|
PROMOCJA W D2 !! |
| Autor |
Wiadomość |
gregor

|
Wysłany: 2007-08-06, 17:24
|
|
|
| Piramidka napisał/a: | | OgóR napisał/a: | D2 pod swoimi promocjami powinno również zamieszczać wzór wypowiedzenia umowy.
A tak przy okazji może piramidka napisze jak można zerwać umowę z waszą firmą ponieważ slyszałem ze z tym tez sa trudności |
Nie ma zadnych trudnosci.
Wypowiedzenie mozna poslac listowanie lub przyjsc osobiscie do biura.
W rezygnacji trzeba napisac ze zachowujemy 30 dniowy okres wypowiedzenia,oraz date z ktora dane wypowiedzenie jest napisane.Po miesiacu bedzie odlaczony internet.
ps.oczywiscie klient ktory ma ''czyste'' konto tzn zadnych zaleglosci bedzie miec przyjeta rezygnacje. |
Jestem właśnie w trakcie załatwiania ww. rezygnacji po wszystkim nie omieszkam wydac swojej opinii |
|
|
|
 |
|
|
Piramidka

Sieć:: NET PRO
|
Wysłany: 2007-08-06, 18:36
|
|
|
| gregor napisał/a: | | Piramidka napisał/a: | | OgóR napisał/a: | D2 pod swoimi promocjami powinno również zamieszczać wzór wypowiedzenia umowy.
A tak przy okazji może piramidka napisze jak można zerwać umowę z waszą firmą ponieważ slyszałem ze z tym tez sa trudności |
W rezygnacji trzeba napisac ze zachowujemy 30 dniowy okres wypowiedzenia,oraz date z ktora dane wypowiedzenie jest napisane.Po miesiacu bedzie odlaczony internet.
ps.oczywiscie klient ktory ma ''czyste'' konto tzn zadnych zaleglosci bedzie miec przyjeta rezygnacje. |
Jestem właśnie w trakcie załatwiania ww. rezygnacji po wszystkim nie omieszkam wydac swojej opinii |
Przyjelam pana recygnacje-zgodnie z miesiecznym okresem wypowiedzenia 23 sierpnia bedzie odlaczony dostep do internetu |
|
|
|
 |
gregor

|
Wysłany: 2007-08-06, 19:10
|
|
|
| Piramidka napisał/a: | | gregor napisał/a: | | Piramidka napisał/a: | | OgóR napisał/a: | D2 pod swoimi promocjami powinno również zamieszczać wzór wypowiedzenia umowy.
Przyjelam pana recygnacje-zgodnie z miesiecznym okresem wypowiedzenia 23 sierpnia bedzie odlaczony dostep do internetu |
Dlatego napisałem pózniej wydam swoją opinię ( prosze od razu nie zakładac że będzie ona negatywna) nie jestem zgóry nastawiony negatywnie , ale bardzo nie lubie jak robi sie ze mnie balona i to w dotatku za moje pieniądze . Jeszcze raz proszę tej opinii nie brać do siebie . Mówiąc o firmie mam na myśli "szefostwo" tego "wesołego miasteczka" |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2007-08-06, 19:22
|
|
|
No tylko gdzie te biuro niby jest bo podobno z fojkisa zescie sie wyniesli.
Bede sie musial pofatygowac z tym wypowiedzeniem . |
|
|
|
 |
Piramidka

|
Wysłany: 2007-08-06, 19:33
|
|
|
| OgóR napisał/a: | No tylko gdzie te biuro niby jest bo podobno z fojkisa zescie sie wyniesli.
Bede sie musial pofatygowac z tym wypowiedzeniem . |
Niedurnego 36 -4 piętro Nowy Bytom |
|
|
|
 |
meff

Sieć:: Neo 6Mb
|
Wysłany: 2007-08-06, 19:34
|
|
|
| --------- |
| Ostatnio zmieniony przez meff 2007-08-06, 19:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Piramidka

|
Wysłany: 2007-08-06, 19:34
|
|
|
| gregor napisał/a: | | Piramidka napisał/a: | | gregor napisał/a: | | Piramidka napisał/a: | | OgóR napisał/a: | D2 pod swoimi promocjami powinno również zamieszczać wzór wypowiedzenia umowy.
Dlatego napisałem pózniej wydam swoją opinię ( prosze od razu nie zakładac że będzie ona negatywna) nie jestem zgóry nastawiony negatywnie , ale bardzo nie lubie jak robi sie ze mnie balona i to w dotatku za moje pieniądze . Jeszcze raz proszę tej opinii nie brać do siebie . Mówiąc o firmie mam na myśli "szefostwo" tego "wesołego miasteczka" |
Ciesze sie
[ Dodano: 2007-08-06, 19:36 ]
| meff napisał/a: | Jako ze tej Pani siadl net w D2 wyrecze ją
Piramidka napisał/a:
Najprawdopodobniej Biuro D2 od poniedziałku tj. 6.08 będzie miało swoją siedzibę przy ul. Niedurnego 36 Nowy Bytom (Budynek szkoły muzycznej, 4 piętro) |
Zaden net mi nie siadl!
Mieszkam na takiej ulicy ze mam swietny dostep do internetu ! |
|
|
|
 |
meff

|
Wysłany: 2007-08-06, 19:38
|
|
|
ciesze sie |
|
|
|
 |
|
|
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2007-08-07, 01:34
|
|
|
| Piramidka napisał/a: | | Mieszkam na takiej ulicy ze mam swietny dostep do internetu ! | a to u was dostep do internetu jest zalezny od ulicy na ktorej sie mieszka?
zenada, juz sie nie wypowiadam w tym temacie... po prostu szkoda mi klawy |
|
 |
Piramidka

|
Wysłany: 2007-08-07, 08:55
|
|
|
| misiek napisał/a: | | Piramidka napisał/a: | | Mieszkam na takiej ulicy ze mam swietny dostep do internetu ! | a to u was dostep do internetu jest zalezny od ulicy na ktorej sie mieszka?
zenada, juz sie nie wypowiadam w tym temacie... po prostu szkoda mi klawy |
DOKLADNIE
Sa ulice na ktorych jedyna opcja montazu jest droga radiowa badz kablowa.
Kazdy wie co znaczy radio, czasem sa zaklucenia itp.
Sila wyzsza martwych urzadzen.
|
 |
meff

|
Wysłany: 2007-08-07, 16:50
|
|
|
slowianska, raciborska brak Netu tel. milczy Admini nie odbieraja
moze to przez te grzmotki |
|
|
|
 |
incubus

Sieć:: d2direct
|
Wysłany: 2007-08-07, 18:41
|
|
|
| Jo tez niemiolem pól godzinki cos sie widac popsuc musiało moze skuli burzy. |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2007-08-07, 19:49
|
|
|
| musze przyznać ze net sie poprawił ostatnio do tego co było wczesniej -tj muł i ta jak bylo gadane ze go wiecej nie bylo niz był, ja mam juz rok neo i jestem zadowolony sasiad ma nadal d2 i ostatnio nawet net ma ciągle tak wiec brawo ;D |
|
|
|
 |
gregor

|
Wysłany: 2007-08-07, 19:51
|
|
|
| incubus napisał/a: | | Jo tez niemiolem pól godzinki cos sie widac popsuc musiało moze skuli burzy. | eeeee jakiej burzy ? Bo np. na Goduli ledwo co popadało i neta też nie było z godzinę |
|
|
|
 |
Piramidka

|
Wysłany: 2007-08-07, 20:17
|
|
|
| gregor napisał/a: | | incubus napisał/a: | | Jo tez niemiolem pól godzinki cos sie widac popsuc musiało moze skuli burzy. | eeeee jakiej burzy ? Bo np. na Goduli ledwo co popadało i neta też nie było z godzinę |
Z zwiazku z burza jaka przeszla rejon -Ruda Slaska - byl godzinny brak w dostepie do internetu.
Prosze o wyrozumialosc Panie Grzegorzu |
|
|
|
 |
|
|