Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: shv1
2007-02-25, 01:25
Przyjacielski seks :P
Autor Wiadomość
naws 
MOD Team
footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: 2007-02-18, 20:37   

OgóR napisał/a:
Pisze się rzuci

1 : 0 ... :oops: hahaha poprawie sie jeszcze :P

fruqon 

Wysłany: 2007-02-18, 21:51   

naws napisał/a:
A to kiedys tak nie bylo i w nowym stuleciu, nowym wieku tak juz nie będzie ?

No z tego co piszecie to wynika ze najlepiej jak by sie takich ludzi co najmniej pozamykało bo nie mieszcza sie w waszym waskim poczuciu "normalnosci", wiec kto wie co bedzie kiedy, moze takich ludzi jest wiecej .
naws napisał/a:
Takie bylo pytanie naszej koleżanki Leydii która zalozyla ten temat i poprostu chciala sie dowiedziec troche o akceptacji tego typu postepowania przez społeczeństwo wiec nasze "osądzania" i Twoje "bronienie" jest jak najbardziej na miejscu...

Akceptacja lub nietolernacja to jedno a osądzanie i nazywanie k***mi lub szmatami to drugie tym bardziej że nie znacie konkretnego czlowieka.
naws napisał/a:
Kto jest bez winy niech pierwszy zuci kamien przed siebie.... tez jestem Katolikiem :cool:

Fajnie, witaj w klubie tyle ze ten cytat nie ma wiele wspólnego z tematem.

Mamba napisał/a:
fruqon, jestes pypowym przykladem typa ktory slucha i bierze sobie do serca wszystko co slyszy dookola

Nie bardzo wiem i Ty pewnie też do czego pijesz.
Mamba napisał/a:
smutne, to ze mamy XXI wiek niczego nie zmienia poza data, glupie gadanie i najdurniejsze wyjasnienie jakie slyszalam,

Moze troche rozwiniesz swoj tok myslenia bo jak na razie to wychodzi ci dobrze tylko obrzucanie wszystkich blotem i wyzywanie od k***.
Co widzisz takiego glupiego w twierdzeniu że prywatne zycie intymno-seksualne jakiejs kobiety to tylko i wylacznie jej sprawa ? A moze wolalabys zeby ktos Ci mowil co, kiedy, jak czesto, jak i z kim robic ?
Mamba napisał/a:
skoros taki religijny to powinienes potepiac seks z kim sie chce :lol:

To ze zacytowałem pismo nie znaczy ze jestem religiny - to raz, to jak rozumiem nauki kosciola to tylko i wylacznie moja sprawa - dwa. Daleki jestem od potepiania kogokolwiek - trzy.
Nie narzucaj prosze swojego sposobu widzenia i rozumienia swiata innym bo niekoniecznie jest on najmadrzejszy.
Mamba napisał/a:
a wogole to dalej twierdze ze to jest chore...

Wierze, niektorzy ludzie podobnie jak pewnie zwierzeta na "k" nie sa w stanie zmienic swojego zdania, przykre.
Mamba napisał/a:
a potem robia kampanie o tym co to aids i jak sie przed nim bronic, paranoja...

A co ma piernik do wiatraka ? To ze jakas kobieta lub mezczyzna czesto zmienia partnerów to nie znaczy ze jest nosicielka jakiejs choroby, poza tym co masz do kampanii informujacej i zwalczajacej AIDS ? Wolalabys zeby o tym nie mowiono ? To dopiero paranoja :???:

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2007-02-19, 09:05   

fruqon napisał/a:
Wierze, niektorzy ludzie podobnie jak pewnie zwierzeta na "k" nie sa w stanie zmienic swojego zdania, przykre.

Dokladnie fruqon...tylko krowy nie zmieniają zdania...chcialbym podkreslic ze Ty tez go jeszcze nie zmieniłes...
fruqon napisał/a:
No z tego co piszecie to wynika ze najlepiej jak by sie takich ludzi co najmniej pozamykało bo nie mieszcza sie w waszym waskim poczuciu "normalnosci", wiec kto wie co bedzie kiedy, moze takich ludzi jest wiecej .

Widzimy wszycy, ze odpowiada ci taki styl bycia....nie nazywasz tego doslownie jak my (k****) ale mysle ze to dlatego ze sam kozystasz z uslog takich kobiet ? W koncu jak potwierdziles...jestes łowcą dziurek... pewnie dlatego tak zawzięcie bronisz... :lol:

fruqon 

Wysłany: 2007-02-19, 11:13   

naws napisał/a:
Dokladnie fruqon...tylko krowy nie zmieniają zdania...chcialbym podkreslic ze Ty tez go jeszcze nie zmieniłes...

Wprost przeciwnie, czesto zdarza mi sie pod wplywem sytuacji albo argumentów zmienic zdanie, róznica jednak pomiedzy mna a "krowami" i niektorymi ludzmi polega na tym że one nie sa do tego zdolne.
naws napisał/a:
mysle ze to dlatego ze sam kozystasz z uslog takich kobiet ?

Mylisz sie ale to tez nie Twoja sprawa, nieprawdaż ? Poza tym o jakich usługasz piszesz ? Myslalem ze mowimy tu o kobietach ktore czesto zmieniaja partnerów bo moga/chca a nie o prostytutkach czerpiacych z tego korzytsci finansowe ? Nie myslmy pojec.
naws napisał/a:
W koncu jak potwierdziles...jestes łowcą dziurek... pewnie dlatego tak zawzięcie bronisz...

Niczego "zawziecie" nie bronie, nawet sie nie spocilem, wierz mi :]
Jesli czegos bronie to prawa jednostki do wlasnych wyborów i życia intymnego. Nie lubie kiedy ktos na podstawie swoich niewielkich lub tez zadnych doswiadczen próbuje komus narzucic swój sposob widzenia swiata.
naws napisał/a:
jestes łowcą dziurek

Kiedy koncza sie argumenty zaczynaja sie inwektywy, co ?
W calym tym temacie nie widze zadnych argumentow przeciwko temu zeby jakas kobieta lub mezczyzna nie mogl miec prawa do takiej ilosci partnerow jakiej sobie zazyczy, caly czas tylko wyzywanie od K** itd. Zadrosc moi mili lub glupota przez was przemawia.

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-02-19, 11:41   

fruqon, ja bardzo bobrze wiem o co mi lazi, wytlumaczenie ze jest XXI, to tak sam jakbyc napisal, bo mamy marzez to mozemy wszystko, chocby w kwietniu abo styczniu juz nie bylo wolno tego samego,
fruqon napisał/a:
Nie narzucaj prosze swojego sposobu widzenia i rozumienia swiata innym bo niekoniecznie jest on najmadrzejszy.
nie narzucam swojego zdania, moze nie jest najmadrzejszy, ale moj wlasny :wink:
fruqon napisał/a:
A co ma piernik do wiatraka ? To ze jakas kobieta lub mezczyzna czesto zmienia partnerów to nie znaczy ze jest nosicielka jakiejs choroby, poza tym co masz do kampanii informujacej i zwalczajacej AIDS ? Wolalabys zeby o tym nie mowiono ? To dopiero paranoja
prosze powiedz, ze tego nie napisales... no bo wlasnie przez takich co czesto zmieniaja partnerow aids istnieje, ale mogles o tym niewiedziec :] a paranoja to ludzka niewiedza
fruqon napisał/a:
W calym tym temacie nie widze zadnych argumentow przeciwko temu zeby jakas kobieta lub mezczyzna nie mogl miec prawa do takiej ilosci partnerow jakiej sobie zazyczy, caly czas tylko wyzywanie od K** itd. Zadrosc moi mili lub glupota przez was przemawia.
a moze nauczysz sie czytac?? :mrgreen: a pozatym to nie zazdrosc ani nic takiego, po prostu jest cos takiego jak szacunek do siebie, szkoda ze niektorzy tego nie rozumieja
no i zas napiszesz ze jak 'koncza sie argumenty to zaczynaja sie inwektywy', eee... :shock: a nie mozesz pisac normalnie zamiast szpanowac trudnymi wyrazami probujac pokazac ze jestes madrzejszy od nas?? choc nie jestes...
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-02-19, 12:47   

Cytat:
fruqon, ja bardzo bobrze wiem o co mi lazi, wytlumaczenie ze jest XXI, to tak sam jakbyc napisal, bo mamy marzez to mozemy wszystko, chocby w kwietniu abo styczniu juz nie bylo wolno tego samego,

Jesli porównasz ze sobą np. sredniowiecze z XXI w. dostrzezesz pewne róznice - jak np. te ze ludzi juz nie pali sie na stosach ani nie wbija sie na pale za czytanie zakazanych ksiazek albo twierdzenie ze to ziemia krazy wokol slonca a nie odwrotnie, wierz mi ze obecnie wolno nam "troche" wiecej niz kiedys i to jest dobre, niektorzy jednak dalej z upodobaniem trwaja w tym sredniowieczu.
Mamba napisał/a:
prosze powiedz, ze tego nie napisales... no bo wlasnie przez takich co czesto zmieniaja partnerow aids istnieje, ale mogles o tym niewiedziec

Tak samo jak grypa, rzeżączka, ospa i tysiace innych chorób a jednak jezdzisz autobusami, chodzisz do szkoly/pracy/kosciola/urzedu - jednym slowem ty tez mozesz byc nosicielem :!: No i co, zamkniesz sie teraz w hermetycznym bunkrze do koca zycia ? Nie rozumiem jaki zwiazek ma istnienie zakaznych chorob z prawem do posiadania bogatego zycia seksualnego. Czlowiek aktywny seksualnie jest z reguły bardziej odpowiedzialny i wyedukowany w temacie zabezpieczen i zagrozen z tym zwiazanych niz wiekszosc Twoich rowiesnikow ktorzy z seksem maja tylko tyle wspolnego że w jego wyniku znalezli sie na tym swiecie, pomysl wiec kto stanowi tu wieksze zagrozenie i zanim cos napiszesz.
Mamba napisał/a:
a pozatym to nie zazdrosc ani nic takiego, po prostu jest cos takiego jak szacunek do siebie, szkoda ze niektorzy tego nie rozumieja

A co ma wspolego szacunek do siebie z seksem ?
Zabawne ze o szacunku mówi osoba która inna osobe nazywa k***ą, czyzbys potrafila szanowac tylko siebie ? A co z innymi ? Jak mozesz obrazac osobe ktorej nawet nie znasz ?
Mamba napisał/a:
a nie mozesz pisac normalnie zamiast szpanowac trudnymi wyrazami

Przykro mi że nie rozumiesz wiele z tego co pisze, może powinnas wiecej czasu spedzic nad ksiazkami lub w szkole, wydaje mi sie jednak ze pisze dosc poprawnie i do tego po polsku wiec nie widze powodu zeby zmieniac styl na rynsztokowo-barowy. Proponuje trudne slowa omijac.
Mamba napisał/a:
zamiast szpanowac trudnymi wyrazami probujac pokazac ze jestes madrzejszy od nas??

Nie uwazam sie za madrzejszego od kogokolwiek, wiec prosze nie narzucaj mi po raz klejny czegos co nie ma pokrycia w rzeczywistosci a co tylko sobie ubzdurałaś. Poza tym nie pisz prosze "nas" bo mysle ze wystepujesz w liczbie pojedynczej i piszesz za siebie, chyba ze masz jakies male rozdwojenie jaźni albo koniecznie potrzebujesz poparcia od innych zeby zatkać braki w swojej argumentacji.

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-02-19, 13:48   

wole sie poslugiwac rynsztokowo barowym jezykiem niz szpanowac, i berdzo dobrze rozumiem to co piszesz, nie jestem glabem wiec sobie odpusc, i milo ze znizasz sie do mojego poziomu <hahaha>, zamiast argumentow uzywasz inwektyw, po polskiemu obelg <lol> ta dyskusja nie ma sensu bo widze, ze podoba ci sie interpretacja moich slow tak jak ci sie podoba, zamiast przeczytac dokladnie i zrozumiec o co MI chodzi, a nie co TY bys chcial zrozumiec w moich wypowiedziach
fruqon napisał/a:
Nie rozumiem jaki zwiazek ma istnienie zakaznych chorob z prawem do posiadania bogatego zycia seksualnego. Czlowiek aktywny seksualnie jest z reguły bardziej odpowiedzialny i wyedukowany w temacie zabezpieczen i zagrozen z tym zwiazanych niz wiekszosc Twoich rowiesnikow ktorzy z seksem maja tylko tyle wspolnego że w jego wyniku znalezli sie na tym swiecie, pomysl wiec kto stanowi tu wieksze zagrozenie i zanim cos napiszesz.
ty chyba do tych wyedukowanych nie nalezysz skoro tak piszesz...
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-02-19, 14:30   

Mamba napisał/a:
wole sie poslugiwac rynsztokowo barowym jezykiem niz szpanowac,

No coz, jeden lubi kilkudziesiecioletnie Bordeaux a inny tygodniowego jabola, tak samo jest z poziomem tej dyskusji ale chyba nie moge Ci miec tego za złe.
Mamba napisał/a:
nie jestem glabem wiec sobie odpusc, i milo ze znizasz sie do mojego poziomu

Sama sobie przeczysz, jesli nie jestes głąbem to jak moge sie znizyc do Twojego poziomu ?
Mamba napisał/a:
zamiast argumentow uzywasz inwektyw, po polskiemu obelg

A kysz, gdzież sie tego dopuscilem ? Sama pre linijek wyzej pisalas o k***ach, pamiatasz ? Placzesz sie i motasz byle cos napisac, szkoda ze pomyslunku w tym ni za grosz :sad:
Mamba napisał/a:
ta dyskusja nie ma sensu

Pewnie masz racje, dyskusja w obliczu braku argumentow nie ma wielkiego sensu - ciesze sie ze przynajmniej to zrozumialas, pamietaj jednak żeby za wszelka cene trzymac sie swojego zdania, chocby jak bledne ono bylo - bo to Twoje - własne :lol:
Mamba napisał/a:
ta dyskusja nie ma sensu bo widze, ze podoba ci sie interpretacja moich slow tak jak ci sie podoba, zamiast przeczytac dokladnie i zrozumiec o co MI chodzi, a nie co TY bys chcial zrozumiec w moich wypowiedziach

Alez ja czytam moja droga i rozumiem, problem w tym że na odpowiedzi ktorych udzielam nie potrafisz za bardzo udzielic riposty - z braku argumentów lub umiejetnosci, po raz kolejny.
Mamba napisał/a:
ty chyba do tych wyedukowanych nie nalezysz skoro tak piszesz...

A wiec wytlumacz nam coz Cie tak zbulwersowało w cytowanym tekscie.
Same puste slowa, puste twierdzenia, zero argumentów, przykre.

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2007-02-19, 14:30   

fruqon napisał/a:
Kiedy koncza sie argumenty zaczynaja sie inwektywy, co ?

Sam potwierdziles ze jestes lowcą dziurek no nie ? Wiec o So choSi ? :smile:

fruqon 

Wysłany: 2007-02-19, 14:38   

naws napisał/a:
Sam potwierdziles ze jestes lowcą dziurek no nie ? Wiec o So choSi ? :smile:

Moze zauwazyles przy mojej wypowiedzi buźki ? A wiec spiesze z wyjasnieniem: to oznaczało ironie.

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-02-19, 15:16   

fruqon az przykro sie robi widzac jak ktos sie tak madrzy, wole jabola, Bordeaux jest dla snobow ktorym wydaj sie ze wszystko wiedza, a nieraz sie myla i za cholere sie im tego nie wytlumaczy jak bardzo by sie chcialo, mozesz sobie o mnie pisac co chcesz, 'same puste slowa, puste twierdzenia, zero argumentów, przykre' :wink:
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-02-19, 16:01   

Mamba napisał/a:
fruqon az przykro sie robi widzac jak ktos sie tak madrzy

Nieprawda, to ze ktos z w co drugie slowo nie wplata k**w to nie znaczy ze sie mądrzy, ale moze innego jezyka nie rozumiesz. Poza tym to chyba znowu nie na temat, prawda ?
Mamba napisał/a:
wole jabola, Bordeaux jest dla snobow ktorym wydaj sie ze wszystko wiedza

Tak sobie to tłumacz popijając komandoska pod budką z piwem :smile:
Mamba napisał/a:
a nieraz sie myla i za cholere sie im tego nie wytlumaczy jak bardzo by sie chcialo

Masz racje, kazdy czasem popelnia bledy i nikt nie jest nieomylny w tym przypadku jednak mysle ze nie znajdujesz po prostu argumentów na poparcie swojej tezy, jaka by ona nie była, zreszta juz pewnie sama nie wiesz o co ci chodzilo, wazne ze kogos oplułas i nazwalas k***ą - zaraz sie czlowiekowi lżej na duszy robi, nieprawda ?
Mamba napisał/a:
mozesz sobie o mnie pisac co chcesz

Nie mam zamiaru moja droga, ten temat jak rozumiem nie jest poswiecony Twojej osobie .

:]

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2007-02-20, 10:37   

fruqon napisał/a:
popijając komandoska

Widze ze juz obcykany jestes w tych nazwach...np. ja nie wiedzialem ze taki trunk istnieje...hahaha :mrgreen:
fruqon napisał/a:
A wiec spiesze z wyjasnieniem: to oznaczało ironie.

A więc to była ironia ? To błagam Cie staraj sie bardziej...potrafie czytac ironie, ale Twoja z szacunkiem musze powiedziec ze była taka słaba, ze nawet nie zaliczalem jej do ironii...masz tyle argumentów a nie potrafisz pożadnie ironii napisac, tak abym sie poprostu poczul załatwiony...ale narazie daleko do tego bylo :P
Serdecznie pozdrawiam :twisted:

fruqon 

Wysłany: 2007-02-20, 12:25   

naws napisał/a:
Widze ze juz obcykany jestes w tych nazwach...np. ja nie wiedzialem ze taki trunk istnieje...hahaha :mrgreen:

Znajomośc nazw lub wiedza o istnieniu tego czy innego trunku (chociaz w tym przypadku to za duzo powiedziane) nie oznacza ze osoba która taka wiedze posiada korzysta z takich "produktow".
To że slyszales o istnieniu LSD, Viagry lub arszeniuku równiez nie oznacza że uzywasz tych specyfików, a może sie myle ?
naws napisał/a:
A więc to była ironia ? To błagam Cie staraj sie bardziej...

Prosze bardzo, nastepnym razem bede specjalnie dla ciebie opisywał znaczenie poszczególnych przecinków, usmieszków i wykrzykników a dla Mamba bede tłumaczył trudne słowa :???:
naws napisał/a:
nie potrafisz pożadnie ironii napisac

Ech, dzieci. Dla Twojej informacji: ironii sie nie "pisze", ironię sie co najwyzej stosuje.
naws napisał/a:
masz tyle argumentów

Niestety tylko ja. Ty i inni uczestnicy dyskusji potraficie co najwyzej nazwac kogos niecenzuralnie, na tym koncza sie "argumenty" i wlasciwa dyskusja.

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2007-02-20, 15:09   

fruqon napisał/a:
Niestety tylko ja. Ty i inni uczestnicy dyskusji potraficie co najwyzej nazwac kogos niecenzuralnie, na tym koncza sie "argumenty" i wlasciwa dyskusja.

To przetrzyj oczy i przeczytaj całą naszą dyskusje, albo nawet jakikolwiek moj post, w ktorym kogos obrazilem uzywając niecenzuralnego zwrotu...
fruqon napisał/a:
Ech, dzieci. Dla Twojej informacji: ironii sie nie "pisze", ironię sie co najwyzej stosuje.

No widze ze wreszcie zaczynasz dzialac a nie tylko obrazac mnie i Mamby przedstawiając swoje wyimaginowane (trudne słowo) argumenty...szkoda ze tylko raz mnie zagiąłeś... :cry: :mrgreen: :wink:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach