dobzi bo mają wazelinę pod paznokciami i krzywe karki. |
|
 |
|
|
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

|
Wysłany: 2006-04-04, 19:20
|
|
|
Wysłany: Dzisiaj 14:23
--------------------------------------------------------------------------------
Technomaniaki to odmienni pedałkowaci pilomaniacy którzy myślą tylko o tym, aby słuchać niezbyt inteligentnej,a także bardzo ogłupiającej, oraz przejebanej fantastycznej inaczej 'muzyki' która docierając do resztek mózgu, niszczy tkanki odpowiadające za nasze funkcje automatycznej rownowagi, aczkolwiek w piciu alkoholu i ruchaniu się tyłem są bardzo dobzi bo mają wazelinę pod paznokciami i krzywe karki. NIewątpliwie |
ToMuŚ |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-04-05, 15:30
|
|
|
Koniec układanki!
Zauważyłem w zdaniu kropke! |
|
|
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

|
Wysłany: 2006-04-05, 15:45
|
|
|
| OgóR napisał/a: | Koniec układanki!
Zauważyłem w zdaniu kropke! | no to co że kropka? Po kropce zaczyna sie nowe zdanie:] |
ToMuŚ |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-04-05, 16:18
|
|
|
Dokladnie na forum Karmańskiego tez tak sie robi ukladanka sie konczy wtedy jak juz nie bedzie co pisać a pozatym to dzial "No limit" więc nie ma limitu
No chyba ze są jeszcze jakies inne ukryte reguly o ktorych nie wiedzialem no to przepraszam, ale zawsze moge zrobić "edytuj" i wymazać kropke. I bedziemy dalej sie bawić |
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

|
Wysłany: 2006-04-06, 06:42
|
|
|
Technomaniaki to odmienni pedałkowaci pilomaniacy którzy myślą tylko o tym, aby słuchać niezbyt inteligentnej,a także bardzo ogłupiającej, oraz przejebanej fantastycznej inaczej 'muzyki' która docierając do resztek mózgu, niszczy tkanki odpowiadające za nasze funkcje automatycznej rownowagi, aczkolwiek w piciu alkoholu i ruchaniu się tyłem są bardzo dobzi bo mają wazelinę pod paznokciami i krzywe karki. NIewątpliwie
_________________ |
ToMuŚ |
|
|
|
 |
misiek

|
Wysłany: 2006-04-06, 08:34
|
|
|
| Technomaniaki to odmienni pedałkowaci pilomaniacy którzy myślą tylko o tym, aby słuchać niezbyt inteligentnej,a także bardzo ogłupiającej, oraz przejebanej fantastycznej inaczej 'muzyki' która docierając do resztek mózgu, niszczy tkanki odpowiadające za nasze funkcje automatycznej rownowagi, aczkolwiek w piciu alkoholu i ruchaniu się tyłem są bardzo dobzi bo mają wazelinę pod paznokciami i krzywe karki. NIewątpliwie lubią |
|
 |
epno
Hakuna Matata

Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 21 Lut 2006 Posty: 130 Skąd: ofkors Godula
|
Wysłany: 2006-04-06, 10:23
|
|
|
| Technomaniaki to odmienni pedałkowaci pilomaniacy którzy myślą tylko o tym, aby słuchać niezbyt inteligentnej,a także bardzo ogłupiającej, oraz przejebanej fantastycznej inaczej 'muzyki' która docierając do resztek mózgu, niszczy tkanki odpowiadające za nasze funkcje automatycznej rownowagi, aczkolwiek w piciu alkoholu i ruchaniu się tyłem są bardzo dobzi bo mają wazelinę pod paznokciami i krzywe karki. NIewątpliwie lubią bardzo |
|
|
|
 |
|
|