|
Sylwester 2006 |
| Autor |
Wiadomość |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2007-01-06, 23:59
|
|
|
| fruqon napisał/a: |
Znam wielu ludzi ktorzy swietnie bawia sie bez alkoholu |
No jeżeli zarzucają coś lepszego to napewno alkoholu nie piją
Pozdro |
|
|
|
 |
|
|
fruqon

|
Wysłany: 2007-01-07, 00:31
|
|
|
| Cytat: | | No jeżeli zarzucają |
Widze ze bardzo ciezko co niektorym wyborazic sobie imprezke bez odurzenia sie czymkolwiek, smutne.
Czy tak bardzo przytlacza was rzeczywistosc w ktorej zyjecie czy to po prostu wzorce przekazywane przez otoczenie ? (pyt. retoryczne)
A jednak da sie inaczej, nawet staje sie to "modne" Pozdro dla wyjatków |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2007-01-07, 11:51
|
|
|
Od 4 lat gram po imprezach są to różne imprezy raz sam organizuje raz jestem zapraszany.
Najczęściej to półmetki, 18-stki karnawałowe, andrzejki , jakieś okolicznościowe pożegnania i nawet dancingi prywatki dla ludzi w każdym wieku.
i WIem tylko jedno chleje 90% ludzi i wiem że można bawić się bez alkoholu bo jak gram gdzieś dalej dojeżdzam własnym samochodem i również nie pije a bawię się równie dobrze jak Ci na dopalaczach.
Istnieją takie osobniki które nie piją ale pijących jest 90 a nawet pokuszę się i powiem że 95 %.
Niestety takie są realia
A najgorsze w tym wszystkim jest to że przeważnie piją dziewczyny na szybko wleją w siebie wszystko co się da a później słaniają się po stołach po ziemi leżą w swoich wymiocinach ale niestety tak to już bywa chcą zaszpanować trudno.
BTW: Żeby nie było że kogoś obrażam albo coś podobnego pisze ogólnikami.
Jeżeli Twoja osoba nie pasuje do tego opisu powyżej to może się tylko cieszyć i pogratulować sobie dorosłego trzeźwego rozumu.
Mały OFF TOP, można powiedzieć że jeden z głównych problemów sylwestrowych zabaw. |
|
|
|
 |
|
|