|
Sylwester 2006 |
| Autor |
Wiadomość |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-12-30, 14:53 Sylwester 2006
|
|
|
Jak wiadomo do Sylwestra pozostały już tylko godziny.
Napiszcie poniżej w temacie gdzie spędzacie tegoroczną imprezę w jakich klimatach, czy macie jakieś tradycje co do obchodzenia tego wydarzenia.
A także po Nowym Roku napiszcie jak to u Was obchodzono ten dzień.
Jakie były Wasze wrażenia
Zapraszam do wypowiadania się.
Pozdro 4 all
i Dosiego Roku zycze |
|
|
|
 |
|
|
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2006-12-30, 21:36
|
|
|
w domu...
zakladasz temat a sam sie na jego temat nie wypowiadasz, cos tu jest chyba nie tak |
|
 |
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2006-12-30, 23:11
|
|
|
A dlaczego nie tak jakbyś nie zauważył jest na forum moderatorem więc w moim interesie jest aby to forum było ciekawe zakładam temat aby się można było w nim wypowiedzieć gdybyś przeczytał całą treść postu to w niej pisze iż można pisać o przeżyciach po sylwestrze.
Ale jeżeli Ci coś nie pasuje to już Ci odpowiadam Sylwestra spędzę w domu razem z rodzicami ponieważ moja dziewczyna wyjechała z rodziną na święta i sylwestra do siostry do Niemiec. |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-12-31, 15:39
|
|
|
A ja wbijam z ekipą z klubu i szkoly do Chorzowa Rodzice mojego kumpla jada na jakas zabawe sylwestrowa wiec ma chate wolna i zaprosil cale towarzystwo.... hahaha jak zwykle muzyka, beersy, szampan itp itd bedzie fajnie tylko jest jeden problem....potem trzeba wracac niezly kawal drogi do domu... ale jakos to przezyje
Pozdrawiam i rowniez zycze DOSIEGO ROKU |
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-12-31, 17:01
|
|
|
ja wbijam do znajomych zaraz wlasnie spadam do ziomkooff wiec cyu Do siego życze udanej zabawy wszystkim ) |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2007-01-01, 01:04
|
|
|
Jako pierwszy mogę się dopisać a więc z faktu iż moja dziewczyna wyjechała z cała rodzinką do Niemiec na święta i sylwestra a ja zostałem sam w domku to wybrałem się o godzinie 23:00 do Centrum Miasta czyli Nowego Bytomia na Sylwester w plenerze przed godziną 0:00 nazbierało się już bardzo dużo ludzi przede wszystkim młodzieży ale nie tylko.
Nad bezpieczeństwem czuwało bardzo dużo policjantów oraz prywatni ochroniarze.Spotkałem paru znajomych.
Po wspólnym toaście oraz pokazie sztucznych ogni rozpoczęła się właściwa dyskoteka.
Wszyscy upojenie szampanem oraz innymi trunkami alkoholowymi wibrowali w rytmie tanecznych hitów muzyki elektronicznej (dla nie mało kumatych techno commercial)i jak widać o tej godzinie bo właśnie kończę pisać tę wiadomość wróciłem do domku.
Pozdro |
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
|
Wysłany: 2007-01-01, 06:07
|
|
|
| [usunieto] //adm |
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2007-01-01, 10:09
|
|
|
noi to ja nie bede gorszy jako że tesh wrocilem do domq to tesh napisze post było gotowsko tylko pic mi sie chce troche pozdro |
|
|
|
 |
|
|
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2007-01-01, 11:23
|
|
|
| misiek napisał/a: | | rotfl... zenada... no comments. |
Taki post nie wnosi nic nowego do tematu więc po co go tutaj wogóle zamieszczasz Mod OgóR |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2007-01-01, 16:36
|
|
|
Chlopcy spokojnie...tutaj temat sylwestrowy, wiec powinna byc mowa o zabawie i temu typu rzeczy podobnych, a jednak kazdy kto przeczytal ten temat i wszystkie posty w nim zamieszczone wyczuwa ta nieswoja sytuacje, jakby konflikt...;/ niepotrzebnie....
A ja moze opowiem o swojej imprezce Otoz ja mialem taki wieczor kawalerski...spotkanie kumpli z klubu....pgralismy sobie troszke na kompie...ptanczylismy w rytmach muzyki techno, potem szampan, fajerwerki i powrot na impreze.....sprzatac bo jeden gosc niezle sie zeżygal...nazywajac rzecz po imieniu ...tyle
A co do tej imprezki na Nowym Bytomiu to mialem szczera ochote tam isc, ale jakos tak wyszlo ze jednak zmienilem plany i z tego co pisze OgóR to bylo calkiem przyjemnie....czyli tak jak zapowiadano, tzn zapowiadano dyskoteke, pokaz sztucznych ogni, i solidna ochrone aby nikomu nic zlego sie nie stalo wiec moim zdaniem impreza byla w 100% udana
Dzieki i pozdrawiam : |
|
 |
Monisia87
?

Sieć:: BaTeR
Wiek: 21 Dołączyła: 09 Kwi 2006 Posty: 33 Skąd: Karmanskie :]
|
Wysłany: 2007-01-04, 17:51
|
|
|
Jo spedzila sylwka w Krakowie..
Ale nie pytejcie jak bo nie pamietom.. |
_________________ "Nikt nie wie nawet sasiedzi co we mnie siedzi tylko tych ludzi garstka"
 |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2007-01-04, 20:07
|
|
|
| Monisia87 napisał/a: | | Ale nie pytejcie jak bo nie pamietom.. |
haha pewnie sie popilo troszke ? Z tego mozna tylko wnioskowac ze naprawde sie dobrze bawilas i tak trzymac |
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-01-04, 20:14
|
|
|
| naws napisał/a: | haha pewnie sie popilo troszke ? Z tego mozna tylko wnioskowac ze naprawde sie dobrze bawilas i tak trzymac |
Pozwole sobie sie nie zgodzic, skad przekonanie ze jesli alkohol to dobra zabawa ?
Znam wielu ludzi ktorzy swietnie bawia sie bez alkoholu - TAK trzymac
A co do sylwestra to jakos dziwnie bez sniegu ale bylo minelo |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2007-01-06, 16:51
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | Pozwole sobie sie nie zgodzic, skad przekonanie ze jesli alkohol to dobra zabawa ? |
A w sylwestra pije sie herbate albo bezkofeinowa kawe ? Po co lapiesz za slowka, nie bylo to takie doslowne....z jej wypowiedzi wywnioskowalem ze raczej jest zadowolona ze swojej imprezki wiec nie wciskaj mi kitu ze ludzie w wieku lat 19 w sywestra nie pija i sie nie bawia...
| fruqon napisał/a: | | Znam wielu ludzi ktorzy swietnie bawia sie bez alkoholu |
Poważnie |
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-01-06, 17:20
|
|
|
Wiesz najgorsze jest wlasnie te przekonanie ze do dobrej zabawy jest konieczny alkohol, bez tego ani rusz a najwiekszy imprezowicz to wlasnie ten ktory sie najbardziej naj*bie. Chore, wspólczuje ludziom którzy do dobrej zabawy musza sie napic
Wszystko jest dla ludzi ale w naszym kraju panuje chore przekonanie ze jak impreza to msi byc chlanie a jak wieksza impreza typu sylwester to megachlanie. No i oczywiscie w dobrym tonie jest przechwalanie sie na drugi dzien kto wiecej wypil i na kogo nacheftował i potem jedziesz gdzies w ten nowy rok np. autobusem i sluchasz przechwalek 13-14 latków jakie to maja mocne glowy i kto ile wychlał
Na szczescie sa jeszcze wyjatki |
|
|
|
 |
|
|