Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: shv1
2007-02-25, 01:25
Przyjacielski seks :P
Autor Wiadomość
fruqon 

Wysłany: 2007-02-20, 19:44   

naws napisał/a:
To przetrzyj oczy i przeczytaj całą naszą dyskusje, albo nawet jakikolwiek moj post, w ktorym kogos obrazilem uzywając niecenzuralnego zwrotu...

naws napisał/a:
misiek napisał/a:
mowiąc dosadnie jest [cenzura]

I to jest "rzecz" nazwana po imieniu.... (...) :lol:

Popierając taki tekst jednoznacznie popierasz zdanie autora.
naws napisał/a:
No widze ze wreszcie zaczynasz dzialac a nie tylko obrazac mnie i Mamby przedstawiając swoje wyimaginowane (trudne słowo) argumenty

W takim razie zapraszam do polemiki z jakimkolwiek z poprzednich moich postów, udowodnij mi za pomocą rzeczowych argumentów ze moje tezy są rzeczywiscie "wyimaginowane" (gratulacje, udało Ci sie bez błedu) i nie mam racji.
naws napisał/a:
szkoda ze tylko raz mnie zagiąłeś... :cry: :mrgreen: :wink:

To tylko Twoje zdanie ale przypominam po raz kolejny że ten temat nie jest poswiecony ani Tobie ani Mamba i nie ma celu "zaginanie" Twojej osoby, tego tez nie obiecywałem.

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-02-21, 11:04   

fruqon napisał/a:
Nieprawda, to ze ktos z w co drugie slowo nie wplata k**w to nie znaczy ze sie mądrzy, ale moze innego jezyka nie rozumiesz.
no i znowu nie zrozumiales o co mi lazi... no trudno
fruqon napisał/a:
Tak sobie to tłumacz popijając komandoska pod budką z piwem
zal ci?? he
fruqon napisał/a:
mysle ze nie znajdujesz po prostu argumentów na poparcie swojej tezy, jaka by ona nie była, zreszta juz pewnie sama nie wiesz o co ci chodzilo, wazne ze kogos oplułas i nazwalas k***ą - zaraz sie czlowiekowi lżej na duszy robi, nieprawda ?
boli ci to jak ktos mowi?? dla mnie jest [cenzura] i tyle i bardzo dobrze wiem o co m i lazilo, a jak ci si emoje epitety nie podobaja to tego nie czytaj, proste
fruqon napisał/a:
a dla Mamba bede tłumaczył trudne słowa
alez to zbytek laski, nie musisz sie dla mnie poswiecac :mrgreen:
fruqon napisał/a:
naws napisał/a:
masz tyle argumentów

Niestety tylko ja. Ty i inni uczestnicy dyskusji potraficie co najwyzej nazwac kogos niecenzuralnie, na tym koncza sie "argumenty" i wlasciwa dyskusja.
eee... ze co?? :???: blagam ci, naucz sie czytac, przeanalizuj sobi jeszcze raz cala dyskusje, siadz i spokojnie przeanalizuj to co przeczytales, najlepiej przeczytaj wszystko drugi raz... a potem udawaj najmadrzejszego, bo tylko ludzi draznisz
<(*_*)>

naws 
MOD Team
footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: 2007-02-21, 13:03   

fruqon napisał/a:
naws napisał/a:
misiek napisał/a:
mowiąc dosadnie jest [cenzura]

I to jest "rzecz" nazwana po imieniu.... (...)

Popierając taki tekst jednoznacznie popierasz zdanie autora.

To czy to popieram czy nie to jest tylko i wyłącznie moja sprawa i Tobie nic do tego, mozesz co najwyzej sie po wymądrzać i po podskakiwac na forum, ale na tym sie konczy. A niecenzuralnego zwrotu nie uzylem i wlasie to jest ten przyklad...
fruqon napisał/a:
"wyimaginowane" (gratulacje, udało Ci sie bez błedu) i nie mam racji.
...twojego wyimaginowanego argumentu, gdyz pokwapię sie przypomnieć Ci, iż jednym z Twoich argumentów przeciwko mojemu zdaniu, była taka argumentacja :
fruqon napisał/a:
Ty i inni uczestnicy dyskusji potraficie co najwyzej nazwac kogos niecenzuralnie, na tym koncza sie "argumenty" i wlasciwa dyskusji

jak juz wytlumaczyłem wyżej, nie uzyłem niecenzuralnego zwrotu....chcialeś żebym udowodnił..... :
fruqon napisał/a:
udowodnij mi za pomocą rzeczowych argumentów ze moje tezy są rzeczywiscie "wyimaginowane" (gratulacje, udało Ci sie bez błedu) i nie mam racji.

...to udowodniłem :roll:

fruqon 

Wysłany: 2007-02-21, 16:56   

Mamba napisał/a:
zal ci?? he

Tak, Ciebie. Za kilka lat obudzisz sie z watroba wielkosci orzeszka laskowego i mozgiem jak sito, juz nie wspomne co mezczyzni mysla o kobietach publicznie przyznajacych sie do picia "jaboli" ale pewnie w Twoim srodowisku to powód do dumy i to juz Twój problem.
Mamba napisał/a:
boli ci to jak ktos mowi?

Tak boli, jezyk polski ma tak wiele pieknych zwrotów i słów a niektorzy znają tylko te na "K", "H" itd.
Mamba napisał/a:
eee... ze co?? :???: blagam ci, naucz sie czytac, przeanalizuj sobi jeszcze raz cala dyskusje

Sledze i analizuje w locie, moze to dla Ciebie niepojete ale niektorzy nie musza nad kilkoma linijkami tekstu spedzic godziny zeby zrozumiec o co w nim chodzi.
Niestety z Twoich wypocin zbyt wiele nie wynika a na wszystkie moje posty w tym temacie masz jedna odpowiedz: wymądrzanie
Mamba napisał/a:
a potem udawaj najmadrzejszego

No wlasnie, problem w tym że nawet gdybym udawał to i tak pewnie miałabys problemy ze zrozumieniem niektorych zwrotów.
Mamba napisał/a:
ote="Mamba"]bo tylko ludzi draznisz

Czy mi sie wydaje czy znowu szukasz poparcia u innych ? Ale czemu ja sie dziwie...
Pisz za siebie, prosze. Poza tym jakos mnie to nie martwi ze czujesz sie podrazniona :)
naws napisał/a:
To czy to popieram czy nie to jest tylko i wyłącznie moja sprawa i Tobie nic do tego

A tutaj sie myslisz bo sam prosiles o przyklad a jesli popierasz - co wynika z cytatu, to jestes wart tyle co autor tamtego posta.
naws napisał/a:
A niecenzuralnego zwrotu nie uzylem i wlasie to jest ten przyklad...

Masz racje: "to jest ten przyklad" - przyklaskując wyzywaniu kogos od najgorszych jednoznacznie stajesz po jednej stronie z osobą która to robi.

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-02-22, 12:59   

fruqon napisał/a:
Tak, Ciebie. Za kilka lat obudzisz sie z watroba wielkosci orzeszka laskowego i mozgiem jak sito, juz nie wspomne co mezczyzni mysla o kobietach publicznie przyznajacych sie do picia "jaboli" ale pewnie w Twoim srodowisku to powód do dumy i to juz Twój problem.
ze co?? a czy ja powiedzialam ze pijam jabpole, prosze cie, smieszysz mnie, pisalam tylko, ze wole tanie wino od tych drogich snobistycznych trunkow, ktore sa najlepsze, tylko dlatego ze kultura masowa tak powtarza, a to taka przenosnia byla, szkoda ze tego nie zrozumiales :sad:
fruqon napisał/a:
Sledze i analizuje w locie, moze to dla Ciebie niepojete ale niektorzy nie musza nad kilkoma linijkami tekstu spedzic godziny zeby zrozumiec o co w nim chodzi.
dobrze napisane... NIEKTORZY
fruqon napisał/a:
Niestety z Twoich wypocin zbyt wiele nie wynika a na wszystkie moje posty w tym temacie masz jedna odpowiedz: wymądrzanie
:lol: jakbys robil co innego, hahaha, widzisz tylko zdzblo w oku innego, a belki w swoim nie...

moze zakonczymy to, zyj sobie z przeswiadczeniem, ze jestes madrzejszy, ale zrob cos dla mnie fruqon, zastanow sie nad czyms, popierasz ten, jakze idiotycznie nazwany, 'przyjacielski' seks, faceci bardzo lubia takie kolezanki z ktorymi mozna sobie pochasac bez zobowiazan, ale czy cieszylbys sie gdyby twoja siostra sie tak prowadzila abo twoja kobieta miala taka przeszlosc?? nie balbys sie, ze skoro potrafila wskoczyc do luzka kazdemu kto ja pociagal, tylko i wylacznie, fizycznie, to bedzie to robic dalej i cie zdradzac?? bo zazwyczaj tak bywa, mam kumpele i kumpli, i przynajmniej raz zdradzli partnera, wlasnie przez to jak zyli wczesniej, a watpie zebys sie cieszyl ze partnerka przyprawia ci rogi, i nie wiem czy fakt, ze mnostwo kolesi pchalo w nia swojego penisa, tez cie cieszyl, wiec nie gadaj glupot, bo faceci lubia takie zabawy z kolezankami, ale wiekszosc nie chce, wiedzac jaka to dziewczyna, miec jej jako swojej kobiety
to by bylo na tyle, zastanow sie i odpowiedz sam sobie na moje pytania, tylko badz ze soba szczery, na forum mozesz pisac co chcesz, i tak tego nikt nie sprawdzi, ale watpie, zebym sie mylila...
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-02-22, 16:50   

Mamba napisał/a:
ze co?? a czy ja powiedzialam ze pijam jabpole, prosze cie, smieszysz mnie, pisalam tylko, ze wole tanie wino od tych drogich snobistycznych trunkow

Tam nie bylo ani slowa o tanich winach tylko o "jabolach", trzymajmy sie faktów. Do tanich win mozna zaliczyc Cin-Cin czy co najmniej kilka innych ale nie jabole, blagam nie mieszaj pojec.
Napisalas ze wolisz "jabole" od lepszego gatunkowo i smakowo wina renomowanej marki - lepszego pod kazdym wzgledem oprocz ceny. Ta lepszosc jest potwierdzona przez specjalistów, ludzi od pokolen zajmujacych sie zawodowo produkcja, sprzedaza i degustacja win, restauratorów i miliony zwyklych ludzi ktorzy piją te wina zwykle przy specjalnych okazjach, wiec nie pisz bzdur że racje maja menele spod mostu ktorzy nigdy sila rzeczy takiego trunku nie kosztowali i nie moga miec porównania bo jedyne co znaja to tego przyslowiowego "komandoska".

Cytat:
dobrze napisane... NIEKTORZY

Cwicz, cwicz i jeszcze raz cwicz to moze kiedys Tobie tez to wyjdzie :)
Mamba napisał/a:
moze zakonczymy to, zyj sobie z przeswiadczeniem, ze jestes madrzejszy

Przykro mi ze tak uwazasz, moze gdybys potrafila prowadzic rzeczową dyskusje, odpowiadac na konkretne pytania i argumenty to tez przez chwila poczulabys sie "mądra".
Mamba napisał/a:
zastanow sie nad czyms, popierasz ten, jakze idiotycznie nazwany, 'przyjacielski' seks,

Tu sie zgadzam, sformułowanie jest jak najbardziej idiotyczne :???:
Mamba napisał/a:
faceci bardzo lubia takie kolezanki z ktorymi mozna sobie pochasac bez zobowiazan

Nie generalizuj, zaloze sie ze statystycznie rzecz biorac jest tyle samo kobiet co i mezczyzn ktorzy lubia sobie "pochasac bez zobowiazan".
Mamba napisał/a:
ale czy cieszylbys sie gdyby twoja siostra sie tak prowadzila

Na pewno nie ma tu powodu do uciechy ale to by była jej sprawa i jej decyzje - tak dlugo jak była by stanu wolnego, kiedy miała by meza to na pewno byłby to ich wspólny problem.
Mamba napisał/a:
abo twoja kobieta miala taka przeszlosc?? nie balbys sie, ze skoro potrafila wskoczyc do luzka kazdemu kto ja pociagal, tylko i wylacznie, fizycznie, to bedzie to robic dalej i cie zdradzac??

Zacznijmy od tego ze nie mam w zwyczaju wiązać sie z kobietami które mają "taka przeszłość" i na pewno przed zawarciem stałego zwiazku miałbym swiadomosc tego co robila w przeszlosci i co moze stac sie w zwiazku z tym w przyszlosci.
Mamba napisał/a:
bo zazwyczaj tak bywa, mam kumpele i kumpli, i przynajmniej raz zdradzli partnera, wlasnie przez to jak zyli wczesniej, a watpie zebys sie cieszyl ze partnerka przyprawia ci rogi, i nie wiem czy fakt, ze mnostwo kolesi pchalo w nia swojego penisa, tez cie cieszyl, wiec nie gadaj glupot, bo faceci lubia takie zabawy z kolezankami, ale wiekszosc nie chce, wiedzac jaka to dziewczyna, miec jej jako swojej kobiety

Nie bardzo rozumiem do kogo masz pretensje ? Jezeli sa ludzie ktorzy lubia prowadzic rozwiazly tryb zycia to przeciez sa tylko ich zycia i ich konsekwencje a nie Twoje, swoimi postanowieniami w zaden sposób nie wpływają na twoja egzystencje. Czujesz sie przez nich w jakis sposob zagrozona ? Nie bardzo rozumiem w czym problem.

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2007-02-22, 18:02   

fruqon napisał/a:
naws napisał/a:
To czy to popieram czy nie to jest tylko i wyłącznie moja sprawa i Tobie nic do tego

A tutaj sie myslisz bo sam prosiles o przyklad a jesli popierasz - co wynika z cytatu, to jestes wart tyle co autor tamtego posta.
naws napisał/a:
A niecenzuralnego zwrotu nie uzylem i wlasie to jest ten przyklad...

Masz racje: "to jest ten przyklad" - przyklaskując wyzywaniu kogos od najgorszych jednoznacznie stajesz po jednej stronie z osobą która to robi.

Wszystko co tu napisales jest w stanie wymyslic moj 8 letni kuzyn ...
Argumenty masz naprawde powalające... :lol:

fruqon 

Wysłany: 2007-02-22, 21:17   

naws napisał/a:
Wszystko co tu napisales jest w stanie wymyslic moj 8 letni kuzyn ...

W takim razie pozostaje tylko pogratulowac kuzyna, musi Ci byc ciezko bedac pomiatanym intelektualnie przez 8 latka, potem wchodzisz na forum i sytuacja sie powtarza ale ze starszymi to juz mniejszy wstyd wiec nie łam sie :wink:

Prosiłbym teraz jednak o powrót do tematu i rzeczową dyskusje.

mini-lee 

Wysłany: 2007-02-22, 21:31   

hehehe, dawno sie tak nie usmiałam :lol:
fruqon rulezzzzz, rzuca wami jak miesem po scianach :lol: :wink:

a co do tematu to tam gdzie zaczyna sie seks konczy sie przyjazn i jak ktos sie z kims kocha to albo o tym wie albo jest po prostu głupi ;/

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-02-23, 10:03   

fruqon napisał/a:
blagam nie mieszaj pojec.
blagam skacz byc upierdliwy, a ja pojec nie mieszam
fruqon napisał/a:
miliony zwyklych ludzi ktorzy piją te wina
zwyklych ludzi na to nie stac
fruqon napisał/a:
wiec nie pisz bzdur że racje maja menele spod mostu ktorzy nigdy sila rzeczy takiego trunku nie kosztowali i nie moga miec porównania bo jedyne co znaja to tego przyslowiowego "komandoska".
po prostu ignorant jestes i sie blaznisz
fruqon napisał/a:
odpowiadac na konkretne pytania i argumenty to tez przez chwila poczulabys sie "mądra"
cikawe na ktore argumenty, te niewidzialne??
fruqon napisał/a:
Nie bardzo rozumiem do kogo masz pretensje ?(...)Nie bardzo rozumiem w czym problem.
no widze ze nie czaisz, czepiales sie ze nie mam prgumentow, ze to nie jest najlepszy pomysl, seks z kumplem/ kumpela, wiec ci je podaje, oczywiscie przyznasz mi racje, ale musisz na koniec wciepnac swoje 3grosze, bo inaczej bylbys chory, co??
mini-lee napisał/a:
fruqon rulezzzzz, rzuca wami jak miesem po scianach
heh heh, widac ze ludzie lubia tania rozrywke
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-02-23, 12:42   

Mamba napisał/a:
ja pojec nie mieszam

Jak to nie, a jak nazwiesz porównywanie jabola do wina typu Cin-Cin ? Naprawde nie wyczuwasz różnicy ?
Mamba napisał/a:
zwyklych ludzi na to nie stac

Myslisz sie, takie wino kosztuje w zaleznosci od marki i rocznika nawet 40-60 zl. wiec nie jest to jakis kosmiczny wydatek, poza tym to ze kogos nie stac nie znaczy ze ma pic jabola, niektorzy nawet w tym kraju maja jeszcze troche szacunku do siebie.
Cytat:
po prostu ignorant jestes i sie blaznisz

Aha, a wiec Twoim zdaniem menele spod mostu są ekspertami w kwestii degustacji i oceny win ? Gratuluje aytorytetów, teraz przynajmniej wiemy skad ten pociag do "jaboli"...
Mamba napisał/a:
cikawe na ktore argumenty, te niewidzialne??

Jakiekolwiek, przeczytaj poprzednie posty na które nie raczyłaś odpowiedziec lub Twoja odpowiedz ograniczala sie do stwierdzenia: "wymądrzanie".
Mamba napisał/a:
no widze ze nie czaisz, czepiales sie ze nie mam prgumentow, ze to nie jest najlepszy pomysl, seks z kumplem/ kumpela

Ty juz chyba masz jakies omamy, post czy dwa wczesniej sama napisalas ze "przyjacielski seks" to glupie stwierdzenie, wrecz idiotyczne a teraz uznajesz ze takie cos jest mozliwe (mimo ze to nie jest "dobry pomysł") ?
No to jeszcze raz: takie cos nie istnieje :!: Tam gdzie zaczyna sie seks konczy sie przyjaźń ! Pojecie przyjazni wyklucza pozycie seksualne, czy to jest tak ciezko zrozumiec ? Moze gdzies sobie to zanotuj bo widze ze co chwile zmieniasz wersje.

Ktos decyduje sie na seks z kims innym, czesciej lub rzadziej zmienia partnerów - jego i tylko jego sprawa, masz jakis problem z tym ze ktos nie liczy sie z Twoim zdaniem w tej kwestii ?
Cytat:
heh heh, widac ze ludzie lubia tania rozrywke

Lepsza tania rozrywka od tanich jaboli, a przynajmniej mniej szkodliwa, na zdrowie...

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2007-02-23, 16:41   

fruqon napisał/a:
W takim razie pozostaje tylko pogratulowac kuzyna, musi Ci byc ciezko bedac pomiatanym intelektualnie przez 8 latka, potem wchodzisz na forum i sytuacja sie powtarza ale ze starszymi to juz mniejszy wstyd wiec nie łam sie

Super..moze go poznasz ? Jak go poprosisz to ci na chwile grabek pozyczy, albo pozwoli przejechac sie na rowerku...

fruqon 

Wysłany: 2007-02-23, 23:09   

naws napisał/a:
Jak go poprosisz to ci na chwile grabek pozyczy

Widze ze masz juz w tym wprawe, niestety musze Cie zmartwic , po pierwsze wyroslem z Waszych zabaw a po drugie nie gustuje w chlopcach, co innego jesli masz jakas pelnoletnia kuzynke :)

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-02-24, 11:16   

fruqon napisał/a:
poza tym to ze kogos nie stac nie znaczy ze ma pic jabola
tego nie pisalam, trza czytac co ludzie pisza do cholery
fruqon napisał/a:
Aha, a wiec Twoim zdaniem menele spod mostu są ekspertami w kwestii degustacji i oceny win ?
ciebie naprawde pogielo, nie rob z moich slow nadinterpretacji bo to nieladnie tak zmyslac
fruqon napisał/a:
Ty juz chyba masz jakies omamy, post czy dwa wczesniej sama napisalas ze "przyjacielski seks" to glupie stwierdzenie, wrecz idiotyczne a teraz uznajesz ze takie cos jest mozliwe
a czy ja tak napisalam?? nie, wiec nie stwarzaj
fruqon napisał/a:
Moze gdzies sobie to zanotuj bo widze ze co chwile zmieniasz wersje.
masz jakies paranoje, niegdy nie napisalam ze popieram seks z kim sie chce i nie napisze, a jak nie potrafisz odroznic ironi, porownania, od zwyklego stwierdzenia to juz trudno, ale wtedy sie nie odzywaj
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-02-24, 13:37   

Mamba napisał/a:
fruqon napisał/a:
poza tym to ze kogos nie stac nie znaczy ze ma pic jabola
tego nie pisalam, trza czytac co ludzie pisza

Ale z tego co piszesz to wlasnie wynika: wino dla snobów, jabole dla "zwykłych ludzi". Chyba ze znowu zmienilas zdanie ?
Mamba napisał/a:
do cholery

O jej, nie denerwuj sie tak bo Ci sie jeszcze jakis "hercszlag" przytrafi, poza tym zlosc pieknosci szkodzi. Na pewno mniej niz jabole ale jednak.
Mamba napisał/a:
nie rob z moich slow nadinterpretacji bo to nieladnie tak zmyslac

Na moje stwierdzenie że menele siła rzeczy nie są ekspertami od degustacji trunków wyzszej jakosci niż "wino owocowe" za 3,49 zl. odpowiedzialas ze jestem "ignorantem" wiec jak rozumiem nie zgodzilas se z tym stwierdzeniem a co za tym idzie masz przeciwne zdanie. Teraz znowu twierdzisz ze klamie ? To w koncu jak jest wersja ostateczna bo zaczynam sie gubic.
Mamba napisał/a:
Ty juz chyba masz jakies omamy, post czy dwa wczesniej sama napisalas ze "przyjacielski seks" to glupie stwierdzenie, wrecz idiotyczne a teraz uznajesz ze takie cos jest mozliwe
a czy ja tak napisalam?? nie, wiec nie stwarzaj

Uzylas tego stwierdzenia "seks z kumplem/ kumpela" wczesniej przyznajac ze jest to idiotyczne okreslenie, wiec niczego nie stwarzam, co najwyzej powtarzam :smile:
Mamba napisał/a:
masz jakies paranoje

Tak tak, a do tego łupież i krosty na nosie i nie tylko :smile:
Mamba napisał/a:
a jak nie potrafisz odroznic ironi, porownania, od zwyklego stwierdzenia

Hmm, a coż to za ukryta ironia zawarta byla w Twoim stwierdzeniu że "seks z kumplem/ kumpela" to "nie najlepszy pomysł" i gdzież te porównianie ?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach