|
Tuning |
| Autor |
Wiadomość |
ENGEL

Sieć:: faraon-net
|
Wysłany: 2006-03-16, 23:29 Tuning
|
|
|
Jaki lubicie rodzaj tuningu ?jaki wam sie najbardziej podoba
ja osobiscie lubie jak auto po tuningu niema w sobie zawiele niepotrzebnych bajerow czyli niepodoba mi sie jak ktos z auta robi wioche pakuje co sie da i nazywa to tuningem wedlug mnie co za duzo to przesada na tym tuning niepolega |
|
|
|
 |
|
|
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-03-17, 08:37
|
|
|
Ja tak samo...mnie to wystarcza tylko zderzaki w tym samym kolorze co cale auto...moze malutki spojler...ladne alumy...ale tuning wedlug mnie polega na wewnetrznym upięknianiu samochodu....jakbym mial tuningowac to zaczynam od środka...czyli silnik itp itd a na koncu moze maly spojler ladne alumki, jakies ladne lampki i wsio |
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wiek: 21 Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 454 Skąd: GoDuLa CiTy
|
Wysłany: 2006-03-17, 09:12
|
|
|
| no a ja tam preferuje tuning mechaniczny, poza tym z tuningu optycznego, podobają mi sie sportowe zderzaki, zaspawana maska, przedłużona klapa, klosze lexusowskie, obniżony, alumki , obowiązkowo wydech jakiejś dobrej firmy np. REMUS, no i tam może jeden spojler, tylko nie więcej bo później auto wygląda jak choinka,, |
_________________ "www.s-f.yoyo.pl"
ToMuŚ |
|
|
|
 |
Ostek
stunter :)

Sieć:: tp
|
Wysłany: 2006-03-17, 18:31
|
|
|
| ja jestem zdania że jak ktoś już chce coś tuningować to niech to jest w miare oryginalne ,np.montowanie do auta rzeczy np. z Tesco,(ostatnio oglądałem te pierdoły) to sie wogóle mija z celem ,jak juz ktoś powiedział najlepiej zacząc od silnika ,ja tam wole jak auto wygląda niepozornie |
_________________ http://www.bikepics.com/members/z444/05dr400/
 |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-03-21, 00:46
|
|
|
no wiec zamierzasz od mechanicznego tuningu, czyli od tego pare razy droższego niż zewnetrzny mi sie podoba jak ma szybki i swiatełka sciemnione alumy najlepiej wieksze a opona o niższym profilu (nie na nasze drogi ale cóż ) spojlerek pod zdrezakiem lub zlany zderzak o sportowych kształtach
obniżanie auta to raczej nie na polskie warunki, chociaz mam kumpla co obniżył sobie autko i poza pogeciem progu wszystko jest Ok |
|
|
|
 |
Despo
bad boy

Sieć:: SyComp
|
Wysłany: 2006-03-25, 02:21
|
|
|
| German style jest de beste. |
_________________ Despo
Rudzki Sportowy Serwis Informacyjny - www.SportowaRuda.pl - całe miasto żyje sportem... |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2007-06-11, 19:29
|
|
|
wiecie moze kto umie przerabiać zderzaki w przodu mam lekko pekninety to moze bym to lekko przerobil na agresywniejszy wyglad ;D tyle ze za 150 to kupie nowka na giełdzie sportowy i szkoda mi kasy wiec jakby ktos umial i za ile ) [mazda 626 coupe '91] |
|
|
|
 |
nieważne

Sieć:: tepsa...
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 16 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 78 Skąd: Halymba pany
|
Wysłany: 2007-06-11, 23:01
|
|
|
Osobiście też bym zaczął od tuningu tego murzina co w silniku musi pyndalować
Najlepiej (wg mnie) podkręcać silniki diesla, starczy podkręcić dawka paliwa, ciśnienie na turbince i już jest pare kucyków więcej Do tego CHIP i mamy gratis 20 koni
I tak z mojego 90, możnaby zrobić śmiało 125-130 koni
Po zakończeniu podkręcania silnika czas na zabawa z budą, czyli Alu 16", może lekka gleba (obniżenie), potem szybki przyciemnić, przydałyby sie ksenonowe lampy, może CB radio z presidenta...
I tak nie mom kasy, a auto nie jest moje... |
_________________ 2M62 - ПФПФКШТ!
 |
|
|
|
 |
|
|
|
|