|
Pistolet gazowy. |
| Autor |
Wiadomość |
Despo
bad boy

Sieć:: SyComp
|
Wysłany: 2006-03-20, 15:44 Pistolet gazowy.
|
|
|
Sprzedam miotacz gazowy (pistolet) Kolter RMG-19, replika najpopularnijszej broni palnej, austryjackiego Glocka 19. Pistolet zupełnie nowy ze skórzaną kaburą, magazynkiem i pełnym zasobnikiem gazu. Nigdy nie użyty, ale napewno w 100% sprawny. Gaz użyty w tej broni jest typem alkaloid, używany przez Policję. Paraliżujący na czas 15-30 min. NIE WYMAGA zezwolenia.
Pistolet ten zobaczyć możesz na stronie: http://www.bron.pl/shopbr...archText=rmg+19
Cena u mnie to : 90zł.
Polecam. |
_________________ Despo
Rudzki Sportowy Serwis Informacyjny - www.SportowaRuda.pl - całe miasto żyje sportem... |
|
|
|
 |
|
|
ewa

|
Wysłany: 2006-03-22, 09:16
|
|
|
| witam jestem zainteresowany tym pistoletem jest jeden problem jak mam się skontaktować prosze podać namiary lub nr tel pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Despo
bad boy

|
Wysłany: 2006-03-22, 09:31
|
|
|
| ewa napisał/a: | | witam jestem zainteresowany tym pistoletem jest jeden problem jak mam się skontaktować prosze podać namiary lub nr tel pozdrawiam. |
Proszę mi wysłać priva, a wtedy się jakoś umówimy.
[ Dodano: 2006-03-22, 09:58 ]
Albo proszę wpaść do pubu Delta, na Plac Niepodległości 5. Jestem dostępny tam dziś calutki dzień.
[ Dodano: 2006-03-22, 11:21 ]
Zaszła pewna mała pomyłka. Niestty moi współpracownicy nie byli poinformowani o fakcie chęci sprzedaży przezemnie takiego przedmiotu wskutek czego ktoś przyszedł i został odprawiony z kwitkiem. Ja jestem w Delcie od godziny 11. Pozdrawiam. |
_________________ Despo
Rudzki Sportowy Serwis Informacyjny - www.SportowaRuda.pl - całe miasto żyje sportem... |
|
|
|
 |
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2006-03-22, 12:00
|
|
|
| ewa napisał/a: | | witam jestem zainteresowany tym pistoletem jest jeden problem jak mam się skontaktować prosze podać namiary lub nr tel pozdrawiam. |
nick masz Ewa a jesteś zainteresowany dobre :D |
|
|
|
 |
ewa

|
Wysłany: 2006-03-22, 13:35
|
|
|
| witam właśnie byłem w tej sprawie tego pistoletu masz pan racje że zostałem odprawiony kwitkiem (to nie mój nick tylko mojej żony ale myśle że to nie takie było śmieszne) |
|
|
|
 |
Despo
bad boy

|
Wysłany: 2006-03-23, 01:12
|
|
|
Wiem, że Pan był, powiedziano mi. Niestety tego się nie spodziewano, a na przyszłość proszę o trochę dyskrecji w sprawach handlowych. Oczywiście wszystko jst tutaj zgodnie z prawem jednak wolałbym aby takie kwestie nie były szerzone przed moimi współpracownikami. Czekam na odzew w sprawie ponownego spotkania, jeśli oczywiście w dalszym ciągu jest Pan/Pani zainteresoany/a.
[ Dodano: 2006-03-25, 11:54 ]
Sprawa nadal aktualna. |
_________________ Despo
|
|
|
 |
|
|