|
Pimp My Ride |
| Autor |
Wiadomość |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-04-23, 13:43 Pimp My Ride
|
|
|
Napewno każdy z Was przynajmniej raz widział ten program.Dla tych którzy nie wiedzą podaje że emitowany jest on w MTV.
Co sądzicie o tym programie i o modyfikacjach wprowadzanych przez West Coast Custom.
Jaki jest wasz stosunek do liftingu i innych bajerów w samochodach.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-04-23, 13:55
|
|
|
No pewnie ze oglądałem ten program...najbardziej mi sie zawsze i tak podobał śmiech x-zibit'a .... a co do liftingu i bajerów w samochodach to uwarzam ze bardzo fajnie bylo by miec taka bryke ale.... tylko wtedy jak mialbym tyle kasy co Bill Gate, albo wlasnie dostalbym sie do takiego programu. Wtedy bardzo bym sie cieszyl z takiego samochodu i nie bylo by mi nieczego szkoda...ale tak samemu tak zewnętrznie tuningować samochód i pakować w niego sprzęt droższy niz mały dom z pełnym wyposazeniem...to troche przesada... ... Samochód ma przede wszystkim jeździć i to jak najlepiej ( nie znaczy szybciej )... a zamiast pakować sprzęd do samochodu, to wolałbym inwestowac w dom... |
|
 |
Ortiz

|
Wysłany: 2006-04-23, 14:25
|
|
|
A według mnie tuning jest to coś wspaniałego. Sam interesuje się tym od dawna! Oczywiście jeśli kogoś na to stać (bo wiejskiego tuningu nie popieram). Świadomość że ma się niepowtarzalną furę przynosi sporo radości! A co do pimp my ride to niektóre fury są tam przesadzone! Bo niech mi ktoś powie po co mi telewizor w zderzaku albo pod autem (w Polsce to już bym nie miał tego zderzaka )?? Ale szczerze mówiąc to ja wolę tuning mechaniczny a z wyglądu to tylko lekkie modyfikacje.
TUNINGUJCIE FURY!!! |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2006-04-23, 21:13
|
|
|
I tutaj musze wszystkich (no może nie wszystkich) zaskoczyć ponieważ w styczniu tego roku rozpoczęła sie Europejska edycja Pimp My Ride.
Obowiązuje ona na terenie 10 kraji Unii Europejskiej, a w tym także Polski.
Warunkiem przystąpienia jest wysłanie 4 zdjęć samochodu z zewnątrz i wewnątrz oraz swojego zdjęcia, opis swojego samochodu oraz tego czego lubicie Uwaga tutaj się zaczyna musi on być napisany w języku angielskim.
Ostatnim warunkiem i chyba tym natrudniejszym jest dobra znajomość albo raczej umiejętność władania językiem angielskim. |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-04-23, 21:18
|
|
|
A no to faktycznie mnie zaskoczyłeś....o tym ze to i w Polsce jest to nie wiedzialem... A no to widze ze sie OgóR szykujesz na Pimp my Ride ? |
|
 |
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2006-04-23, 21:30
|
|
|
Gdybym dobrze potrafil mówić po angielsku to bym może te zgłoszenie posłał. Nigdy w życiu nic nie wygrałem więc tym razem też by mi sie nie udało.
Ostatnio nawet sobie sciągnąłem odcinki "PMR" i jednemu gościowi właśnie powymieniałi tylko pordzewiałe części blacharki zmienili troszkę wygląd w środku tzn nowe kubełkowe fotele nowa tapicerka nowy wygląd deski rozdzielczej nowe zegary. radyjko z mp3 jeden wzmacniacz i w miare normalne dwa głośniki tylne oraz gwizdki z drzwiacg, przyciemnili szyby zrobili szyberdach, zmienili zderzaki dołożyli progi.autko przemalowali i prezentuje się ślicznie a nie ma żadnych taki extra bajerów w sumie do niczego nie potrzebnych Dvd 10 akumulatorów 5 wzmacholi 30 głośników jednyne co było śmieszne to że nad tylną kanąpa zamontowali mu malutkie akwarium z dwoma rybkami.
hehe |
|
|
|
 |
|
|