|
Objazd |
| Autor |
Wiadomość |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-02-03, 20:56 Objazd
|
|
|
Jak sie wam podoba to ze przez półtorej roku (od jutra) zamknięty będzie przejazd przez most Orzegowski i trzeba bedzie jezdzić objazdem przez Chebzie ?
Podobno początkowo samochody osobowe będą mogły tam jeszcze jeździć ale to tylko na początku. Autobusy i cięższe pojazdy już od jutra będą musiały jeździć przez Chebzie. |
|
 |
|
|
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wiek: 21 Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 453 Skąd: GoDuLa CiTy
|
Wysłany: 2006-02-03, 21:56
|
|
|
| Tak Bardzo sie ciesze:[ busy przez bytom pojadą i bede do szkoły 30 minut jechał 230 (teraz jade 7 minut) ciuu.. oni mogli wcześniej o tym pomyśleć .. frajerzy z nich:d hehe pozdro |
_________________ "www.s-f.yoyo.pl"
ToMuŚ |
|
|
|
 |
Brumek
Hardstyle =]

Zaproszone osoby: 2
Wiek: 21 Dołączył: 29 Sty 2006 Posty: 89 Skąd: Godula Zdrój
|
Wysłany: 2006-02-03, 22:04
|
|
|
a mi to nie przeszkadza =]
do szkoły ide na nogach 7 min a tak to nigdzie nie jezdze w tamtą strone |
|
|
|
 |
boob

Wiek: 20 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 82 Skąd: Modrzejewskiej
|
Wysłany: 2006-02-03, 22:06
|
|
|
| dobrze ze niebula tego mosta juz teraz bo jakbym psesol na pserwie na drugo strona ( bo na 1giej stronie jest sklep na rogu ) i czasem warto wyjsc z szkoly ( na pserwie 15min) i isc na Broo HhiHihI |
|
|
|
 |
neonek
hardstyle 4 ever :]

Sieć:: D2
Wiek: 20 Dołączył: 04 Lut 2006 Posty: 19 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2006-02-04, 13:02
|
|
|
| tomastechno napisał/a: | | Tak Bardzo sie ciesze:[ busy przez bytom pojadą i bede do szkoły 30 minut jechał 230 (teraz jade 7 minut) ciuu.. oni mogli wcześniej o tym pomyśleć .. frajerzy z nich:d hehe pozdro |
7 minut jak żs kierowcy chyba nitro pożyczył a teraz elegancko 955 czy coś takiego i 10 minut, a wiec nie pier... ino nazot bedzie gorzej, busy co 30 minut |
|
|
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

|
Wysłany: 2006-02-04, 13:16
|
|
|
neon jeć sie rano równe 7 minut zosiedla:P z zegarkeim w reku taki rekord:D a autem trocha szybcij:P to nie epc ze sie niedo |
ToMuŚ |
|
|
|
 |
hajsss
ŁaCiApAcIaReJrO

Sieć:: D2 DIRECT
Wiek: 19 Dołączył: 04 Lut 2006 Posty: 19 Skąd: R-SL GoDuLa (Czereśniowa)
|
Wysłany: 2006-02-04, 14:19
|
|
|
| A mie to fest boli.....bo mi to pomieszalo dojazd do budy i z budy do dom przez poltora roku jeden wielki cyrk...tzn 1,5 roku oni przewiduja koniec roboty ale doliczcie z jakies jeszcze pol moze rok wiecej |
_________________ Nadszedł taki czas,
Żeby złapać raz,
Trzymać życia rytm,
I nie szarpać się z nim. |
|
|
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-02-04, 14:27
|
|
|
Mogli zasypac cała ta dziura i zrobic tylko tunel dla wagonów z weglem a u góry połozyc asfalt i by był spokój raz na zawsze.. Na pewno by to nie trwało połtorej roku i pewnie byłoby tańsze, ale jak zwykle Polak nie jest mocny w mysleniu... |
|
 |
|
|
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-02-04, 16:41
|
|
|
Mogliby zburzyc ten most i postawic nowy lepszy.
A nie ciagle go modernizowac bo takie utrzymanie mostu w tak fatalnym stanie to napewno wieksze koszty.
Ciekawostka Dla samochodow z wysokim zawieszeniem.
Nie wiem jak wyglada teraz ten przejazd po tak wielkich sniegach ale wiem ze kiedy most juz raz byl zamkniety to karetki pogotowia,policja, oraz straz pozarna jezdzily sobie na skroty.Ktoredy? juz Wam pisze
Na ulicy Hlonda za straza pozarna skrecacie w lewo w ulice Emili Plater dojezdzacie do jej konca i nie skrecacie w lewo tak jak skreca drogo tylko prosto w strone ogrodkow dzialkowych pozniej do przejazdy kolejowego a nastapnie po przejezdzie rowniez waska drozka do ulicy Piastowskiej w rudzie Slaskiej.
BTW. Z dojazdem do szkoky problemow nie mam. Bo jak mam na 7:10 to wychodze o 7:00 z domku i tak akurat o 7:15 melduje sie juz po zaliczeniu szatni pod klasa liczac zawsze na poslizg nauczyciela.Jedynym utrudnieniem bedzie sie w miare szybkie dostanie do Rudy,Czarnego Lasu,Wirku i dalej.Osobiscie zawsze wybieram trase przez rude ze wzgledu mniejszych korkow w strone wirku na karmanski i pozniejsza droge z dwu pasami i z zwiekszonym indeksem predkosci (80) bo przez fryne to sie nie da jezdzic po tym niby remoncie
To co mnie cieszy to to ze znow bedzie mozna chodzic ze szkoly cala ekipa i cala szerokoscia drogi.
woooo ale sie rozpisalem
Pozdro 4 alll |
|
|
|
 |
Erni
Master of Cerermony

Sieć:: sileman
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: 2006-02-04, 17:38
|
|
|
a jo wom powiem ze znom jeszcze jedna droga |
_________________ »][v][ÇĹÁ Ť€Ă][v][«
 |
|
|
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

|
Wysłany: 2006-02-05, 10:47
|
|
|
| OgóR napisał/a: | | Ciekawostka Dla samochodow z wysokim zawieszeniem. | HEhe o tm nie wiedziałem:d przejade sobie tam maluchem:D LOL pozdroo |
ToMuŚ |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-02-06, 00:36
|
|
|
[Ciekawostka Dla samochodow z wysokim zawieszeniem.]
Wątpie żebyś tamtendy przejechl bo jush rok sa wykopane dziury zeby sokoly i pilicja nie jezdzily do torów, poza tem straciły sie betonowe plyty przejazdowe przez tory:P.A Co do straży pożarnej to moze przejedzie i to nie wiadomo ale policja i pogotowie nie da rady! tuż przed skrzyzowankiem miedzy ogrodkami jest wykopany dolek nie przejedziesz, a za dolkiem droga na kolanije i stacje szejk;)
Jeżeli chodzi o most to dobrze że się wkońcu wzięli za to, chociaż jak go wcześniej robili to go mogli zrobić porządnie i puscić ruch na obu pasach. Słyszałem że do końca roku ma być skończony- ja w to nie wierze. Ale lepiej niech go robią troche dłużej i niech przetrwa niz tak jak poprzednio.
PozDróFka..
Gumiś;) |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-02-06, 14:55
|
|
|
Panowie ruch dla samochodów osobych (do 2 ton) zostanie zamknięty w III kwartale tego roku.
Czyli jak narazie mozemy spokojnie sobie przez most przejezdzać.Cała modernizacja ma potrwac ok 1,5 roku.
Nic tylko życze powodzenia dojezdzającym:)
A co powiecie na temat kolaniji oni wogole sa odcieci od swiata zaden autobus do nich nie dojezdza najblizszy przystanek to maja albo Orzegów Orzegowska albo Ruda Kosciół hehehee |
|
|
|
 |
DaVidACAB
Psychopaci Godula

|
Wysłany: 2006-02-07, 23:59
|
|
|
Mje to wnerwio bo do budy beda musiol dugo jezdzic ale hooj lepszo wymowka zeby isc na baja |
|
|
|
 |
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2006-02-08, 00:00
|
|
|
no jo do szkoły niestety busym nie jeżdża ale to i tak dobro wymówka na baja :D:D |
|
|
|
 |
|
|