|
Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa
|
Zamknięty przez: shv1 2007-02-25, 01:25 |
Przyjacielski seks :P |
| Autor |
Wiadomość |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2007-02-18, 20:37
|
|
|
| OgóR napisał/a: | | Pisze się rzuci |
1 : 0 ... hahaha poprawie sie jeszcze |
|
 |
|
|
fruqon

|
Wysłany: 2007-02-18, 21:51
|
|
|
| naws napisał/a: | | A to kiedys tak nie bylo i w nowym stuleciu, nowym wieku tak juz nie będzie ? |
No z tego co piszecie to wynika ze najlepiej jak by sie takich ludzi co najmniej pozamykało bo nie mieszcza sie w waszym waskim poczuciu "normalnosci", wiec kto wie co bedzie kiedy, moze takich ludzi jest wiecej .
| naws napisał/a: | | Takie bylo pytanie naszej koleżanki Leydii która zalozyla ten temat i poprostu chciala sie dowiedziec troche o akceptacji tego typu postepowania przez społeczeństwo wiec nasze "osądzania" i Twoje "bronienie" jest jak najbardziej na miejscu... |
Akceptacja lub nietolernacja to jedno a osądzanie i nazywanie k***mi lub szmatami to drugie tym bardziej że nie znacie konkretnego czlowieka.
| naws napisał/a: | Kto jest bez winy niech pierwszy zuci kamien przed siebie.... tez jestem Katolikiem |
Fajnie, witaj w klubie tyle ze ten cytat nie ma wiele wspólnego z tematem.
| Mamba napisał/a: | | fruqon, jestes pypowym przykladem typa ktory slucha i bierze sobie do serca wszystko co slyszy dookola |
Nie bardzo wiem i Ty pewnie też do czego pijesz.
| Mamba napisał/a: | | smutne, to ze mamy XXI wiek niczego nie zmienia poza data, glupie gadanie i najdurniejsze wyjasnienie jakie slyszalam, |
Moze troche rozwiniesz swoj tok myslenia bo jak na razie to wychodzi ci dobrze tylko obrzucanie wszystkich blotem i wyzywanie od k***.
Co widzisz takiego glupiego w twierdzeniu że prywatne zycie intymno-seksualne jakiejs kobiety to tylko i wylacznie jej sprawa ? A moze wolalabys zeby ktos Ci mowil co, kiedy, jak czesto, jak i z kim robic ?
| Mamba napisał/a: | skoros taki religijny to powinienes potepiac seks z kim sie chce |
To ze zacytowałem pismo nie znaczy ze jestem religiny - to raz, to jak rozumiem nauki kosciola to tylko i wylacznie moja sprawa - dwa. Daleki jestem od potepiania kogokolwiek - trzy.
Nie narzucaj prosze swojego sposobu widzenia i rozumienia swiata innym bo niekoniecznie jest on najmadrzejszy.
| Mamba napisał/a: | | a wogole to dalej twierdze ze to jest chore... |
Wierze, niektorzy ludzie podobnie jak pewnie zwierzeta na "k" nie sa w stanie zmienic swojego zdania, przykre.
| Mamba napisał/a: | | a potem robia kampanie o tym co to aids i jak sie przed nim bronic, paranoja... |
A co ma piernik do wiatraka ? To ze jakas kobieta lub mezczyzna czesto zmienia partnerów to nie znaczy ze jest nosicielka jakiejs choroby, poza tym co masz do kampanii informujacej i zwalczajacej AIDS ? Wolalabys zeby o tym nie mowiono ? To dopiero paranoja |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2007-02-19, 09:05
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | Wierze, niektorzy ludzie podobnie jak pewnie zwierzeta na "k" nie sa w stanie zmienic swojego zdania, przykre. |
Dokladnie fruqon...tylko krowy nie zmieniają zdania...chcialbym podkreslic ze Ty tez go jeszcze nie zmieniłes...
| fruqon napisał/a: | | No z tego co piszecie to wynika ze najlepiej jak by sie takich ludzi co najmniej pozamykało bo nie mieszcza sie w waszym waskim poczuciu "normalnosci", wiec kto wie co bedzie kiedy, moze takich ludzi jest wiecej . |
Widzimy wszycy, ze odpowiada ci taki styl bycia....nie nazywasz tego doslownie jak my (k****) ale mysle ze to dlatego ze sam kozystasz z uslog takich kobiet ? W koncu jak potwierdziles...jestes łowcą dziurek... pewnie dlatego tak zawzięcie bronisz... |
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-02-19, 11:13
|
|
|
| naws napisał/a: | | Dokladnie fruqon...tylko krowy nie zmieniają zdania...chcialbym podkreslic ze Ty tez go jeszcze nie zmieniłes... |
Wprost przeciwnie, czesto zdarza mi sie pod wplywem sytuacji albo argumentów zmienic zdanie, róznica jednak pomiedzy mna a "krowami" i niektorymi ludzmi polega na tym że one nie sa do tego zdolne.
| naws napisał/a: | | mysle ze to dlatego ze sam kozystasz z uslog takich kobiet ? |
Mylisz sie ale to tez nie Twoja sprawa, nieprawdaż ? Poza tym o jakich usługasz piszesz ? Myslalem ze mowimy tu o kobietach ktore czesto zmieniaja partnerów bo moga/chca a nie o prostytutkach czerpiacych z tego korzytsci finansowe ? Nie myslmy pojec.
| naws napisał/a: | | W koncu jak potwierdziles...jestes łowcą dziurek... pewnie dlatego tak zawzięcie bronisz... |
Niczego "zawziecie" nie bronie, nawet sie nie spocilem, wierz mi
Jesli czegos bronie to prawa jednostki do wlasnych wyborów i życia intymnego. Nie lubie kiedy ktos na podstawie swoich niewielkich lub tez zadnych doswiadczen próbuje komus narzucic swój sposob widzenia swiata.
| naws napisał/a: | | jestes łowcą dziurek |
Kiedy koncza sie argumenty zaczynaja sie inwektywy, co ?
W calym tym temacie nie widze zadnych argumentow przeciwko temu zeby jakas kobieta lub mezczyzna nie mogl miec prawa do takiej ilosci partnerow jakiej sobie zazyczy, caly czas tylko wyzywanie od K** itd. Zadrosc moi mili lub glupota przez was przemawia. |
|
|
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-02-19, 11:41
|
|
|
fruqon, ja bardzo bobrze wiem o co mi lazi, wytlumaczenie ze jest XXI, to tak sam jakbyc napisal, bo mamy marzez to mozemy wszystko, chocby w kwietniu abo styczniu juz nie bylo wolno tego samego,
| fruqon napisał/a: | | Nie narzucaj prosze swojego sposobu widzenia i rozumienia swiata innym bo niekoniecznie jest on najmadrzejszy. | nie narzucam swojego zdania, moze nie jest najmadrzejszy, ale moj wlasny | fruqon napisał/a: | | A co ma piernik do wiatraka ? To ze jakas kobieta lub mezczyzna czesto zmienia partnerów to nie znaczy ze jest nosicielka jakiejs choroby, poza tym co masz do kampanii informujacej i zwalczajacej AIDS ? Wolalabys zeby o tym nie mowiono ? To dopiero paranoja | prosze powiedz, ze tego nie napisales... no bo wlasnie przez takich co czesto zmieniaja partnerow aids istnieje, ale mogles o tym niewiedziec a paranoja to ludzka niewiedza | fruqon napisał/a: | | W calym tym temacie nie widze zadnych argumentow przeciwko temu zeby jakas kobieta lub mezczyzna nie mogl miec prawa do takiej ilosci partnerow jakiej sobie zazyczy, caly czas tylko wyzywanie od K** itd. Zadrosc moi mili lub glupota przez was przemawia. | a moze nauczysz sie czytac?? a pozatym to nie zazdrosc ani nic takiego, po prostu jest cos takiego jak szacunek do siebie, szkoda ze niektorzy tego nie rozumieja
no i zas napiszesz ze jak 'koncza sie argumenty to zaczynaja sie inwektywy', eee... a nie mozesz pisac normalnie zamiast szpanowac trudnymi wyrazami probujac pokazac ze jestes madrzejszy od nas?? choc nie jestes... |
_________________ Oh sorry if I ain't perfect, sorry I don't give a (what)
Sorry I ain't no diva, sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin, sorry I'm not a slut
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-02-19, 12:47
|
|
|
| Cytat: | | fruqon, ja bardzo bobrze wiem o co mi lazi, wytlumaczenie ze jest XXI, to tak sam jakbyc napisal, bo mamy marzez to mozemy wszystko, chocby w kwietniu abo styczniu juz nie bylo wolno tego samego, |
Jesli porównasz ze sobą np. sredniowiecze z XXI w. dostrzezesz pewne róznice - jak np. te ze ludzi juz nie pali sie na stosach ani nie wbija sie na pale za czytanie zakazanych ksiazek albo twierdzenie ze to ziemia krazy wokol slonca a nie odwrotnie, wierz mi ze obecnie wolno nam "troche" wiecej niz kiedys i to jest dobre, niektorzy jednak dalej z upodobaniem trwaja w tym sredniowieczu.
| Mamba napisał/a: | | prosze powiedz, ze tego nie napisales... no bo wlasnie przez takich co czesto zmieniaja partnerow aids istnieje, ale mogles o tym niewiedziec |
Tak samo jak grypa, rzeżączka, ospa i tysiace innych chorób a jednak jezdzisz autobusami, chodzisz do szkoly/pracy/kosciola/urzedu - jednym slowem ty tez mozesz byc nosicielem No i co, zamkniesz sie teraz w hermetycznym bunkrze do koca zycia ? Nie rozumiem jaki zwiazek ma istnienie zakaznych chorob z prawem do posiadania bogatego zycia seksualnego. Czlowiek aktywny seksualnie jest z reguły bardziej odpowiedzialny i wyedukowany w temacie zabezpieczen i zagrozen z tym zwiazanych niz wiekszosc Twoich rowiesnikow ktorzy z seksem maja tylko tyle wspolnego że w jego wyniku znalezli sie na tym swiecie, pomysl wiec kto stanowi tu wieksze zagrozenie i zanim cos napiszesz.
| Mamba napisał/a: | | a pozatym to nie zazdrosc ani nic takiego, po prostu jest cos takiego jak szacunek do siebie, szkoda ze niektorzy tego nie rozumieja |
A co ma wspolego szacunek do siebie z seksem ?
Zabawne ze o szacunku mówi osoba która inna osobe nazywa k***ą, czyzbys potrafila szanowac tylko siebie ? A co z innymi ? Jak mozesz obrazac osobe ktorej nawet nie znasz ?
| Mamba napisał/a: | | a nie mozesz pisac normalnie zamiast szpanowac trudnymi wyrazami |
Przykro mi że nie rozumiesz wiele z tego co pisze, może powinnas wiecej czasu spedzic nad ksiazkami lub w szkole, wydaje mi sie jednak ze pisze dosc poprawnie i do tego po polsku wiec nie widze powodu zeby zmieniac styl na rynsztokowo-barowy. Proponuje trudne slowa omijac.
| Mamba napisał/a: | | zamiast szpanowac trudnymi wyrazami probujac pokazac ze jestes madrzejszy od nas?? |
Nie uwazam sie za madrzejszego od kogokolwiek, wiec prosze nie narzucaj mi po raz klejny czegos co nie ma pokrycia w rzeczywistosci a co tylko sobie ubzdurałaś. Poza tym nie pisz prosze "nas" bo mysle ze wystepujesz w liczbie pojedynczej i piszesz za siebie, chyba ze masz jakies male rozdwojenie jaźni albo koniecznie potrzebujesz poparcia od innych zeby zatkać braki w swojej argumentacji. |
|
|
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-02-19, 13:48
|
|
|
wole sie poslugiwac rynsztokowo barowym jezykiem niz szpanowac, i berdzo dobrze rozumiem to co piszesz, nie jestem glabem wiec sobie odpusc, i milo ze znizasz sie do mojego poziomu <hahaha>, zamiast argumentow uzywasz inwektyw, po polskiemu obelg <lol> ta dyskusja nie ma sensu bo widze, ze podoba ci sie interpretacja moich slow tak jak ci sie podoba, zamiast przeczytac dokladnie i zrozumiec o co MI chodzi, a nie co TY bys chcial zrozumiec w moich wypowiedziach | fruqon napisał/a: | | Nie rozumiem jaki zwiazek ma istnienie zakaznych chorob z prawem do posiadania bogatego zycia seksualnego. Czlowiek aktywny seksualnie jest z reguły bardziej odpowiedzialny i wyedukowany w temacie zabezpieczen i zagrozen z tym zwiazanych niz wiekszosc Twoich rowiesnikow ktorzy z seksem maja tylko tyle wspolnego że w jego wyniku znalezli sie na tym swiecie, pomysl wiec kto stanowi tu wieksze zagrozenie i zanim cos napiszesz. | ty chyba do tych wyedukowanych nie nalezysz skoro tak piszesz... |
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-02-19, 14:30
|
|
|
| Mamba napisał/a: | | wole sie poslugiwac rynsztokowo barowym jezykiem niz szpanowac, |
No coz, jeden lubi kilkudziesiecioletnie Bordeaux a inny tygodniowego jabola, tak samo jest z poziomem tej dyskusji ale chyba nie moge Ci miec tego za złe.
| Mamba napisał/a: | | nie jestem glabem wiec sobie odpusc, i milo ze znizasz sie do mojego poziomu |
Sama sobie przeczysz, jesli nie jestes głąbem to jak moge sie znizyc do Twojego poziomu ?
| Mamba napisał/a: | | zamiast argumentow uzywasz inwektyw, po polskiemu obelg |
A kysz, gdzież sie tego dopuscilem ? Sama pre linijek wyzej pisalas o k***ach, pamiatasz ? Placzesz sie i motasz byle cos napisac, szkoda ze pomyslunku w tym ni za grosz
| Mamba napisał/a: | | ta dyskusja nie ma sensu |
Pewnie masz racje, dyskusja w obliczu braku argumentow nie ma wielkiego sensu - ciesze sie ze przynajmniej to zrozumialas, pamietaj jednak żeby za wszelka cene trzymac sie swojego zdania, chocby jak bledne ono bylo - bo to Twoje - własne
| Mamba napisał/a: | | ta dyskusja nie ma sensu bo widze, ze podoba ci sie interpretacja moich slow tak jak ci sie podoba, zamiast przeczytac dokladnie i zrozumiec o co MI chodzi, a nie co TY bys chcial zrozumiec w moich wypowiedziach |
Alez ja czytam moja droga i rozumiem, problem w tym że na odpowiedzi ktorych udzielam nie potrafisz za bardzo udzielic riposty - z braku argumentów lub umiejetnosci, po raz kolejny.
| Mamba napisał/a: | | ty chyba do tych wyedukowanych nie nalezysz skoro tak piszesz... |
A wiec wytlumacz nam coz Cie tak zbulwersowało w cytowanym tekscie.
Same puste slowa, puste twierdzenia, zero argumentów, przykre. |
|
|
|
 |
|
|
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2007-02-19, 14:30
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | Kiedy koncza sie argumenty zaczynaja sie inwektywy, co ? |
Sam potwierdziles ze jestes lowcą dziurek no nie ? Wiec o So choSi ? |
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-02-19, 14:38
|
|
|
| naws napisał/a: | Sam potwierdziles ze jestes lowcą dziurek no nie ? Wiec o So choSi ? |
Moze zauwazyles przy mojej wypowiedzi buźki ? A wiec spiesze z wyjasnieniem: to oznaczało ironie. |
|
|
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-02-19, 15:16
|
|
|
fruqon az przykro sie robi widzac jak ktos sie tak madrzy, wole jabola, Bordeaux jest dla snobow ktorym wydaj sie ze wszystko wiedza, a nieraz sie myla i za cholere sie im tego nie wytlumaczy jak bardzo by sie chcialo, mozesz sobie o mnie pisac co chcesz, 'same puste slowa, puste twierdzenia, zero argumentów, przykre' |
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-02-19, 16:01
|
|
|
| Mamba napisał/a: | | fruqon az przykro sie robi widzac jak ktos sie tak madrzy |
Nieprawda, to ze ktos z w co drugie slowo nie wplata k**w to nie znaczy ze sie mądrzy, ale moze innego jezyka nie rozumiesz. Poza tym to chyba znowu nie na temat, prawda ?
| Mamba napisał/a: | | wole jabola, Bordeaux jest dla snobow ktorym wydaj sie ze wszystko wiedza |
Tak sobie to tłumacz popijając komandoska pod budką z piwem
| Mamba napisał/a: | | a nieraz sie myla i za cholere sie im tego nie wytlumaczy jak bardzo by sie chcialo |
Masz racje, kazdy czasem popelnia bledy i nikt nie jest nieomylny w tym przypadku jednak mysle ze nie znajdujesz po prostu argumentów na poparcie swojej tezy, jaka by ona nie była, zreszta juz pewnie sama nie wiesz o co ci chodzilo, wazne ze kogos oplułas i nazwalas k***ą - zaraz sie czlowiekowi lżej na duszy robi, nieprawda ?
| Mamba napisał/a: | | mozesz sobie o mnie pisac co chcesz |
Nie mam zamiaru moja droga, ten temat jak rozumiem nie jest poswiecony Twojej osobie .
|
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2007-02-20, 10:37
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | popijając komandoska |
Widze ze juz obcykany jestes w tych nazwach...np. ja nie wiedzialem ze taki trunk istnieje...hahaha
| fruqon napisał/a: | | A wiec spiesze z wyjasnieniem: to oznaczało ironie. |
A więc to była ironia ? To błagam Cie staraj sie bardziej...potrafie czytac ironie, ale Twoja z szacunkiem musze powiedziec ze była taka słaba, ze nawet nie zaliczalem jej do ironii...masz tyle argumentów a nie potrafisz pożadnie ironii napisac, tak abym sie poprostu poczul załatwiony...ale narazie daleko do tego bylo
Serdecznie pozdrawiam |
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-02-20, 12:25
|
|
|
| naws napisał/a: | Widze ze juz obcykany jestes w tych nazwach...np. ja nie wiedzialem ze taki trunk istnieje...hahaha |
Znajomośc nazw lub wiedza o istnieniu tego czy innego trunku (chociaz w tym przypadku to za duzo powiedziane) nie oznacza ze osoba która taka wiedze posiada korzysta z takich "produktow".
To że slyszales o istnieniu LSD, Viagry lub arszeniuku równiez nie oznacza że uzywasz tych specyfików, a może sie myle ?
| naws napisał/a: | | A więc to była ironia ? To błagam Cie staraj sie bardziej... |
Prosze bardzo, nastepnym razem bede specjalnie dla ciebie opisywał znaczenie poszczególnych przecinków, usmieszków i wykrzykników a dla Mamba bede tłumaczył trudne słowa
| naws napisał/a: | | nie potrafisz pożadnie ironii napisac |
Ech, dzieci. Dla Twojej informacji: ironii sie nie "pisze", ironię sie co najwyzej stosuje.
| naws napisał/a: | | masz tyle argumentów |
Niestety tylko ja. Ty i inni uczestnicy dyskusji potraficie co najwyzej nazwac kogos niecenzuralnie, na tym koncza sie "argumenty" i wlasciwa dyskusja. |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2007-02-20, 15:09
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | Niestety tylko ja. Ty i inni uczestnicy dyskusji potraficie co najwyzej nazwac kogos niecenzuralnie, na tym koncza sie "argumenty" i wlasciwa dyskusja. |
To przetrzyj oczy i przeczytaj całą naszą dyskusje, albo nawet jakikolwiek moj post, w ktorym kogos obrazilem uzywając niecenzuralnego zwrotu...
| fruqon napisał/a: | | Ech, dzieci. Dla Twojej informacji: ironii sie nie "pisze", ironię sie co najwyzej stosuje. |
No widze ze wreszcie zaczynasz dzialac a nie tylko obrazac mnie i Mamby przedstawiając swoje wyimaginowane (trudne słowo) argumenty...szkoda ze tylko raz mnie zagiąłeś... |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
POLECAMY:
   | |
|