|
Objazd |
| Autor |
Wiadomość |
nieważne

Sieć:: tepsa...
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 16 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 78 Skąd: Halymba pany
|
Wysłany: 2006-02-22, 20:42
|
|
|
| OgóR napisał/a: | W sumie to nie powinno mnie to interesowac bo i tak poruszam sie samochodem z komunikacji miejskiej jak narazie nie korzystam ale o co mi chodzi.
Chciałem poruszyc fakt iz z Orzegowa naprawde niema sie czym wydostac.
Dziwi mnie fakt ze linia nr 255 zostala puszczona tylko do przystanku Godula Plac Niepodległości choć linia ta miala obsługiwac rowniez przystanek Orzegów Orzegowska tak jak mialo to miejsce przy ostatnim remoncie mostu.Ludzi pracujacy w Orzegowie lub uczacy sie w szkole na moscie nie maja zadnego godnego dojazdu do szkoly.Trzeba by bylo sie zwrocic z jakas prosba o obsluge tego wlasnie przystanku.
Kto z forum by sie pod tym podpisal? |
Orzegów Orzegowska - specjalnie o ten przystanek zawija 146. 255 fakt, może by i wypełniał
luki w kursowaniu 146, ale dałny siedzące w siedzibie KZK GOP wolą zrobić inaczej... Tym bardziej, że 255 od pl. Niepodległości jeździ za 155, a 155 jeździ(ł) przez Orzegów... Ale jak już pisołech... |
_________________ 2M62 - ПФПФКШТ!
 |
|
|
|
 |
|
|
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-02-22, 20:57
|
|
|
| Gumis i tak bezsens poniewaz most ma byc otwarty dla ruchu osobowego do III kwartalu roku czyli pozniej zamkna go woogle i znow nie beda nic robic poniewaz przyjdzie zima i tak bedziemy w nieskonczonosc czekac |
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2006-02-22, 22:28
|
|
|
| poczekamy sobie z 2 lata jak nic |
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-02-22, 23:14
|
|
|
| OgóR napisał/a: | | Gumis i tak bezsens poniewaz most ma byc otwarty dla ruchu osobowego do III kwartalu roku czyli pozniej zamkna go woogle i znow nie beda nic robic poniewaz przyjdzie zima i tak bedziemy w nieskonczonosc czekac |
dokładnie, aż sie ludzie zbuntują i pojda do prezydenta miasta ruszyc to sprawe.
zrobić mały wybuch na moscie zeby sie za niego wzieli albo trzeba naslac tych zlomiarzy niech to rozbiora hehe
moj starszy kia'ą przejezdza na styk jakies 5 cm nad dachem ale jakbyśmy rozlozyli antene to po niej.... chory kraj- chore pomysly
no zgadzam sie z tym ograniczeniem bo dostawcze, smieciary i te szambowozy sie wpieprzają na ten most, chociaz autobusy nie jezdza ktore były by bardziej uprzywilejowane.... ale po co robic takie cyrki, nie lepiej by go calkiem rolozyc i na nowo wzmocnic?? ale oczywiste jest ze jak najtaniej, byle bylo i robic co 2-3 lata od nowa.... brak slów pozdrawiam |
|
|
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wiek: 21 Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 454 Skąd: GoDuLa CiTy
|
Wysłany: 2006-02-23, 09:05
|
|
|
| Gumiś napisał/a: | | zrobić mały wybuch na moscie | dobry pomyśł::D:D a masz jakieś łądunki wybuchowe? bo moje sie już skończyły:D POZdroo |
_________________ "www.s-f.yoyo.pl"
ToMuŚ |
|
|
|
 |
DJ SANRAJS
DJ SANRAJS

Sieć:: Tipson
|
Wysłany: 2006-02-23, 14:15 HeH ja tam nie mam nic do tego mostu....
|
|
|
HeH ja tam nie mam nic do tego mostu.... a że był staruszek to sie rozpada mogli by go na nowo zbudować a tamten do jakiegoś muzeum techniki:D oddać. Naszczescie chodze do 5znaczy do gizmnazjum nr5 i <lol> narazie mnie to nic nie interesi:D A co bedzie od wrześnie jak zaczne chodzić do średniej. W sumie sie tym nie przejmuje pzdr 4 alll zapraszam na moją stronke a raczej na naszą |
_________________ DJ SUNRAJS
www.pawelloss.republika.pl <stronka o placu z goduli www.radioparty.pl <=najlepsze party w sieci |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2006-02-23, 15:01
|
|
|
| DJ SANRAJS napisał/a: | | HeH ja tam nie mam nic do tego mostu.... a że był staruszek to sie rozpada mogli by go na nowo zbudować a tamten... |
ja też nic nie mam, bo w koncu chodze pieszo do szkoly i nie jezdze przez most, ale ten most mieli budowac na nowo juz wtedy... widocznie koszty byly za duze i zrobili badziewie, niedojrzy jednostronny do jeszcze z progiem ze jak masz niskie auto albo ospojlerowane z progami to sie na nich zawieszasz i je łamisz....heh |
|
|
|
 |
monisia11

|
Wysłany: 2006-02-23, 16:00
|
|
|
Buuuuu Juz mnie te busy wk******ą Chciałm jechac na osiedle a wywiozło mnie na chebzie |
|
|
|
 |
|
|
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2006-02-23, 19:01
|
|
|
| monisia11 napisał/a: | Buuuuu Juz mnie te busy wk******ą Chciałm jechac na osiedle a wywiozło mnie na chebzie |
hehe ciekawe, a czytać mama nie naumiała?? hehehe fajnie w kazdy wsiadasz nie patrzac gdzie jedzie??
hahahhaha pozdro |
|
|
|
 |
nieważne

Sieć:: tepsa...
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 16 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 78 Skąd: Halymba pany
|
Wysłany: 2006-02-24, 15:36
|
|
|
| Gumiś napisał/a: | | monisia11 napisał/a: | Buuuuu Juz mnie te busy wk******ą Chciałm jechac na osiedle a wywiozło mnie na chebzie |
hehe ciekawe, a czytać mama nie naumiała?? hehehe fajnie w kazdy wsiadasz nie patrzac gdzie jedzie??
hahahhaha pozdro |
Wiecej ludzi tak robi. Wsiada, a dopiero potem czai, kaj dany autobus jedzie |
_________________ 2M62 - ПФПФКШТ!
 |
|
|
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

|
Wysłany: 2006-02-24, 15:56
|
|
|
| nieważne napisał/a: | | Wiecej ludzi tak robi. Wsiada, a dopiero potem czai, kaj dany autobus jedzie | zawsze tak stare nbab cie robią.. wchodza do busa , siadają i pytają jaki bus i gdzie jedzie |
ToMuŚ |
|
|
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-02-24, 16:06
|
|
|
Problem moze rzeczywiscie byc tam gdzie z jednego przestanku odjeżdżaja teraz autobusy tej samej lini w roznych kierunkach, tak jak np. pod TESCO.
Czlowiek przyzwyczajony zeby tylko patrzec jaka to linia wsiada i dopiero po chwlil jest zonk
No cóż uczymy sie na własnych błędach, co nie znaczy że wina leży tylko po stronie pasażerów... |
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

|
Wysłany: 2006-02-25, 10:18
|
|
|
| NO i takie przystanki teraz są na goduli .. jak ktoś sie nie zna to z osiedla, jak chce jechać na wirek, to może zajechać na rude, jak źle do busa wsiadzie, pozdrawiam .. |
ToMuŚ |
|
|
|
 |
epno
Hakuna Matata

Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 21 Lut 2006 Posty: 130 Skąd: ofkors Godula
|
Wysłany: 2006-02-25, 23:39
|
|
|
a jo sie dzisioj jechala na czarny las,ale ze 146 roz,jedyny roz przijechol za wczas to ino pocalowalach drzwi :Dod strony zewnetrznej oczywiscie no a ze byla sobota to nastepny jechol dopiero po 3, no i sie pojechalach 955 na Ruda i z Rudy cisłach piechty na Czarny. 'Zajebiście' ze na Czarny Las je ino jeden autobus <jupi> |
|
|
|
 |
metalik
...:::d(-_-)b:::...

Sieć:: netia
|
Wysłany: 2006-02-26, 13:30
|
|
|
pozdro wszystkim.kożdy z wos mo racja ale jedyn mo nojlepszy pomys co do rozbiórki!!! posłać zgraja złomioży,niy czeba im narzedzi dować,sami coś wymyślą,posłać ich w poniedziałek i mostu we wtorek już by nie było!!
trzeba ino prezydentowi podsunąć pomysł bo te co sie tam obijają to tak bydom robić aż stanie sie jakiś wypadek bo kto wiy ile tyn złom jeszcze wyczimie??? a tak by pora ludzi miało co do gara włożyć postawili by tam coś lepszego i by było git!!!
ale jak to zwykle bywo wymówki że kasy nie mają!!! a nasze podatki idą na ich wypłaty to mie wku**io nojbardzi...pozdrówka |
|
|
|
 |
|
|