|
Sugestie odnosnie forum |
| Autor |
Wiadomość |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-02-22, 09:51
|
|
|
| Ok, nie powinno juz byc problemow z edycja postów, poza tym "posty pod postem" będą sie same łączyć w jeden. |
|
 |
|
|
Kola

|
Wysłany: 2006-02-24, 22:19
|
|
|
A więc. Widze, że na forum panuje bałagan, nie oszukujmy się jest syf, połowa tematów o tej samej treścinp. w powitaniach, to jest załosne, jakby każdy dawał nowy temat żeby się przywitać to to.... nie wiem, po prostu wiocha się robi Panowie, sodoma i gomora. Co o tym sądzicie Chciałbym przedstawić swoją wizje na temat forum Ale może kiedyś na priv z adminem |
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2006-02-24, 22:45
|
|
|
Jestem za tym by usunac dzial "no limit" i by dzial "kosz" zaczal w koncu prosperowac, tzn. zlikwidowac "nabijane" posty u co poniektorych osob. Aaa... przypomnialo mi sie: usunac "tytul uzytkownika" oraz "tresc podpisu", zbedne jest rowniez na glownej stronie pole "Przez ostatnie 24 godziny byli na forum" i taka moja uwaga: po wpisaniu wiadomosciu na shoutbox pojawia sie ona dopiero po 30 minutach, czyzby tam byl jakis lag? ...lol... porzadek jakis w koncu musi tu byc |
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: 2006-02-25, 01:13
|
|
|
| Kola napisał/a: | | połowa tematów o tej samej treścinp. w powitaniach |
Ale powitania wlasnie od tego są zeby powiedziec "czesc" , "haj" czy co tam kto chce i trudno tam raczej oczekiwac jakichs wielkich pokazów elokwencji. | Kola napisał/a: | | A więc. Widze, że na forum panuje bałagan, nie oszukujmy się jest syf |
| Kola napisał/a: | | nie wiem, po prostu wiocha się robi Panowie, sodoma i gomora. |
No wiec to jest tak: wiekszośc z naszych forumowiczów jest w wieku 15-19 lat, polowa z nich pewnie nigdy nie była na zadnym forum a internet ma od niedawna (powiedzmy pół roku - rok). Trudno od nich oczekiwac ze od razu będa wiedziec co i jak. Jasne, mogę co post kazdego upominać albo powlepiać 3/4 uzytkowników warny za notoryczne łamanie zasad ortografii albo umieszanie postów, lub tematów nie tam gdzie trzeba i jak trzeba. Moge im nawet dac bany zeby sie nauczyli tyle ze kto wtedy bedzie pisał na forum ? Ja, Ty i jeszcze 3 osoby ? Nie jest to takie proste. Oczywiscie nie moge Ci odmówic racji, burdel miejscami jest dosc spory, ale staram sie go utrzymywac w scisle wyznaczonych rewirach (czyt. dzialach).
Żywie nadzieje ze z czasem zapanuje tu wiekszy ład i porządek, póki co wierze jednak ze kazdy sam przyjdzie po rozum do głowy i nie trzeba mu tego bedzie tłumaczyc bardziej dosadnie
| misiek88 napisał/a: | | Jestem za tym by usunac dzial "no limit" |
Na razie pozostanie, za jakis czas zrobimy ankiete i w demokratycznym glosowaniu zadecydujemy co z nim zrobic.
| misiek88 napisał/a: | | i by dzial "kosz" zaczal w koncu prosperowac |
Ależ prosperuje, nie sluzy jednak do przenoszenia do niego pojedynczych postów (te sa kasowane od ręki) tylko całych tematów. A propos: przyjrzałbym sie raczej Twojemu tematowi o CS...
| misiek88 napisał/a: | | usunac "tytul uzytkownika" |
Bardzo mozliwe...
| misiek88 napisał/a: | | oraz "tresc podpisu" |
Raczej nie. | misiek88 napisał/a: | | zbedne jest rowniez na glownej stronie pole "Przez ostatnie 24 godziny byli na forum" |
Mi to nie przeszkadza.
| misiek88 napisał/a: | | i taka moja uwaga: po wpisaniu wiadomosciu na shoutbox pojawia sie ona dopiero po 30 minutach, czyzby tam byl jakis lag? |
Sprawdziłbym raczej ustawienia Twojej Opery (narzedzia>preferencje>zaawansowane>historia - przestaw wszystkie trzy opcje [sprawdzaj dokumenty, obrazki, inne] w pozycje "zawsze") a zareczam ze shoutbox i wszystko inne bedzie wyswietlac sie "na zywo" a nie z cache
| misiek88 napisał/a: | porzadek jakis w koncu musi tu byc |
a jak. |
|
 |
Erni
Master of Cerermony

Sieć:: sileman
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: 2006-02-25, 10:04
|
|
|
| he misiek jak ci sie cos nie podoba to se sam zrób swoje forum nie jestes tu sam a ja kci sie nei podba no limit to go omijaj zdaleka a kto tu posty nabija nie bede pokazywal |
_________________ »][v][ÇĹÁ Ť€Ă][v][«
 |
|
|
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wiek: 21 Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 453 Skąd: GoDuLa CiTy
|
Wysłany: 2006-02-25, 10:05
|
|
|
shoutbox pojawia sie ona dopiero po 30 minutach to hyba Tobie.. mi od razu.
Po drugie... może i na forum jest w niektórych miejscach burdel ale tlyko Tobie to przeszkadza, chociaż jesteś tu nowy, a już próbujesz rządzić tym forum, co Tobie sie podoba a co nie,
| misiek88 napisał/a: | | Jestem za tym by usunac dzial "no limit" | a co nie przeklinasz czasami? to źle.. ale lepiej żeby tam pisali "brzydkie słowa" niżeli w postach | misiek88 napisał/a: | | zlikwidowac "nabijane" posty u co poniektorych osob | no u ciebie to było bardzo widczne 32 posty na dzień
| misiek88 napisał/a: | | usunac "tytul uzytkownika" oraz "tresc podpisu", | nikomu to nie przeszkadza tylko Tobie | misiek88 napisał/a: | | zbedne jest rowniez na glownej stronie pole "Przez ostatnie 24 godziny byli na forum" | a iinym sie ato podoba bo wiedzą kto był na forum...
A moja uwaga,, żey usunąć z forum tych, którzy narzekają i im, sie nie podoba, stary dziad, tylko nie ja tak uważam.. narazie jest nas paru, jak bedize wiecej to Ci napiszemy POZdrawiam |
_________________ "www.s-f.yoyo.pl"
ToMuŚ |
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2006-02-25, 15:06
|
|
|
| Panowie, spokojnie... to byly moje sugestie, a Wy sie rzucacie jak bym Wam cos zrobil... peace people |
|
 |
Rasputin

|
Wysłany: 2006-02-28, 10:24
|
|
|
| Misiek co ty taki dokladny jestes? Spokojnie wszystko jest na swojim miejscu jedynie z tym Syfem moga cie poprzec bo narazie to jest nie odczuwalne ale po czasie moze byc nie przyjemnie no ale akcja naboru modow trwa wiec beda osoby ktore tu posprzataja wrazie syfu wiec nie czepiaj sie tylko czekaj na rozwuj sytuacji (czyt.forum) |
|
 |
|
|
shv1

|
Wysłany: 2006-03-02, 16:01
|
|
|
Jako ze powstał dział "babski" ("Babskie sprawy") to musiało tez powstac cos na męskie tematy . Zapraszam do działu "Meski świat". |
|
 |
DaVidACAB
Psychopaci Godula

|
Wysłany: 2006-03-11, 14:55
|
|
|
Myśla, że powinna być opcja "oznacz wszystkie posty jako przeczytane".
Bo nie wszystkie tematy sa ciekawe dla wszystkich, ja, np.: w co poniektórych działach nie byłem jeszcze wcale bo poprostu mnie nie interesuja.
Troche mi sie miesza poźniej, bo wszedzie mruga, że tam jeszcze nie byłem, myśle, że gdzieś pojawił sie jakiś nowy temat, wchodze i rybka widze ten nie interesujacy mnie. |
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: 2006-03-11, 15:17
|
|
|
| DaVidACAB napisał/a: | | Myśla, że powinna być opcja "oznacz wszystkie posty jako przeczytane". |
Taka funkcja juz jest:
Mozna tez oznaczyc wszystkie tamaty w jakims dziale jako przeczytane:
lub ignorowac pojedyncze tematy:
Mozna nawet ignorowac posty jakiegos uzytkownika :
 |
|
 |
DaVidACAB
Psychopaci Godula

|
Wysłany: 2006-03-11, 21:13
|
|
|
ooo sorry szukołch ale nie zauważyłch |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-04-18, 21:02
|
|
|
No to może parę nowych skórek...nie zaszkodzi.. ..no chyba ze to stworzy jakies komplikacje... .... a tak sobie mysle...ze skoro tyle byków bylo i pewnie jest...ja zreszta sam robie wiele bykow..to moze taki slownik ortograficzny...jaki zwykle występowal w programach Word ?...zresztą juz nie ma zbyt wielu ludzi na tym forum wiec i moze nie potrzebne będa takie dodatki ... |
|
 |
MoLiBd3N
MOD Team

Sieć:: ŚTK
Wiek: 20 Dołączył: 13 Lut 2006 Posty: 23 Skąd: Z Nienacka
|
Wysłany: 2006-06-04, 17:14
|
|
|
Proponuje zrobić rangi i do dopowiednich rang odpowiednie ikonki. Jest ich wiele rodzajów i jest z czego wybierać np z tej oto stronki http://www.phpbb-design.com/ranks/ myśle że była by to całkiem fajna i miła dla oka inowacja
Na tej stronie jest także wiele ciekawych skinów w języku PHPBB które pasowały by do tego forum więc według mnie są warte instalacji |
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: 2006-06-05, 11:46
|
|
|
Skiny ze zwykłego phpBB nie pasują do phpBB by Przemo.
Rangi moze wrzucę za jaki czas, podobnie jak dodatkowe skórki (ale nie z phpBB ).
Postaram sie to zrobic w najblizszej wolnej chwili |
|
 |
|
|