|
Najlepszy nauczyciel na moscie?? |
| Autor |
Wiadomość |
Monisia87
?

Sieć:: BaTeR
Wiek: 21 Dołączyła: 09 Kwi 2006 Posty: 33 Skąd: Karmanskie :]
|
Wysłany: 2006-12-29, 00:05
|
|
|
Gumiś zainteresowala mnie twoja historia z babka z angola i wcale sie nie zdziwia jak mosz angol z pania Jadzia.
A jezeli chodzi o moje typy najlepszych to chyba przychyle sie do wiekszosci i wytypuja :
-pana Mirusia
-pana Ferstera..
-pania Marek
Kurcze fajno skleroza... dalej ni wim.. ale to chyba Ci najlepsi..
dodom jeszcze naszo kochano pani Jadzia z angola. z jezeli chodzi o KuŚka to ona jest jedyno i nie powtarzalno az tesknia za nia
A wogole bachorki kere laza jeszcze na Most.. Co tam wogole slychowac ? ? Jakies pozytywne zmiany.. ? Oczywiscie wiem ze po odejsciu tak wspanialego rocznika jak nasz.. to tam lepiej nie bedzie , ale zawsze moze sie cos zmienic...
PozdrOoo |
_________________ "Nikt nie wie nawet sasiedzi co we mnie siedzi tylko tych ludzi garstka"
 |
|
|
|
 |
|
|
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-12-30, 07:57
|
|
|
Hehe Monia po Twoim odejściu a nie rocznika hehehe nic tam ciekawego nie slychac i nie widac.... dalej most mimo ze hoover dopisali i zgadza sie chodzi o babcie jadzie i jej śliczny moherowy beret [wlosy] koloru blond chociaż nazwa blond do niej nie pasuje..
ale rok temu miała taki kolor jak sie nazyva pozdro 4all |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-12-30, 12:11
|
|
|
Jedyne co się zmieniło co tam zaobserwowałem to to że nowe osoby z klas wojskowych tam za dużo kozaczą a najbardziej te laski z tych wojskowych jakby nie wiadomo kim były.
Jak dla mnie totalna lipa te klasy wojskowe mogli przynajmniej im jakieś mundury inne zrobić np takie  |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2006-12-30, 17:30
|
|
|
yyy tam wiekszosc z tych 1 LO kozacza... wszystkie 1 licealne zauwazylem ze kozakami sa ale to do czasu... szkola ich ustawi..
zgadzam Sie z dj'em jakbym wiedzial jak tam bedzie poszełbym do chorzowa... moze za rok lub 2 jak sie rozwinie to bedzie fajnie bo teraz to jak narazie niewypał... pozdro;) |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2006-12-30, 23:21
|
|
|
I jak sami widzicie najlepiej spytać u źródła i widzicie jaka jest wypowiedz na ten temat Gumisia.Więcej chyba tutaj dodawać nie trzeba.
[ Dodano: 2006-12-30, 23:22 ]
I jak sami widzicie najlepiej spytać u źródła i widzicie jaka jest wypowiedz na ten temat Gumisia.Więcej chyba tutaj dodawać nie trzeba.
ALe pomysł na mundury miałem ciekawy co nie?Przyznajcie mi racje/ |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2006-12-31, 14:19
|
|
|
no jasne... ale tylko pod warunkiem że koloru różowego.. heheh pozdro Dosiego you all |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-12-31, 15:44
|
|
|
Ja tam zawsze najbardziej lubilem Wandzikową i tyle no i Niesporek tez spoko jest |
|
 |
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2007-01-02, 14:07
|
|
|
Kiedyś jeszcze za czasów gimnazjum w tej szkole trzeba było mieć dobre układy z Panią Wandzik, Marek, Orpik i nauczycielami Niesporkiem, Surmą i Fersterem wtedy można było robić co tylko się chciało.
A wracając do tematu oprócz tych nauczycieli wyżej zaliczam do nich jeszcze Panią Wójcik-Mierzwa, niepracującego już Grzegorczyka oraz Podsiadło |
|
|
|
 |
|
|
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2007-01-07, 23:17
|
|
|
no te wojoki coroz bardzi mie nerwują prócz poru wyjątków ;) łażą tak pewnie bo niby łażą do klasy wojskowy ;| ale zaniedugo sie to zmieni wiem o tym
hehe ŁoGóR niecza mieć dobrych stosunków z nikim tam i można robić co sie chce wiem to po sobie zawsze robiołch co tam chciołch:D i w sumie same nauczyciele mie przepuszczali za free do next klasy bo lubili mie za to że ich nerwowołch hehehe tero na moście jeszcze większo Hoojnia niż kedyś bołch tam pora razy na baji i wiem co godom tak samo mi godają te co tam łażą że tego jak tam było wcześni już niewróci nic Most boł SUpeR i luDzie na moście |
_________________ PATRZ KOMU UFASZ ! |
|
|
|
 |
19Gos!a48

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2007-04-30, 13:26
|
|
|
N!eŁaża na MosT,aLe PDoBno KieŁBiK Je FaJno..:D MaMa MoJi KumPeLi |
|
|
|
 |
ramon3101

|
Wysłany: 2007-04-30, 15:18
|
|
|
| 19Gos!a48 napisał/a: | | N!eŁaża na MosT,aLe PDoBno KieŁBiK Je FaJno |
wątpia w to:D |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2007-05-10, 16:16
|
|
|
| 19Gos!a48 napisał/a: | N!eŁaża na MosT,aLe PDoBno KieŁBiK Je FaJno..:D MaMa MoJi KumPeLi |
buehehe no moze dla ziecaia jest spoko hehe , obleci ale mialem z nia i taka cacy wcale nie jest.. teraz uczy w wieczorowie... )
| ramon3101 napisał/a: | no te wojoki coroz bardzi mie nerwują prócz poru wyjątków ;) łażą tak pewnie bo niby łażą do klasy wojskowy ;| ale zaniedugo sie to zmieni wiem o tym
hehehe tero na moście jeszcze większo Hoojnia niż kedyś bołch tam pora razy na baji i wiem co godom tak samo mi godają te co tam łażą że tego jak tam było wcześni już niewróci nic Most boł SUpeR i luDzie na moście |
dokladnie, teraz sie rozpierdziel zrobil m.in. przez to ze z geci i histy ziomy rulezz wymiekli... teraz to palke przejela p.Orpik
moglem isc na mechanika albo na kucharza |
|
|
|
 |
ramon3101

|
Wysłany: 2007-05-11, 13:34
|
|
|
| Gumiś napisał/a: | | dokladnie, teraz sie rozpierdziel zrobil m.in. przez to ze z geci i histy ziomy rulezz wymiekli |
hhe Surma i Niesporek hehe byli spoczko
| Gumiś napisał/a: | | teraz to palke przejela p.Orpik |
czyją pałke ? Niesporka czy Surmy
| Gumiś napisał/a: | | moglem isc na mechanika albo na kucharza |
Jo PoSzoŁ na KuChCika i JeSt GiteS ( ino szkoda że do budy niełaża już ) dopiero od nowego roku |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2007-05-11, 20:12
|
|
|
| ramon3101 napisał/a: |
hhe Surma i Niesporek hehe byli spoczko |
tzn sa spoko dali ale lazi mi o to ze keidys inaczej podlazili do uczniow i bylo fajniej
| ramon3101 napisał/a: | czyją pałke ? Niesporka czy Surmy |
pana z matematyki... MW
| ramon3101 napisał/a: | Jo PoSzoŁ na KuChCika i JeSt GiteS ( ino szkoda że do budy niełaża już ) dopiero od nowego roku |
noo fest szkoda serio glupio bo my musimy lazic a no i co nam juz zaoferujesz do zarła
swoja droga Surma dostał klase wojskowa i niezbyt ich tam tempi jak mu cos zle zrobia... [bez domysłow] ale i tak sa najlepsi |
|
|
|
 |
ramon3101

|
Wysłany: 2007-05-12, 11:38
|
|
|
KieDyŚ ByŁo InaCzej a te Wojoki mie [cenzura] łażą po tym Orzegowie i budzie jak rozjebane rolmopsy troSzka Mie [cenzura];) ale nie wszyscy |
|
|
|
 |
|
|