Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: shv1
2007-02-25, 01:25
Przyjacielski seks :P
Autor Wiadomość
Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-02-24, 14:20   

facet sam nie wiesz o czym piszesz, najpierw mi wmawiasz ze nie mam argumentow, potem, ze zmieniam zdanie, bo poczatkowo nie popieram 'przyjacielskiego seksu, a potem niby juz tak, a niby w jaki sposob doszles do takich wnioskow?? bo zmienilam okreslenie?? idiotyzm... a o moja urode sie nie martw, i skoncz sie tych jaboli czepiac, bo nudzisz w kolko o tym samym, widac nie masz juz o czym pisac, powtarzasz sie w kolko, myslisz ze piszac ciagle to samo przekonasz ludzi?? no moze jesli sa tak durni jak ty to tak...
fruqon napisał/a:
Hmm, a coż to za ukryta ironia zawarta byla w Twoim stwierdzeniu że "seks z kumplem/ kumpela" to "nie najlepszy pomysł" i gdzież te porównianie ?
no prosze, napisalam tyle zdan na tym temacie, a ty zauwazyles tylko jedno, jak milo ze przynajmniej to jedno przeczytales, gratuluje, zaczynasz rozumiec ze trzeba czytac a nie zgadywac co ktos napisal, moze cos z ciebie bedzie
<(*_*)>

naws 
MOD Team
footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: 2007-02-24, 18:43   

Mamba odpusc.... z takimi ludzmi nie mozna gadac bo mysla ze sa madrzejsi i lepsi ...ja moge mu ustąpic i tym potwierdze swoją wyzszość...a tak swoja droga to wreszcie zaczelo sie cos dziac na tym forum....wreszcie jakies dyskusje :D

fruqon 

Wysłany: 2007-02-24, 20:29   

Mamba napisał/a:
ze nie mam argumentow

Bo nie masz a na te ktore gdzies tam daleko w tym temacie byly juz odpowiedzialem i jakos nikt nie potrafil na nie odpowiedziec.

Napisze to juz ktorys raz z rzedu: jesli ktos chce prowadzic rozwiazly tryb zycia to tylko i wylacznie jego problem i decyzja, jego sumienie i to on bedzie ponosic ewentualne kosekwencje i nikomu (nawet Tobie) nic do tego. Czego w tym twierdzeniu nie rozumiesz lub z czym sie tu nie zgadzasz i dlaczego ?
Mamba napisał/a:
potem, ze zmieniam zdanie, bo poczatkowo nie popieram 'przyjacielskiego seksu, a potem niby juz tak

Napisalas wyraznie ze jest to idiotyczne okreslenie a za chwile sama go uzywasz zaprzeczajac sama sobie.
Mamba napisał/a:
idiotyzm...

Oooj, no juz spokojnie bo ci przybedzie kolejna zmarszczka :smile:
Mamba napisał/a:
a o moja urode sie nie martw

Nie wątpie że musisz slicznie wygladac z tym jabol..., ups: tanim winem w dłoni :roll: Musisz miec gigantyczne branie, ups, zapomnialem że i tak nie wierzysz w miłość a przelotnych zwiazków nie tolerujesz :sad:
Mamba napisał/a:
i skoncz sie tych jaboli czepiac, bo nudzisz w kolko o tym samym, widac nie masz juz o czym pisac,

Zacznij pisac na temat, PROSZE, to moze zrobi sie ciekawiej.
Mamba napisał/a:
widac nie masz juz o czym pisac,

Faktycznie, ciekawych i na temat wypowiedzi tutaj jak na lekarstwo.
Mamba napisał/a:
myslisz ze piszac ciagle to samo przekonasz ludzi??

Aaah, znowu szukamy poparcia u innych ? Jakze ty bardzo potrzebujesz zeby ktos napisal że masz racje a wredny maly fruqon sie srodze myli i wogole to śmierdzi, nieprawda ? Żałosne...
Mamba napisał/a:
no moze jesli sa tak durni jak ty to tak...

A teraz jestem durny :smile: No niezle widze ze komus tu pękaja nerwki, co nie ? :lol: Nie osądzaj innych ludzie, moge cie prosić ? Nie znasz ani mnie ani innych ktorzy mogą sie ewentualnie zgadzac z ktoryms z moich stwierdzeń.
Najpierw wyzywanie od k**ew kogos o ktorym wiesz tylko tyle ze lubi seks i zmienia co jakis czas partnerów teraz znowu to. Poziom Twoich wypowiedzi jest odwrotnie proporcjonalny do ich ilosci w tym temacie, niestety.
Mamba napisał/a:
fruqon napisał/a:
Hmm, a coż to za ukryta ironia zawarta byla w Twoim stwierdzeniu że "seks z kumplem/ kumpela" to "nie najlepszy pomysł" i gdzież te porównianie ?
no prosze, napisalam tyle zdan na tym temacie, a ty zauwazyles tylko jedno, jak milo ze przynajmniej to jedno przeczytales, gratuluje, zaczynasz rozumiec ze trzeba czytac a nie zgadywac co ktos napisal, moze cos z ciebie bedzie

[cenzura] od tego ze to bzdura, nie odpowiedzialas na zacytowane wlasnorecznie pytanie :???:
naws napisał/a:
Mamba odpusc.... z takimi ludzmi nie mozna gadac bo mysla ze sa madrzejsi i lepsi

Nie zwalaj odpowiedzialnosci za to że nie potrafisz prowadzic dyskusji na "madrość" lub "lepszość" innych jej uczestników. Tu nie chodzi o to że czegoś nie mozna tylko o to że nie ma sie umiejętności by to zrobić :)
naws napisał/a:
ja moge mu ustąpic i tym potwierdze swoją wyzszość

Bardzo oryginalne stwierdzenie, w jednym z pierwszych postów napisałeś to co ja pisze od samego poczatku
naws napisał/a:
No coz.....sa gusta i gusciki no nie ? Jesli woli sie "puszczac" a tak osmiele sie to nazwac, to prosze bardzo ....wolny kraj, wiec niech robi co chce, ale moim zdaniem nie jest to zbyt mądre zachowanie z jej strony.....

Nad czym wiec chcesz wykazywac swoja wyzszość ? Nad ktorym z moich stwierdzeń skoro te dotyczace sedna sprawy są z mojej strony podobne :roll:
Cytat:
a tak swoja droga to wreszcie zaczelo sie cos dziac na tym forum....wreszcie jakies dyskusje :D

Noo widzisz, nie ma tego złego...

shv1 

Wysłany: 2007-02-25, 01:25   

Ok, czas juz najwyzszy zamknąc ten temat co niniejszym czynię.

shoovarek1

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach