|
Najbardziej stuningowane autka na goduli :) |
| Autor |
Wiadomość |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-04-09, 13:12
|
|
|
Spotkałem już 8 samochodów bez klamek no i rozmawiałem z kierowcami jak załatwiali przęglady Każdy mówił to samo jak są muszą być sprawne jak nie ma to nie.
Ja i tak mam otwieranie z zewntąrz ale inne samochody z tego co się zorientowałem nie mają! |
|
|
|
 |
|
|
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wiek: 21 Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 453 Skąd: GoDuLa CiTy
|
Wysłany: 2006-04-09, 13:45
|
|
|
| bo nikt Ci sie nie przyzna że ma na lewo przegląd |
_________________ "www.s-f.yoyo.pl"
ToMuŚ |
|
|
|
 |
Despo
bad boy

Sieć:: SyComp
|
Wysłany: 2006-04-10, 13:44
|
|
|
| Nie mam nic przeciwko usuwaniu klamek, ale niestety w razie wypadku czy czegokolwiek jest problem i może się okazać, że ten zabieg kosmetyczny samochodu zrujnował lub odebrał nawet komuś życie. Niestety taka prawda. A jeżeli chodzi o przegląd to czy auto ma klamki czy nie wogóle nie jest brane pod uwagę. Badanie techniczne polega na sprawdzaniu stanu technicznego samochodu i jego ewentualnych wad mechanicznych. Przecież tak samo auto kompletnie zżarte przez rdzę ale sprawne technicznie zostanie dopuszczone do użytku. |
_________________ Despo
Rudzki Sportowy Serwis Informacyjny - www.SportowaRuda.pl - całe miasto żyje sportem... |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-04-11, 22:56
|
|
|
no i tu sie Despo mylisz bo auto zzarte przez rdze nie jest przepuszczone rzecz jasna jezeli jest troszke pod lakierem lub na blotnikach sie pokazuje to spokojnie przejdziesz ale jezeli sa dziury z rdzy to nie nie wiezysz?? jedź i sprawdz wiem bo siora ma kebra i gdyby nie to ze ojciec jechal to by za to nie przeszedł (ojca mniej wiecej znaja tam wiec wiedza kto i skad) hehe a co do klamek to fajny wyglad sportowy inny niz wszytskie auta zmniejsza opór powietrza w czasie jazdy ale nie chcialbym zeby mi sie popsuł mechanizm przed jakims wazniejszym wyjazdem i zebym musial wchodzic przez bagaznik hehe w ciagu 6 lat jak mam centralny w aucie juz jest drugi raz wymieniany mechanizm bo tamten wysiadał |
|
|
|
 |
|
|