Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Pały
Autor Wiadomość
19Gos!a48 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2007-05-20, 12:45   

mn1e sPisaLi Roz... Za To,że s!e głośno ZacHowywalismy ;| PoTem zŁaPaLi mn1e i s!e sPytaLi c mm pod kurtką....mus!aŁacH wyc!ągnąć spoD KurTki GorZoŁa :lol: i ja Przy n!cH WyLoć...an! mn!e n!e sPisaLi an! n!e DaLi manDaTu :D Tera Jak sŁucHoM muZy to MoJa Kochano sąs!aDka (sTaRo Qrwa:/) Dzwon! na m!eJsk!e,że za Łośno Muza u mn!e Gro ;| Fajny BezsenS :|

Książe 
I'm a cow prince :)

Wysłany: 2007-05-20, 18:22   

H-W-D-P :spoko:

fruqon 

Wysłany: 2007-05-20, 18:46   

19Gos!a48 napisał/a:
Tera Jak sŁucHoM muZy to MoJa Kochano sąs!aDka (sTaRo Qrwa:/) Dzwon! na m!eJsk!e,że za Łośno Muza u mn!e Gro ;| Fajny BezsenS :|

No wybacz ale jesli sobie zapuscisz w srodku nocy jakies ciezkie basy to sie nie dziwie, trzeba uszanowac innych ludzi i ze maja prawo do swietego spokoju. Lubisz glosna muze - zlap za sluchawki lub sluchaj w ciagu dnia.

19Gos!a48 

Wysłany: 2007-05-20, 19:11   

fruqon napisał/a:
trzeba uszanowac innych ludzi i ze maja prawo do swietego spokoju

DaLeKo w c!emności icH MoM :P ;)

fruqon 

Wysłany: 2007-05-20, 19:19   

No to poczekaj az Ty bedziesz wstawala dziennie o 4:30 żeby zdazyc do roboty a jakis szczyl pietro wyzej zrobi sobie balange do samego rana. Albo jak wytlumaczysz swoim dzieciom ze nie musza dzisiaj spac bo Pan Piotrus wyzej musi sie pobawic. Zobaczymy czy wtedy wykazesz sie podobnym luzem.
Troche wyobraźni.

19Gos!a48 

Wysłany: 2007-05-20, 20:20   

fruqon napisał/a:
No to poczekaj az Ty bedziesz wstawala dziennie o 4:30

:lol: Jo TaK Codz!enn!e wstaja :lol:
fruqon napisał/a:
jakis szczyl pietro wyzej zrobi sobie balange do samego rana

najpierw przeczytej dokladnie a potem sie wypowiadej bo jo nierobia zodnyj balangi ani niepuszczom muzy do samego rana !! :| :neutral: ;/ :lol: :lol:
fruqon napisał/a:
Albo jak wytlumaczysz swoim dzieciom

skad wiesz, ze byda miala dzieci ? :|

[ Dodano: 2007-05-20, 20:27 ]
Książe napisał/a:
H-W-D-P

:super:

Książe 

Wysłany: 2007-05-20, 21:10   

Przynajmniej ja nie zostalem zkrytykowany xD :jupi:

fruqon 

Wysłany: 2007-05-20, 21:20   

19Gos!a48 napisał/a:
fruqon napisał/a:
No to poczekaj az Ty bedziesz wstawala dziennie o 4:30

:lol: Jo TaK Codz!enn!e wstaja :lol:

Jesli przy okazji spisz przy muzie ustawionaj na maxa to podziwiam, jednak zyjemy w kraju w ktorym prawo daje innym ludziom prawo do odpoczynku. Bardzo dobrze ze jest ktos kto tego prawa pomaga przestrzegac. A jak Ci to nie pasuje to zapraszam na pierwsza lepsza dyskoteke, watpie zeby tam tez ktos dzwonil z pretensjami.
19Gos!a48 napisał/a:
najpierw przeczytej dokladnie a potem sie wypowiadej bo jo nierobia zodnyj balangi ani niepuszczom muzy do samego rana !! :| :neutral: ;/ :lol: :lol:

Napisalas ze jakas kobiecina zdzwoni na policje i do tego sie odnioslem. Jezeli sluchasz glosnej muzyki do 22-giej to jest Twoje prawo, jesli po tej godzinie to maja pelne prawo interweniowac.
19Gos!a48 napisał/a:
skad wiesz, ze byda miala dzieci ? :|

Nie interesuje mnie to, kazdy ma prawo do chwili spokoju, nie potrafisz tego uszanowac to licz sie z konsekwencjami.
Książe napisał/a:
H-W-D-P :spoko:

Pewnie, tyle ze cienko byscie tak naprawde ćwierkali gdyby ich nie bylo.

Książe 

Wysłany: 2007-05-20, 21:39   

Dużo by sie nie zmieniło... i tak ich niema gdy są naprawde potrzebni ino zawsze jak sie spokojnie siedzi i pije piwo, a mi by mało co dziesiona zrobili, a przejeżdżali miejskie i co? I [cenzura] naraz to nic nie widzą :|

fruqon 

Wysłany: 2007-05-20, 21:55   

Książe napisał/a:
Dużo by sie nie zmieniło...

Taak ? to przedstaw nam swoja wizje.

Mimo ze nie sa idealni to trzeba pamietac ze to oni utrzymuja porzadek i przestrzegaja prawa i dzieki nim mozemy spokojnie spac, zyc, pracowac.

Książe 

Wysłany: 2007-05-20, 22:05   

Fakt, byłby chaos ale mi by sie to spodobało. Nie są idealni? mało powiedziane... Pozatym mogliby zrobić organizacje kero jest ino na wezwania, na [cenzura] te patrole, jak oni ino czepią kase na mandatach biednych niewinnych żuli :(
Pozatym nie życza ci trafić na komisariat...

fruqon 

Wysłany: 2007-05-20, 22:15   

Książe napisał/a:
Fakt, byłby chaos ale mi by sie to spodobało.

Do czasu az dostalbys po buzi albo ktos "pozyczyl" by sobie Twoj samochod a Ty nie moglbys nic z tym zrobic.
Wiecej wyobrazni ludzie, myslcie czasem.
Książe napisał/a:
jak oni ino czepią kase na mandatach biednych niewinnych żuli :(

Statystyczny "żul" mieszka w kanalach albo melinie i nie ma z czego zaplacic mandatu wiec nie wiem skad ten pomysl.
A jezeli juz jest mandat to pewnie i byla jakas wina wiec z sufitu tego nie biora.
Książe napisał/a:
Pozatym nie życza ci trafić na komisariat...

Mimo wielu lat na karku nie mialem tej przyjemnosci i z tego co wiem wiekszosc porzadnych ludzi tez nie bylo do tego zmuszonych siłą. Jezeli juz tam trafiasz to musiales cos przeskrobac i wcale nie ma tam byc przyjemnie :smile:

Książe 

Wysłany: 2007-05-20, 22:22   

eh fruqon niemom siły dzisiej do ciebie, jakby był ten chaos to nosiłbym ze sobą jakąś strzelbe :) ale tak wogule to troche fikcyjny temat, więc niemożna se tego prać na serio, pozatym przedstawiłem alternatywe
Cytat:
zrobić organizacje kero jest ino na wezwania

Mówiąc "żul" nie miałem dosłownie tego na myśli, mówiłem o sobie pijącym trunek gdzieś na placu (Co to? nie moga pić w doma, nie moga pić na placu, ale jestem pełnoletni i moga pić)
i mandaty dostaje sie za same picie!

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-05-20, 22:30   

nie az taki fikcyjny, przejedz sie do brazyli i wlez do jakiejs faweli, np w rio, tam policja boi sie wlazic, dzieci biegaja z gnatami, wylazisz zdomu po zakupy i mozesz z nimi nie wrocic, a trupy spotykane na ulicy to normalka... ja bym nie chciala zeby u nas tak bylo, moze paly nie sa idealne ale przynajmniej utrzymuja jakotaki porzadek
<(*_*)>

19Gos!a48 

Wysłany: 2007-05-21, 13:24   

fruqon MoM prawo do glosnej muzyki !! Cisza nocno sie zaczyno od 22.00 wiec nic was to niepowinno obchodzic jak glosno sluchom muzy....!!

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach