|
Prawo Jazdy |
| Autor |
Wiadomość |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2007-05-13, 13:18
|
|
|
Panowie panowie. PO pierwsze nikomu nie jest potrzebny kodeks drogowy bo ani Wy ani instruktorzy ani nawet egzaminatorzy go nie potrafią.
Ważne jest aby wykuć rozwiązywanie.
Gwarantuje Wam że nawet po wykuciu całego KD na pamięć a nie rozwiązaniu przynajmniej jednego testu teorii i tak nie zdacie.
Po prostu testy rządzą się swoim prawami trzeba wyćwiczyć rozwiązywanie i tyle.
A co do "taniego" kursu są szkoły które oferują powiedzmy kurs o 200-300 zł mniej ale po pierwsze u nich godzina praktyki jest ograniczona kilometrami lub nie raz zamiast 60 min jest liczona tak jak lekcyjna 45 min.
najtaniej moim zdaniem i tak można zrobić kurs np jeżeli chcecie zdawać w katosach to zrobić go właśnie tam ponieważ tam szkoły jazdy prześcigają się w promocjach a to dlatego że wtedy wszystkie godziny są realizowane właśnie na trasach egzaminacyjnych.
Np z Goduli musicie dojechać do Katowic.
Ja polecam Szkołe jazdy "Wodnik"
Na kurs można się zapisać w szkole na moście u dyrektora CKU Mgr Gajdzińskiego naprawdę nauczy Was tego wszystkie co powinnście wiedzieć aby zdać egzamin nie będzie was uczył jak zaparkować auto sposobem pół obrotu w lewo kierownicą cały w prawo (spotkałem się z czymś takim)tylko jego nauka polega na realiach tak jak powinno to wyglądac Naprawde polecam |
|
|
|
 |
|
|
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2007-06-12, 21:09
|
|
|
Mativkus gratuluje zdanego egzaminu na prawo jazdy |
|
 |
Mativkus

|
Wysłany: 2007-06-15, 18:05
|
|
|
panowie lok to chala po 3 ni9eudanych probach wykupilem 5 godz w osk INA wiecej sie dowiedzuialem o technice jzdy niz w loku niepolecam tego osrodka gosc tak mi wytlumaczyl ze zdalem bez problemowo. aszczerze muwiac egzaminator mnie chcial zgnoic bo mu podpadlem ale najwazniejszy jest spokoj i opanowanie i tak oto stalem sie szczesliwym posiadaczem PRAWA JAZDY podziekowania dla pana instruktora LUCIANA GIUNTERA Z OSK INA goraco polecam |
_________________ Mativkus |
|
|
|
 |
|
|