|
Seks przed czy po ślubie? |
| Autor |
Wiadomość |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-03-09, 19:21
|
|
|
Zazwyczaj te nie koleżeńskie dziewczyny to najbliższe koleżanki.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
epno
Hakuna Matata

Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 21 Lut 2006 Posty: 130 Skąd: ofkors Godula
|
Wysłany: 2006-03-09, 22:28
|
|
|
| no tak też sie czasem zdarza ! |
|
|
|
 |
Dani

Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 26 Lut 2006 Posty: 113 Skąd: => BKW <=
|
Wysłany: 2006-03-09, 22:29
|
|
|
nie czasem, a bardzo często! niby koleżanki, a za plecami wjazdy na ta osoba |
|
|
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-03-09, 22:35
|
|
|
To już jest materiał na nowy temat.
Proszę trzymac sie tego ktory został opisany na samym poczatku. |
|
 |
DaVidACAB
Psychopaci Godula

|
Wysłany: 2006-03-10, 18:46
|
|
|
Jasne, że przed ślubem ale z miłości ino...
Jo jakbych był dziołchom nie wyczymoł bych do ślubu
To kto kiedy podejmuje współżycie sexualne, to indywidualna sprawa każdego człowieka, i każdy sam sobie powinien pedzieć czy to już.
Mi to nie przeszkadza, że dziewic już tak mało |
|
|
|
 |
epno
Hakuna Matata

Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 21 Lut 2006 Posty: 130 Skąd: ofkors Godula
|
Wysłany: 2006-03-10, 23:02
|
|
|
jak widac wiekszosc z nas ( z wyjatkami) robi to z miłosci... to dobrze ... |
|
|
|
 |
DaVidACAB
Psychopaci Godula

|
Wysłany: 2006-03-11, 10:22
|
|
|
Jo znom dużo dziołch z Goduli, co nigdy nie spodziewoł bych sie po nich, że jak sie wypijom to som takie łatwe Nie spodziewoł bych sie, że one som wogule łatwe...
A jednak...
Więc dziołchy uważejcie z kim pijecie i kaj pijecie, bo to różnie bywo... |
|
|
|
 |
Dani

Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 26 Lut 2006 Posty: 113 Skąd: => BKW <=
|
Wysłany: 2006-03-11, 11:49
|
|
|
DaVidACAB, Nietety każdy synek Ci powiem, że laska po alkoholu jest łatwo... Może nie każdo laska, ale napewno większośc. Po alko po prostu nie wie co sie robi, nie panuje sie nad pewnymi sprawami itd. no i dzięki temu laska jest po prostu łatwa Swoją drogą fest mnie wk*rwio jak widza naj*bano laska:/ Nie mom zamiaru wciepywac dziewczynom ani nic w tym stylu... ale niestety bardzo dużo żech widzioł takich sytuacji na róznych imprach, zabawach, czy po prostu na zwykłym piwku... |
|
|
|
 |
|
|
BorkA

|
Wysłany: 2006-03-14, 07:53
|
|
|
Dziewczyna ktora wypije np na jakies imprezie to juz praktycznie sama zglasza sie zeby ja wydymac [oczywiscie mowie o upojeniu alk. a nie 2 piwach].Sama nie wie co robi i wystarczy tylko jeden konkretniejszy facet ktury potrafi dobrze zamotac dziewczyne i juz.Osobiscie wali mnie to czy seks uprawiaja juz 14 letnie dziewczyny jezeli chca to prosze bardzo tylko niech to robia z swiadomoscia a nie przy pomocy piw czy wódy.Musi to byc przemyslana sytuacja a nie wybryk.Nieprzemyslane wybryki czesto koncza sie placzem i nieodwracalnymi skutkami...
BTW - Zajebisty temat musze pochwalic autora za inicjatywe<brawo> |
|
|
|
 |
Kuba_z_Orzegowa

|
Wysłany: 2006-03-17, 11:57
|
|
|
| dariusz_21 napisał/a: | | weś nie pisz takich bzdet mnie każda laska dała po miesiącu chodzenia z niom a ty piszesz że po slubie nikt już chyba nie wierzy w te stereotypy że po słubie każda laska jak sie napali i wypije dwa piwa sie skusi |
a laski z sekty Rydzyka się nie liczo???
| DaVidACAB napisał/a: | | Więc dziołchy uważejcie z kim pijecie i kaj pijecie, bo to różnie bywo... |
ja! na AIDS jeszcze nie wynoleziono leku. Znom pare osób co mają a bym sie po nich nie spodziewoł... |
|
|
|
 |
Pandora

|
Wysłany: 2006-03-20, 17:17
|
|
|
Laska jak sie upije to sama sie zgłasza zeby ja wydymac a oczywiscie facet to wykorzystuje , a faceci z kolei pija na imprezach a potem nawet niepamietaja z kim sie calowali czy robili cos innego |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-03-20, 20:30
|
|
|
nie wszyscy zapominają duzo udaje ze nie pamieta, albo piją dla szpanu heh
a co do tematu to w dzisiejszych czasach to większość mówi o tym bez wstydu bo coraz wiecej dostepu do filmów czy gazetóF ja nie wiem kolega mówił hehe |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-03-20, 20:35
|
|
|
Ja tylko raz w zyciu bylem nawalony tak pozadnie...tak to raczej nie pije za duzo a jak juz to nie tak zebym byl chociaz troche pijany...jedno ewentualnie 2 piwka wystarcza...mam jeszcze na tyle mocna glowe ze po takiej dawce nic mi nie jest nie wariuje panuje nad soba...wiem bo niektorzy juz po jednym redsie odplywaja...sorki...po polowie ma kape a po calym trzeba JĄ wynosic...nie bede pisal kto...moja kolezanka hahaha |
|
 |
DaVidACAB
Psychopaci Godula

|
Wysłany: 2006-03-20, 20:45
|
|
|
| Pandora napisał/a: | Laska jak sie upije to sama sie zgłasza zeby ja wydymac a oczywiscie facet to wykorzystuje , a faceci z kolei pija na imprezach a potem nawet niepamietaja z kim sie calowali czy robili cos innego |
Nie wszycy jo tego nie wykorzystuja
takie coś może mieć złe konsekwencje...
Wola na trzeźwo, przynajmniej wiem, że ona też chce sama od siebie. I w pełni jest świadoma tego co robi. |
|
|
|
 |
Dieter

Wiek: 23 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 26 Skąd: Parzymiechy Centrum ;)
|
Wysłany: 2006-03-20, 23:34
|
|
|
Odnosnie lasek ktore pija to mi to bynajmniej nieprzeszkadza bo zanm takich duzzooo i zam takie co wypija malo (2 piwa) i maja taka tyte jak ja po litrze wodki, a zam takie z ktorymi po prostyu sam pije na imprezach i wiezcie lub nie ale przepija niejednegoz was i to do takiego stopnia ze zaniasa was jeszce pod drzwi. Wiele lasek takich co ja znam moze to sa wyjatki albo nieiwme to jak wypija poprostu no niema obcji zeby cos zaszlo na ewentualne buzi to moze ale to tez niezawsze a jak chodzi o stytuacje bardziej intymne to przewaznie to kontroluja w swoj sposob. W innych przypadkach to sie nazywa poprostu gwalt. A czy malrzenstwo jest konieczne czy niemozna zyc razem bez zwiazku prawnego? Wedlug mnie sex przed slubem czy po jest pojeciem wzglednym bo mozna jechac (oczywiscie jest to abstrakcyjny przyklad ale calkiem realny dla nie ktorych) do Las Vegas 10 $ i jestescie oficjalnie hajtnieci! A znacie sie 3 godziny i wtedy cala ta dyskusja niema wiekszego sesu bo jest to sex po ślubie a wcale niejest powiedziane ze miłości, bo na drugi dzie idziecie spowrotem placicie druga duche papierów i macie anulowany ślubik. Wiec uwazam ze jak ktos kogos Kocha i jest pewien ze ta osoba jest ta jedyna i chce spedzic znia reszte zycia moze odwazyc sie na taki krok, pamietajac oczywiscie ze ssex to nie zabawa... czasem na podjecie takiej decyzji osoby te potrzebuja 3 lat czasem 3 miesiecy a czasem wiedza to odrazu sami ocecie czy takie okresy czasu mozna ocenic jako "Dlugo" czy tez "krótko". |
_________________ > You Don't Know the Power of My Side <
http://s1.darkpirates.onet.pl/c.php?uid=54796 |
|
|
|
 |
|
|