|
Rząd |
| Autor |
Wiadomość |
fruqon

|
Wysłany: 2006-02-21, 16:56 Rząd
|
|
|
Co myslicie o tym jakiego rządu sie doczekaliśmy ? Lepper, Giertych, kaczory i radio maryja.
rok temu kazdy by sie zlapal za glowe jak by to uslyszal a dzis to normalnosc... |
|
|
|
 |
|
|
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wiek: 21 Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 453 Skąd: GoDuLa CiTy
|
Wysłany: 2006-02-21, 19:12
|
|
|
| rząd jest poj... :d po co takich ci.... tam dali |
_________________ "www.s-f.yoyo.pl"
ToMuŚ |
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2006-02-21, 19:18
|
|
|
| nie interesuje sie polityka, a wiec narazie to mi to lotto |
|
|
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

|
Wysłany: 2006-02-21, 19:26
|
|
|
| misiek88 napisał/a: | | nie interesuje sie polityka, a wiec narazie to mi to lotto | a powinnieneś sie interesować.. bo rocznikowo jestes pełnoprawnym obywatelem,, a jak nie będziesz chodził głosowac.. dalej będą wybierani tacy ciule jak teraz są:] pozdroo/... jesteś polakiem to troche powinna Cie obchodzić polityka |
ToMuŚ |
|
|
|
 |
epno
Hakuna Matata

Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 21 Lut 2006 Posty: 130 Skąd: ofkors Godula
|
Wysłany: 2006-02-21, 21:59
|
|
|
riki tiki polityki widzioł ftoś filmik Kiczuchy? o jaaaa to obrazuje jaki mom rząd i przi okazji wykonawców muzyki pop <lol2> |
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2006-02-22, 00:34
|
|
|
| tomastechno napisał/a: | | a powinnieneś sie interesować.. bo rocznikowo jestes pełnoprawnym obywatelem,, a jak nie będziesz chodził głosowac.. dalej będą wybierani tacy ciule jak teraz są:] pozdroo/... jesteś polakiem to troche powinna Cie obchodzić polityka |
do nastepnych wyborow prezydenckich conajmniej 4 lata, a rzadowych, szczerze mowiac nie wiem, nie znam sie na tym, moze za jakis czas sie tym zainteresuje. |
|
 |
Erni
Master of Cerermony

Sieć:: sileman
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: 2006-02-22, 10:14
|
|
|
pier*olić rzad , ministrów , polityków to tyle na ten temat z mojej strony |
_________________ »][v][ÇĹÁ Ť€Ă][v][«
 |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-02-22, 10:28
|
|
|
Slusznie Panie Erni
Trzeba przyznac racje ale jakby nie bylo rzad to zalazek cyrku:D:D |
|
|
|
 |
|
|
Erni
Master of Cerermony

Sieć:: sileman
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: 2006-02-22, 22:57
|
|
|
he jek nei cyrk to zoo hehe plakac mi sie chce |
_________________ »][v][ÇĹÁ Ť€Ă][v][«
 |
|
|
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

|
Wysłany: 2006-02-23, 09:07
|
|
|
| epno napisał/a: | | widzioł ftoś filmik Kiczuchy? | no widziałem i tu go wrzucilem.. w dzile qltoora / filmiki |
ToMuŚ |
|
|
|
 |
Rasputin

|
Wysłany: 2006-02-24, 15:50
|
|
|
| a co wy chceice od rzadu ? rzad jak rzad to tylko "instytucja" tu chodzi o ludzi a moze bardzie o nasze zachowanie Polak najwiekszy skur... na swiecie niby patryiota niby dobry a i tak sprzeda swojego rodaka i wystarczy ze troche poczuje "koryto" i zapomni o wszystkim ŁAPCZYWOŚĆ to jest nasz minus.A i jeszcze jedno nawet jak by bylo dobrze pieknie kraj by sie rozwijal to i tak nam polakom by to nie pasowalo no nie oszukujmy sie zawsze nazekalismy na wszystko i dalej tak bedzie |
|
 |
Kola

|
Wysłany: 2006-02-24, 22:10
|
|
|
Mocher to siłą mocher to władza mocherowej koalicji się nie zdradza!
Jak na razie to dla mnie rząd to banda obibokó, prawo i sprawiedliwość mówicie, ja nie widziałem, wygrali wybory dzięki Rydzowi bo jak rydz coś mówi to 99% polskim emrytów odda za niego życie, bo on jest z Bogiem, a skoro on jest za Kaczorami to Bóg też. Dla mnie to cała prada i sposób na sukce, nie wiem co by się działo jakby wygrała PO, i nie chce wiedzieć, widze co się dzije teraz.... dużo mówić to i ja potrafie o czym sami się przekonacie, na razię mówią dużo, i na temat, konkretnie, ale ile już są przy władzy i co zrobili? |
|
|
|
 |
andrew

|
Wysłany: 2006-05-27, 11:12
|
|
|
wciepnąć im atomówka do rządu!!
nic,ino pitać z tego chorego kraju (co już prochibicja nom zafundowoł!!) |
|
|
|
 |
Ona87

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 2006-07-03, 21:21
|
|
|
| Nie podoba mi się to jak traktuje się ludzi, choćby ostatni przypadek-Gilowska. Jestem pewna że nikt za to nie odpowie. Nie podoba mi się również to że dobiera się ministrów byle mieć poparcie innej partii(Giertych-przecież on się w ogóle nie nadaje,bardziej zaszkodzi szkolnictwu niż pomoże;Lepper wprawdzie nie podpadł jeszcze, ale wg mnie to nie jest stanowisko dla niego). |
|
|
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-07-03, 21:57
|
|
|
| Ona87 napisał/a: | | Lepper wprawdzie nie podpadł jeszcze, ale wg mnie to nie jest stanowisko dla niego). |
On juz wystarczajaco podpadl Wystarczy tylko przypomniec ze byl skazany prawomocnymi wyrokami i siedzial.
Tacy ludzie niestety nami rządzą, wychodzi na to ze nie trzeba sie na niczym znac, wystarczy miec znajomosci albo zabłysnąc gdzies w mediach, nawet jesli negatywnie aby zostac w tym kraju premierem, a kto wie moze kiedys i prezydentem (prezydent Lepper ?). |
|
 |
|
|