|
Sprzedam karte Heyah 20 zl |
| Autor |
Wiadomość |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-04-18, 20:17 Sprzedam karte Heyah 20 zl
|
|
|
Sprzedam karte Heyah 20 zl .... karta jest zapakowana w folie, nie otwierana...
Kupilem ja, i o niej zapomnialem, a w tym momencie nie uzywam juz sieci Heyah...
Karta taka sama jak każda inna...mozecie przy mnie wbić kod, i zobaczyc czy konto zostanie doladowane....jesli nie to zwróce pieniadze...
Prosze aby ktos kupil ta karte...bo to jest taka sama karta i cena jak za inne w sklepie, a mi ktos moze pomóc, bo karta jest przezemnie nie uzywana...
|
|
 |
|
|
dariusz_21

|
Wysłany: 2006-04-24, 18:08
|
|
|
| dam 10 |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-04-24, 19:55
|
|
|
.... Nie no ... przynajmniej ta 15 i jesteśmy wszyscy zadowoleni... 5 zawsze zostanie Ci na piwko w Delcie.. co ty na to ? |
|
 |
dariusz_21

|
Wysłany: 2006-04-25, 17:41
|
|
|
| 10 ci dom bo to do żony a wiesz ile kosztuje żona wienc 10 ci moga dać |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-04-25, 20:36
|
|
|
| dariusz_21 napisał/a: | | 10 ci dom bo to do żony a wiesz ile kosztuje żona wienc 10 ci moga dać |
No faktycznie troche kosztuje...ale za 5 zł też moze sobie kupic jakis tam lakier do paznokci, albo mozesz z nia isc na soczek... No bo to troche za malo te 10 |
|
 |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-04-25, 21:54
|
|
|
| Na karcie pisze 20 zł więc cena też powinna być 20 zł przecież naws nie sprzedaje tego bo na tym jakiś % tylko że jest mu nie potrzebna a po co ma się zmarnować |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-04-26, 14:11
|
|
|
NO tak no ale nie ma takich uczciwych ludzi aby kupili za 20 zl ... to jest POLSKA...karta jest taka sama jak w sklepie a i tak jej albo nie chcą albo chca za śmieszne ceny... |
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2006-04-26, 14:53
|
|
|
| naws napisał/a: | | NO tak no ale nie ma takich uczciwych ludzi aby kupili za 20 zl ... |
Hehe, no wybacz ale taka jest ogólna zasada że jak kupujesz cos z drugiej ręki to zawsze cena jest troche niższa. W koncu po co mam kupowac od Ciebie skoro mogę za te same pieniadze kupic to z gwarancją zwrotu w np. sklepie albo salonie gsm ? To Tobie tu zalezy żeby to sprzedać bo nie jest ci potrzebne.
Poza tym jesli masz konto w banku to mozesz to sprzedac bez konieczności wychodzenia z domu: przelew na Twoje konto przesyłasz kod kupujacemu. |
|
|
|
 |
|
|
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-04-26, 15:39
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | W koncu po co mam kupowac od Ciebie skoro mogę za te same pieniadze kupic to z gwarancją zwrotu w np. sklepie albo salonie gsm |
Przeczytaj dokladnie moja pierwszą wypowiedz w temacie :
| naws napisał/a: | | Karta taka sama jak każda inna...mozecie przy mnie wbić kod, i zobaczyc czy konto zostanie doladowane....jesli nie to zwróce pieniadze... |
Więc chyba to jest też swego rodzaju gwarancja...
Nie mam konta w banku......a co do tego kupowania z drugiej ręki to sie zgadzam...ale dopiero po tym jak sie coś juz chociaż raz uzylo...taka sama sytuacja byla na tym forum jak jeden z urzytkowników wystawil odtwarzacz mp3 którego nie uzywał. Za tyle samo chcial sprzedać, za ile kupil...logiczne
Pozdrawiam |
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2006-04-26, 21:04
|
|
|
| naws napisał/a: | Przeczytaj dokladnie moja pierwszą wypowiedz w temacie :
naws napisał/a:
Karta taka sama jak każda inna...mozecie przy mnie wbić kod, i zobaczyc czy konto zostanie doladowane....jesli nie to zwróce pieniadze... |
No spoko ale to samo gwarantuje mi kazdy punkt ruchu albo salon gms i im tez na pewno "pomoge" kupujac wlasnie u nich
| naws napisał/a: | | taka sama sytuacja byla na tym forum jak jeden z urzytkowników wystawil odtwarzacz mp3 którego nie uzywał. Za tyle samo chcial sprzedać, za ile kupil...logiczne |
no coz, jesli znalazl jelenia ktory to od niego kupil w tej samej cenie to tylko wypada pogratulowac. jesli mam do wyboru kupic towar prosto z magazynu, pachnacy i niemacany albo kupic towar w tej samej cenie odpakowany, uzywany bardziej lub mniej to zgadnij ktory wybiore
Ta cena 15 zeta jest ok, majac konto na allegro i konto w banku dawno bys to sprzedal bez zadnego problemu w ciagu pol godziny, ale za 20.... ?
zycze powodzenia. |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-04-26, 21:36
|
|
|
Dokładnie rozumie jeżeli chodzi o jakieś inne towary ale o karte nie wiem co to za różnica!
Gdybym używał tej sieci to bym te karte kupił lecz jestem w innej więc nie pomoge.
Karta jest kartą
Koniec Tematu |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-04-27, 07:06
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | w tej samej cenie odpakowany, |
O to chodzi ze nie jest odpakowany. Przecież to karta....
| OgóR napisał/a: | | Gdybym używał tej sieci to bym te karte kupił lecz jestem w innej więc nie pomoge. |
Thx bardzo OgóR Jedna osoba, która zrozumiała o co tak naprawde chodzi w tym temacie...
Szacuken i pozdro |
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2006-04-27, 08:50
|
|
|
| naws napisał/a: | | O to chodzi ze nie jest odpakowany. Przecież to karta.... |
Dżiz... ok. ale wytłumacz mi co jest takiego wyjątkowego w tej twojej karcie że mam kupic właśnie ją a nie taka sama w budce na rogu albo w sklepie pod drzewkiem ?
Jesli chcesz byc konkurencyjny z tymi przybytkami to powienienes przynajmniej opuścic cene z tych 20 zeta bo ta sama cena jest wszedzie indziej a co mnie interesuje że akurat tobie ta karta nie jest potrzebna - dla mnie to nie jest zaden argument przemawiający na twoja korzysc - to samo moze powiedziec i pani z budki i pan ze sklepu. Oboje kupili za duzo kart i teraz musza je sprzedac
Nawet na glupim allegro 20-stke moge kupic za ok. 18 zl. a tamte karty tez pewnie sa "nieodpakowane" i nieuzywane (chodzi oczywoscie o kodzik a nie karte bo na co mi karta) Dziwne co ?
Piszesz tak jakby to byla jakas okazja a przeciez drozej juz tej karty chyba nigdzie nie kupie |
|
|
|
 |
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2006-04-27, 09:27
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | co jest takiego wyjątkowego w tej twojej karcie że mam kupic właśnie ją a nie taka sama w budce na rogu albo w sklepie pod drzewkiem |
po prostu chce sprzedać a chyba nie robi różnicy czy kupisz w kiosku czy od niego
dobra skończcie ten temat niech lepiej wypowiadają sie tylko Ci co chcą kupowac a nie tylko pogadać |
_________________ PATRZ KOMU UFASZ ! |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-04-27, 15:42
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | Nawet na glupim allegro 20-stke moge kupic za ok. 18 zl. a tamte karty tez pewnie sa "nieodpakowane" i nieuzywane (chodzi oczywoscie o kodzik a nie karte bo na co mi karta) |
No własnie bo przecież nie bedziesz tego dostawal przesylka tylko sam kod.... a jak sam mowisz to za 18 zl idzie kupic a ja nawet tyle nie chcialem...wiec o co ty sie rzucasz ? Jak nie chcesz to nie, to idz na Allegro, albo do facia z budki za rogiem...
| fruqon napisał/a: | | ale wytłumacz mi co jest takiego wyjątkowego w tej twojej karcie że mam kupic właśnie ją a nie taka sama w budce na rogu albo w sklepie pod drzewkiem |
Czy ja cos takiego napisałem ze jest jakaś wyjątkowa czy specialna ? Zobacz dokladnie co jest napisane w temacie...do nieczego nie zmuszam...poprostu wystapila taka komplikacja i karta jest mi niepotrzebna...prosiłem (a nie wymagałem...) aby ktoś ją odemnie kupil, bo skoro ma tą samą karte kupic od nieznajomego to lepiej juz od kogoś (nawet pośrednio) znajomego kupić...takie jest moje zdanie i ja bym tak robil....
| fruqon napisał/a: | | Piszesz tak jakby to byla jakas okazja a przeciez drozej juz tej karty chyba nigdzie nie kupie |
Stary gdzie ty sie tam doszukałes jakiejś okazji...wyraźnie prosze kogoś o pomoc...to źle ? TO nawet o pomoc nie można prosić bo ktoś sie bedzie o to czepial (mam na mysli takich gości jak ty... )... a cena która ty mi zaprobonowałeś byla śmieszna i dlatego ją odrzucilem...nie podoba sie..trudno znajdz sobie innego frajera (a moze gościa w budce ? Skoro juz tak bardzo chwalisz ludzi w budkach to tam kupuj) który ci sprzeda taką karte za 10 zl...
Nie chcesz kupic to nie, tylko PROSIŁEM o pomoc...nie chcesz pomagac to sie przynajmniej odczep |
|
 |
|
|