|
PROMOCJA W D2 !! |
| Autor |
Wiadomość |
gregor

|
Wysłany: 2007-08-07, 20:21
|
|
|
| Piramidka napisał/a: | | gregor napisał/a: | | incubus napisał/a: | | Jo tez niemiolem pól godzinki cos sie widac popsuc musiało moze skuli burzy. | eeeee jakiej burzy ? Bo np. na Goduli ledwo co popadało i neta też nie było z godzinę |
Z zwiazku z burza jaka przeszla rejon -Ruda Slaska - byl godzinny brak w dostepie do internetu.
Prosze o wyrozumialosc Panie Grzegorzu | dziękuję za wyjasnienie - to wielka rzadkość - tymbardziej nalezą się
a z tym wyjaśnieniem dlaczego pozabierano nam zewnetrzne ip wiadomo już coś ? |
|
|
|
 |
|
|
Piramidka

Sieć:: NET PRO
|
Wysłany: 2007-08-07, 20:46
|
|
|
| gregor napisał/a: | | Piramidka napisał/a: | | gregor napisał/a: | | incubus napisał/a: | | Jo tez niemiolem pól godzinki cos sie widac popsuc musiało moze skuli burzy. | eeeee jakiej burzy ? Bo np. na Goduli ledwo co popadało i neta też nie było z godzinę |
Z zwiazku z burza jaka przeszla rejon -Ruda Slaska - byl godzinny brak w dostepie do internetu.
Prosze o wyrozumialosc Panie Grzegorzu | dziękuję za wyjasnienie - to wielka rzadkość - tymbardziej nalezą się
Panie Grzegorzu na te pytanie odpowie tylko i wylacznie administrator sieci D2 nie ja !
Nie jestem upowazniona do udzielania odpowiedzi na tego typu pytan.
W zwiazku z powyzszym prosze juz mnie nie dreczyc w/w pytaniem.
Radze zadac takie pytanie na forum Tipsona(stworzyc odpowiedni temat) gdyz tu piszemy jak juz wczesniej wspomnialam tylko i wylacznie na temat Promocji D2. |
|
|
|
 |
gregor

|
Wysłany: 2007-08-07, 20:58
|
|
|
| Piramidka napisał/a: | | gregor napisał/a: | | Piramidka napisał/a: | | gregor napisał/a: | | incubus napisał/a: | | Jo tez niemiolem pól godzinki cos sie widac popsuc musiało moze skuli burzy. | eeeee jakiej burzy ? Bo np. na Goduli ledwo co popadało i neta też nie było z godzinę |
Panie Grzegorzu na te pytanie odpowie tylko i wylacznie administrator sieci D2 nie ja !
Nie jestem upowazniona do udzielania odpowiedzi na tego typu pytan.
W zwiazku z powyzszym prosze juz mnie nie dreczyc w/w pytaniem.
Radze zadac takie pytanie na forum Tipsona(stworzyc odpowiedni temat) gdyz tu piszemy jak juz wczesniej wspomnialam tylko i wylacznie na temat Promocji D2. |
Jeśli pytanie to dręczenie to Przepraszam . Pośrednio powyższe też chyba do promocji nalezy bo przyszli klienci czy obecni też na pewno są zaciekawieni co z zewnętrznym ip , bo prędkośc , i cena to nie wszystko |
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2007-08-07, 23:55
|
|
|
piramidka ciekawi mnie ile Ci placa za pisanie tych bzdur... na paczke fajek chociaz masz? |
|
 |
Piramidka

Sieć:: NET PRO
|
Wysłany: 2007-08-08, 08:42
|
|
|
| misiek napisał/a: | piramidka ciekawi mnie ile Ci placa za pisanie tych bzdur... na paczke fajek chociaz masz? |
Przykro mi bardzo ale nie pale!
Kogo jak kogo ale Ciebie najmniej powinno to interesowac, niech twoja rozczochrana sie o to nie martwi. Pilnuj swoich zarobkow o ile je masz! |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2007-08-08, 10:43
|
|
|
Dobra ludziska dajcie sobie na wstrzymanie i na temat piszcie, Misiek nie czepiaj sie tak, modery na wakacjach i nie ma kto porządku 3mać hehe |
|
|
|
 |
gregor

|
Wysłany: 2007-08-08, 10:45
|
|
|
| misiek napisał/a: | | Piramidka napisał/a: | | Mieszkam na takiej ulicy ze mam swietny dostep do internetu ! | a to u was dostep do internetu jest zalezny od ulicy na ktorej sie mieszka?
zenada, juz sie nie wypowiadam w tym temacie... po prostu szkoda mi klawy | ja tez postanowiłem zaprzestac krytykowanie ww. "sieci" za pośrednictwem forum bo to nic nie daje , a tylko zostałem posądzony o złosliwośc i dręczenie ( co nie było moim celem) . Postanowiłem zacząc działać formalnie bo to jedyny chyba sposób . Pozdrawiam |
|
|
|
 |
xemen
Gość
|
Wysłany: 2008-07-27, 08:40
|
|
|
| a ja w tej sytuacji musze zareagowac skora glupia tęmpa baba ma router w domu niech sie go nauczy obsługiwac a co do strony d2 to ona działa i uwiezcie mi nie jestem związany z d2 tipsone podlas netem ani z nikim innym oczywiscie mamnet z d2 ale jak czytam wpisy co niektórych ułomów to mam dość....... |
|
|
|
 |
|
|
|
|