|
Najlepszy nauczyciel w gimnazjum nr 5 |
| Autor |
Wiadomość |
Zebrus

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2007-05-24, 22:54
|
|
|
Jest moją wychowawczynią trzeci (i dzięki Bogu ostatni) rok, a więc moja klasa zna ją lepiej niż pozostali uczniowie, chociażby z tego względu, że Wam na lekcji p. Sikorska tylko nawija o historii (i prawdopodobnie) robi z Wami ćwiczenia. U nas do prowadzenia lekcji historii dochodzi jeszcze lekcja wychowawcza (jednakże owej takiej prawdziwej i całej nigdy nie było...) oraz sprawy związane z jakimiś wyjazdami klasowymi. Wtedy na jaw wychodzi to jaki ma stosunek do nas i jak bardzo jest nieszczęśliwa, że na klasę... Zresztą niejednokrotnie nas obraziła mówiąc, że jesteśmy durniami, że ma nas dość, że chce żebyśmy sobie już w końcu poszli... Naprawdę tak nam strasznie przykro
Ciekawa tylko jestem kto z klasy złoży się na koniec szkoły na kwiatek dla niej (zresztą pewnie p. Sikorska i tak głęboko gdzieś by go miała ) |
|
|
|
 |
|
|
Książe
I'm a cow prince :)

|
Wysłany: 2007-05-25, 15:02
|
|
|
Jest różnica między dobry nauczyciel, a dobry wychowawca A jo tam do Sikorskiej nic niemom Przepuściła mnie praktycznie za nic (a nie należało mi sie ) |
_________________ I LOVE TO PLAY - AND NEVER STOP!
 |
|
|
|
 |
19Gos!a48

|
Wysłany: 2007-05-25, 15:18
|
|
|
n!e dla wszystkich jest "spoko" |
_________________ *^ MiŁoŚć JeSt zAuRoCzEnIeM KtÓrE PrYskA WrAz z ZaUfAnIeM !i! ^* |
|
|
|
 |
Książe
I'm a cow prince :)

|
Wysłany: 2007-05-25, 21:44
|
|
|
Widzisz cza mieć to "podejście" :rotfl: |
_________________ I LOVE TO PLAY - AND NEVER STOP!
 |
|
|
|
 |
19Gos!a48

|
Wysłany: 2007-05-25, 22:02
|
|
|
HaH aLe i TaK żoDyn naucZyc!el n!e JesT lepszy od LEDWONIA Najlepsze jak mu na reli stanol |
_________________ *^ MiŁoŚć JeSt zAuRoCzEnIeM KtÓrE PrYskA WrAz z ZaUfAnIeM !i! ^* |
|
|
|
 |
Maaadzia

|
Wysłany: 2007-06-02, 21:30
|
|
|
| 19Gos!a48 napisał/a: | | HaH aLe i TaK żoDyn naucZyc!el n!e JesT lepszy od LEDWONIA Najlepsze jak mu na reli stanol | Haha:D ja Gosiaa:D to bylo epnee;D Ledwon rLs;** ale Foikowo tez jest spoko...bo mnie lubi...z Toba juz gorzej:D i troche zall ze odchodzi...Nowo wychowawczyni...az sie boje kto to bedzie Oby nie Kruszy:/ Ale spoko jest tez P. Pawlik P.Szalas:P, Sakowska;] Kubica jak ma dobry chumor... To fajnie moze dlugo przegadac o jej dziecinstwie (trudnym ;D) i wogole... Ale nie daje poparawiac szmata:/:/ Sikorska tez jest spoczens:P
[ Dodano: 2007-06-02, 21:33 ]
To Zebrus Ty chodzisz do III klasy,od Sikoryy? Hm..to kim mozesz byc?:D Bo znam dosc jej klasee:D
[ Dodano: 2007-06-02, 21:36 ]
Zebruś...a tak na serio,to Sikorska was chwali na naszej leckji... Mowi ze ma fajna klase i wogole...SERIO:P A Dziambor Dżambodżet Mo włosy na jezyku |
_________________ -.- ;** -.- |
|
|
|
 |
Zebrus

Sieć:: Neostrada
|
Wysłany: 2007-06-02, 23:24
|
|
|
| Maaadzia napisał/a: | | To Zebrus Ty chodzisz do III klasy,od Sikoryy? Hm..to kim mozesz byc?:D Bo znam dosc jej klasee:D |
Mało ważne kim jestem
| Maaadzia napisał/a: | | Zebruś...a tak na serio,to Sikorska was chwali na naszej leckji... Mowi ze ma fajna klase i wogole...SERIO:P |
Wzruszyłam się... ale i tak nie wierzę, że mówiła to szczerze |
|
|
|
 |
19Gos!a48

|
Wysłany: 2007-06-03, 08:28
|
|
|
ijeee tera dopiero sie skaplach ze Maaadzia to moja kochano kumpela z klasy
| Maaadzia napisał/a: | | ale Foikowo tez jest spoko |
zaLeży do kogo
| Maaadzia napisał/a: | | bo mnie lubi...z Toba juz gorzej:D |
ciekawe czymu mnie nielubi
| Maaadzia napisał/a: | | i troche zall ze odchodzi |
ohh jak mi przykro z tego powodu
| Maaadzia napisał/a: | Oby nie Kruszy:/ Ale spoko jest tez P. Pawlik P.Szalas:P, Sakowska;] Kubica |
No jo sie ino modla, zeby to niebyła Kryszy to bydzie totalny prze*eb ... No Szalas jest spoko Kubica tyz a Sakowska tyz zalezy do kogo bo umi nawjezdzac np. Hanciolowi |
|
|
|
 |
|
|
|
|