|
Sposób na zime |
| Autor |
Wiadomość |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2007-11-24, 15:22 Sposób na zime
|
|
|
Dobra nadszedł czas mrozu, krótkich dni, i tak dalej więc napiszcie co porabiacie w okresie zimowy jakieś wypady, aby się rozerwać? imprezki ? czy co tam jeszcze
Tylko nie piszcie że najlepszym sposobem na zimę jest %% na sieni u kumpla lub jak można zauważyć marzniecie na burlochu pijąc piwo czy tam inne napoje wyskokowe.
Napewno macie dużo ciekawych pomysłów więc czekamy na wszelakie propozycje.
Jak dla mnie jednym z sposobów na nudę jest zobaczenie jakiegoś ciekawego filmu na DVD leżąc w łóżeczku (oczywiście nie samemu) grzejąc się pod kołderką hehe
Pozdrawiam i czekam na Wasze posty |
|
|
|
 |
|
|
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2007-11-28, 18:47
|
|
|
| OgóR napisał/a: | | leżąc w łóżeczku (oczywiście nie samemu) grzejąc się pod kołderką |
hmm mowisz? to może bym jakis film zrobił nowy xD
ja tam sobie bylem w kinie, u znajomych, czesto w domu, sksy w szkole, kombat 56 ) pozdr |
|
|
|
 |
19Gos!a48

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2007-12-06, 20:47
|
|
|
Jak jest fest zimno siedza z Qmpelami w ancli ,u mnie w doma albo u kogos w doma no albo sie jezdzi do plazy, na dyski itd |
_________________ *^ MiŁoŚć JeSt zAuRoCzEnIeM KtÓrE PrYskA WrAz z ZaUfAnIeM !i! ^* |
|
|
|
 |
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2007-12-07, 14:10
|
|
|
jo tero ino w ancli siedza jak piździ na placu i co chwila biba oczywiście zaproszomy:D |
_________________ PATRZ KOMU UFASZ ! |
|
|
|
 |
Prof. Zaczeska

|
Wysłany: 2007-12-15, 01:04
|
|
|
| Na długie zimowe wieczory, ma się rozumieć, nie ma nic lepszego niż odpowiednia dobrana lektura lub też szachy czy brydż w dobrym towarzystwie, a czasem zdrowotny spacer by uniknąć charakterystycznego dla tej pory roku rozleniwienia. Oto moje preferencje w tej materii. |
|
|
|
 |
|
|