|
Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa
|
Zamknięty przez: shv1 2007-02-25, 01:25 |
Przyjacielski seks :P |
| Autor |
Wiadomość |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-02-24, 14:20
|
|
|
facet sam nie wiesz o czym piszesz, najpierw mi wmawiasz ze nie mam argumentow, potem, ze zmieniam zdanie, bo poczatkowo nie popieram 'przyjacielskiego seksu, a potem niby juz tak, a niby w jaki sposob doszles do takich wnioskow?? bo zmienilam okreslenie?? idiotyzm... a o moja urode sie nie martw, i skoncz sie tych jaboli czepiac, bo nudzisz w kolko o tym samym, widac nie masz juz o czym pisac, powtarzasz sie w kolko, myslisz ze piszac ciagle to samo przekonasz ludzi?? no moze jesli sa tak durni jak ty to tak... | fruqon napisał/a: | | Hmm, a coż to za ukryta ironia zawarta byla w Twoim stwierdzeniu że "seks z kumplem/ kumpela" to "nie najlepszy pomysł" i gdzież te porównianie ? | no prosze, napisalam tyle zdan na tym temacie, a ty zauwazyles tylko jedno, jak milo ze przynajmniej to jedno przeczytales, gratuluje, zaczynasz rozumiec ze trzeba czytac a nie zgadywac co ktos napisal, moze cos z ciebie bedzie |
_________________ Oh sorry if I ain't perfect, sorry I don't give a (what)
Sorry I ain't no diva, sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin, sorry I'm not a slut
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
|
|
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2007-02-24, 18:43
|
|
|
Mamba odpusc.... z takimi ludzmi nie mozna gadac bo mysla ze sa madrzejsi i lepsi ...ja moge mu ustąpic i tym potwierdze swoją wyzszość...a tak swoja droga to wreszcie zaczelo sie cos dziac na tym forum....wreszcie jakies dyskusje |
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-02-24, 20:29
|
|
|
| Mamba napisał/a: | | ze nie mam argumentow |
Bo nie masz a na te ktore gdzies tam daleko w tym temacie byly juz odpowiedzialem i jakos nikt nie potrafil na nie odpowiedziec.
Napisze to juz ktorys raz z rzedu: jesli ktos chce prowadzic rozwiazly tryb zycia to tylko i wylacznie jego problem i decyzja, jego sumienie i to on bedzie ponosic ewentualne kosekwencje i nikomu (nawet Tobie) nic do tego. Czego w tym twierdzeniu nie rozumiesz lub z czym sie tu nie zgadzasz i dlaczego ?
| Mamba napisał/a: | | potem, ze zmieniam zdanie, bo poczatkowo nie popieram 'przyjacielskiego seksu, a potem niby juz tak |
Napisalas wyraznie ze jest to idiotyczne okreslenie a za chwile sama go uzywasz zaprzeczajac sama sobie.
| Mamba napisał/a: | | idiotyzm... |
Oooj, no juz spokojnie bo ci przybedzie kolejna zmarszczka
| Mamba napisał/a: | | a o moja urode sie nie martw |
Nie wątpie że musisz slicznie wygladac z tym jabol..., ups: tanim winem w dłoni Musisz miec gigantyczne branie, ups, zapomnialem że i tak nie wierzysz w miłość a przelotnych zwiazków nie tolerujesz
| Mamba napisał/a: | | i skoncz sie tych jaboli czepiac, bo nudzisz w kolko o tym samym, widac nie masz juz o czym pisac, |
Zacznij pisac na temat, PROSZE, to moze zrobi sie ciekawiej.
| Mamba napisał/a: | | widac nie masz juz o czym pisac, |
Faktycznie, ciekawych i na temat wypowiedzi tutaj jak na lekarstwo.
| Mamba napisał/a: | | myslisz ze piszac ciagle to samo przekonasz ludzi?? |
Aaah, znowu szukamy poparcia u innych ? Jakze ty bardzo potrzebujesz zeby ktos napisal że masz racje a wredny maly fruqon sie srodze myli i wogole to śmierdzi, nieprawda ? Żałosne...
| Mamba napisał/a: | | no moze jesli sa tak durni jak ty to tak... |
A teraz jestem durny No niezle widze ze komus tu pękaja nerwki, co nie ? Nie osądzaj innych ludzie, moge cie prosić ? Nie znasz ani mnie ani innych ktorzy mogą sie ewentualnie zgadzac z ktoryms z moich stwierdzeń.
Najpierw wyzywanie od k**ew kogos o ktorym wiesz tylko tyle ze lubi seks i zmienia co jakis czas partnerów teraz znowu to. Poziom Twoich wypowiedzi jest odwrotnie proporcjonalny do ich ilosci w tym temacie, niestety.
| Mamba napisał/a: | fruqon napisał/a:
Hmm, a coż to za ukryta ironia zawarta byla w Twoim stwierdzeniu że "seks z kumplem/ kumpela" to "nie najlepszy pomysł" i gdzież te porównianie ?
no prosze, napisalam tyle zdan na tym temacie, a ty zauwazyles tylko jedno, jak milo ze przynajmniej to jedno przeczytales, gratuluje, zaczynasz rozumiec ze trzeba czytac a nie zgadywac co ktos napisal, moze cos z ciebie bedzie |
[cenzura] od tego ze to bzdura, nie odpowiedzialas na zacytowane wlasnorecznie pytanie
| naws napisał/a: | | Mamba odpusc.... z takimi ludzmi nie mozna gadac bo mysla ze sa madrzejsi i lepsi |
Nie zwalaj odpowiedzialnosci za to że nie potrafisz prowadzic dyskusji na "madrość" lub "lepszość" innych jej uczestników. Tu nie chodzi o to że czegoś nie mozna tylko o to że nie ma sie umiejętności by to zrobić
| naws napisał/a: | | ja moge mu ustąpic i tym potwierdze swoją wyzszość |
Bardzo oryginalne stwierdzenie, w jednym z pierwszych postów napisałeś to co ja pisze od samego poczatku
| naws napisał/a: | | No coz.....sa gusta i gusciki no nie ? Jesli woli sie "puszczac" a tak osmiele sie to nazwac, to prosze bardzo ....wolny kraj, wiec niech robi co chce, ale moim zdaniem nie jest to zbyt mądre zachowanie z jej strony..... |
Nad czym wiec chcesz wykazywac swoja wyzszość ? Nad ktorym z moich stwierdzeń skoro te dotyczace sedna sprawy są z mojej strony podobne
| Cytat: | a tak swoja droga to wreszcie zaczelo sie cos dziac na tym forum....wreszcie jakies dyskusje
_________________ |
Noo widzisz, nie ma tego złego... |
|
|
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2007-02-25, 01:25
|
|
|
| Ok, czas juz najwyzszy zamknąc ten temat co niniejszym czynię. |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
POLECAMY:
   | |
|