Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Objazd
Autor Wiadomość
nieważne 

Sieć:: tepsa...
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-02-22, 20:42   

OgóR napisał/a:
W sumie to nie powinno mnie to interesowac bo i tak poruszam sie samochodem z komunikacji miejskiej jak narazie nie korzystam ale o co mi chodzi.
Chciałem poruszyc fakt iz z Orzegowa naprawde niema sie czym wydostac.
Dziwi mnie fakt ze linia nr 255 zostala puszczona tylko do przystanku Godula Plac Niepodległości choć linia ta miala obsługiwac rowniez przystanek Orzegów Orzegowska tak jak mialo to miejsce przy ostatnim remoncie mostu.Ludzi pracujacy w Orzegowie lub uczacy sie w szkole na moscie nie maja zadnego godnego dojazdu do szkoly.Trzeba by bylo sie zwrocic z jakas prosba o obsluge tego wlasnie przystanku.
Kto z forum by sie pod tym podpisal?

Orzegów Orzegowska - specjalnie o ten przystanek zawija 146. 255 fakt, może by i wypełniał
luki w kursowaniu 146, ale dałny siedzące w siedzibie KZK GOP wolą zrobić inaczej... Tym bardziej, że 255 od pl. Niepodległości jeździ za 155, a 155 jeździ(ł) przez Orzegów... Ale jak już pisołech... :mad:

OgóR 
MOD Team

Sieć:: Vectra
Wysłany: 2006-02-22, 20:57   

Gumis i tak bezsens poniewaz most ma byc otwarty dla ruchu osobowego do III kwartalu roku czyli pozniej zamkna go woogle i znow nie beda nic robic poniewaz przyjdzie zima i tak bedziemy w nieskonczonosc czekac

misiek 

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2006-02-22, 22:28   

poczekamy sobie z 2 lata jak nic

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Wysłany: 2006-02-22, 23:14   

OgóR napisał/a:
Gumis i tak bezsens poniewaz most ma byc otwarty dla ruchu osobowego do III kwartalu roku czyli pozniej zamkna go woogle i znow nie beda nic robic poniewaz przyjdzie zima i tak bedziemy w nieskonczonosc czekac

dokładnie, aż sie ludzie zbuntują i pojda do prezydenta miasta ruszyc to sprawe.
zrobić mały wybuch na moscie zeby sie za niego wzieli albo trzeba naslac tych zlomiarzy niech to rozbiora hehe
moj starszy kia'ą przejezdza na styk jakies 5 cm nad dachem ale jakbyśmy rozlozyli antene to po niej.... chory kraj- chore pomysly
no zgadzam sie z tym ograniczeniem bo dostawcze, smieciary i te szambowozy sie wpieprzają na ten most, chociaz autobusy nie jezdza ktore były by bardziej uprzywilejowane.... ale po co robic takie cyrki, nie lepiej by go calkiem rolozyc i na nowo wzmocnic?? ale oczywiste jest ze jak najtaniej, byle bylo i robic co 2-3 lata od nowa.... brak slów pozdrawiam :smile: :smile:

tomastechno 
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wysłany: 2006-02-23, 09:05   

Gumiś napisał/a:
zrobić mały wybuch na moscie
dobry pomyśł::D:D a masz jakieś łądunki wybuchowe? bo moje sie już skończyły:D POZdroo

DJ SANRAJS 
DJ SANRAJS

Sieć:: Tipson
  Wysłany: 2006-02-23, 14:15   HeH ja tam nie mam nic do tego mostu....

HeH ja tam nie mam nic do tego mostu.... a że był staruszek to sie rozpada mogli by go na nowo zbudować a tamten do jakiegoś muzeum techniki:D oddać. Naszczescie chodze do 5znaczy do gizmnazjum nr5 i <lol> narazie mnie to nic nie interesi:D A co bedzie od wrześnie jak zaczne chodzić do średniej. W sumie sie tym nie przejmuje pzdr 4 alll zapraszam na moją stronke a raczej na naszą :D

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Wysłany: 2006-02-23, 15:01   

DJ SANRAJS napisał/a:
HeH ja tam nie mam nic do tego mostu.... a że był staruszek to sie rozpada mogli by go na nowo zbudować a tamten...

ja też nic nie mam, bo w koncu chodze pieszo do szkoly i nie jezdze przez most, ale ten most mieli budowac na nowo juz wtedy... widocznie koszty byly za duze i zrobili badziewie, niedojrzy jednostronny do jeszcze z progiem ze jak masz niskie auto albo ospojlerowane z progami to sie na nich zawieszasz i je łamisz....heh :neutral:

monisia11 

Wysłany: 2006-02-23, 16:00   

Buuuuu Juz mnie te busy wk******ą Chciałm jechac na osiedle a wywiozło mnie na chebzie :/

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Wysłany: 2006-02-23, 19:01   

monisia11 napisał/a:
Buuuuu Juz mnie te busy wk******ą Chciałm jechac na osiedle a wywiozło mnie na chebzie :/

hehe ciekawe, a czytać mama nie naumiała?? hehehe fajnie w kazdy wsiadasz nie patrzac gdzie jedzie?? :razz: :razz: :razz:
hahahhaha pozdro

nieważne 

Sieć:: tepsa...
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-02-24, 15:36   

Gumiś napisał/a:
monisia11 napisał/a:

hehe ciekawe, a czytać mama nie naumiała?? hehehe fajnie w kazdy wsiadasz nie patrzac gdzie jedzie?? :razz: :razz: :razz:
hahahhaha pozdro

Wiecej ludzi tak robi. Wsiada, a dopiero potem czai, kaj dany autobus jedzie :twisted:

tomastechno 
HaRdStYLe IS My LiVe

Wysłany: 2006-02-24, 15:56   

nieważne napisał/a:
Wiecej ludzi tak robi. Wsiada, a dopiero potem czai, kaj dany autobus jedzie
zawsze tak stare nbab cie robią.. wchodza do busa , siadają i pytają jaki bus i gdzie jedzie

shv1 

Wysłany: 2006-02-24, 16:06   

Problem moze rzeczywiscie byc tam gdzie z jednego przestanku odjeżdżaja teraz autobusy tej samej lini w roznych kierunkach, tak jak np. pod TESCO.
Czlowiek przyzwyczajony zeby tylko patrzec jaka to linia wsiada i dopiero po chwlil jest zonk ;)
No cóż uczymy sie na własnych błędach, co nie znaczy że wina leży tylko po stronie pasażerów...

shoovarek1

tomastechno 
HaRdStYLe IS My LiVe

Wysłany: 2006-02-25, 10:18   

NO i takie przystanki teraz są na goduli .. jak ktoś sie nie zna to z osiedla, jak chce jechać na wirek, to może zajechać na rude, jak źle do busa wsiadzie, pozdrawiam ..

epno 
Hakuna Matata

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2006-02-25, 23:39   

a jo sie dzisioj jechala na czarny las,ale ze 146 roz,jedyny roz przijechol za wczas to ino pocalowalach drzwi :Dod strony zewnetrznej oczywiscie :[ no a ze byla sobota to nastepny jechol dopiero po 3, no i sie pojechalach 955 na Ruda i z Rudy cisłach piechty na Czarny. 'Zajebiście' ze na Czarny Las je ino jeden autobus <jupi> :[

metalik 
...:::d(-_-)b:::...

Sieć:: netia
Wysłany: 2006-02-26, 13:30   

pozdro wszystkim.kożdy z wos mo racja ale jedyn mo nojlepszy pomys co do rozbiórki!!! posłać zgraja złomioży,niy czeba im narzedzi dować,sami coś wymyślą,posłać ich w poniedziałek i mostu we wtorek już by nie było!! :shock:
trzeba ino prezydentowi podsunąć pomysł :roll: bo te co sie tam obijają to tak bydom robić aż stanie sie jakiś wypadek bo kto wiy ile tyn złom jeszcze wyczimie??? a tak by pora ludzi miało co do gara włożyć :wink: postawili by tam coś lepszego i by było git!!!
:mrgreen: ale jak to zwykle bywo wymówki że kasy nie mają!!! a nasze podatki idą na ich wypłaty :mad: to mie wku**io nojbardzi...pozdrówka

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach