Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Najbardziej męski sport
Autor Wiadomość
Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-06-13, 13:24   

ja dobra dobra o wielki fruqon :lol: :lol: jak zawsze "masz" racje, sory ze sie wywyrzszam, ale mni wstyd :lol: :lol: :lol:
to ze wedlug ciebie faceci sa lepiej zbudowani i wogole to nie znaczy ze tak jest, znam wielu faceto ktorzy nie poradza sobie z dziolszka, bo sa slabsi i tyle, wiec mi tu nie wpieraj ze faceci sa lepsi, bo tak nie jest, tylko ci sie tak wydaje bo jestes facetem i oczywiscie jak prawie kazdy facet masz manie wielkosci, ale trudno, cza sie z tym pogodzic, jak swiat swiatem meski rod myslal ze jest lepszy... coz za pomylka...
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-06-13, 13:42   

Mamba napisał/a:
ja dobra dobra o wielki fruqon :lol: :lol: jak zawsze "masz" racje, sory ze sie wywyrzszam, ale mni wstyd :lol: :lol: :lol:

Sluchaj wsadz sobie glepboko swoje poczucie nizszosci przy odpisywaniu na kazdego mojego posta, kazdy juz o tym czytal i wie w czym rzecz wiec nie musisz tego wplatac w kazda swoja wypowiedz bo sie to robi po protu nudne :???:
Mamba napisał/a:
to ze wedlug ciebie faceci sa lepiej zbudowani i wogole to nie znaczy ze tak jest

Nie wg. mnie tylko wg. nauki, statystyki i wszelkich znaków na niebie i ziemi. Jeszcze raz proponuje najpierw troche piczytac a potem sie odzywac bo teraz Twoje wypowiedzi sa w stylu:
- slonce krazy wokól ziemi
- Kopernik była kobietą
Mamba napisał/a:
znam wielu faceto ktorzy nie poradza sobie z dziolszka

Ja tez znam takie przypadki ale sa to wylacznie wyjatki potwierdzające regule. Mezczyzni sa z natury lepiej zbudowani i silniejsi czy Ci sie to podoba czy nie. Naprawde proponuje przeczytanie kilku opracowan lub przynajmniej zaleglej ksiazki do biologii bo osmieszasz w tym momencie sama siebie.
Mamba napisał/a:
wiec mi tu nie wpieraj

Nie bede, nie znam takiego slowa.

Masz serio jakies kompleksy :???:

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-06-13, 17:23   

fruqon napisał/a:
Nie wg. mnie tylko wg. nauki, statystyki i wszelkich znaków na niebie i ziemi
ta, nauki... statystyk ktore se faceci stworzyli, a moje wypowiedzi nie sa w stylu 'kopernik byl kobieta' po prostu chcialabym zebys zrozumial ze swiat nie kreci sie wokol facetow i wcale nie sa lepszym gatunkiem
a moje kompleksy niech cie nie nie interesuja :]
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-06-13, 17:52   

Mamba napisał/a:
ta, nauki... statystyk ktore se faceci stworzyli

No tak, masz racje, to wszystko to wielki spisek meskich szowinistycznych świń. Ale nadejdzie dzien kiedy to Wy kobiety pokażecie kto tu tak naprawde rzadzi i kto tak naprawde ma jaja :lol: LOL kobieto :lol: Teraz to juz przeszlas sama siebie, pelna kompromitacja.
Mamba napisał/a:
' po prostu chcialabym zebys zrozumial ze swiat nie kreci sie wokol facetow i wcale nie sa lepszym gatunkiem

A ja sie pytam gdzie i kto tu napisal że jakas płec jest lepsza lub gorsza, do diaska ? ? Ślepne czy to tylko Twoja kolejna bzdura ?!

Obie płcie róznia sie w wielu aspektach i tego nie zminisz choćbys sobie podwiesiła sztucznego penisa i napompowała wątłe damskie bicepsy sterydami :lol:

Geez, i ja sie dziwie skad sie bierze elektorat Giertycha i ojdyra, toć tego jak mrufkuf :lol:

Mamba napisał/a:
a moje kompleksy niech cie nie nie interesuja :]

Az zanadto rzucaja sie w oczy żeby je ot tak pominąć :roll:

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-06-14, 13:25   

jak zawsze lubisz przesadzac i wyolbrzymiac czyjes slowa, nie dziwie sie ze wkolko sie kogos tu czepiasz skoro kazda pierdulka jest dla ciebie wielkim problemem, ktos cos napisze a ty od razu bierzesz to sobie tak strasznie do serca... :neutral:
fruqon napisał/a:
A ja sie pytam gdzie i kto tu napisal że jakas płec jest lepsza lub gorsza, do diaska
ty, kilka postow wczesniej, ale juz dobra, nie bede sie z toba wadzic bo wiesz lepiej :lol:
Cytat:
Az zanadto rzucaja sie w oczy żeby je ot tak pominąć
jak ci sie nie podobam to swoja uwage skieruj na inna osobe, proste nie :wink: :?:
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-06-14, 13:53   

Mamba napisał/a:
ty, kilka postow wczesniej,

Wskaż mi ten cytat w ktorym napisalem że to mężczyźni są lepsi a Cie niewiasto ozłocę :lol: Od samego poczatku twierdze że obie płcie sie różnią i w pewnych aspektach meżczyźni mają pewną przewagę a kobiety w innych. Ale to nie jest twierdzenie że ktoś lub ktoraś z płci jest lepsza. Czekam na cytat.
Mamba napisał/a:
kazda pierdulka jest dla ciebie wielkim problemem

Ależ abslutnie nie, to Ty twierdzisz że meżczyźni są tacy niesprawiedliwi itp. a kobiety w niczym im nie ustepuja i niczym sie nie roznia, co jest uczywista nieprawda.
Mamba napisał/a:
jak ci sie nie podobam to swoja uwage skieruj na inna osobe, proste nie :wink: :?:

Już tak mam że wytykam to co glupie i ciemne, jak ktos znowu zacznie sie nieslusznie czepiac mezczyzn (lub kobiet) to na pewno obdarzę go swoją uwagą :grin:

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-06-14, 15:32   

w [cenzura] ci mam juz, nie bede ci tu nic cytowac, skoro nie wiesz co piszesz to twoj problem
fruqon napisał/a:
Już tak mam że wytykam to co glupie i ciemne
szkoda ze nie zaczales od siebie
tyle na ten temat, wymadrzaj sie dalej jak lubisz taki sport :wink: w sam raz dla ciebie
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-06-14, 15:40   

Mamba napisał/a:
nie bede ci tu nic cytowac

No pewnie, najlepiej obrzucic kogos błotem i na tym zakonczyc. Bez komentarza, nastepnym razem uwazaj co piszesz.
Mamba napisał/a:
fruqon napisał/a:
Już tak mam że wytykam to co glupie i ciemne
szkoda ze nie zaczales od siebie

Łał, cóż za cięta riposta, właśnie zbieram zęby z posadzki :shock: Szkoda tylko że dyskusja z Toba i Tobie podobnym ogranicza sie właśnie wyłącznie do inwektyw i obrzucania błotkiem, kiedy przychodzi do konkretnej dyskusji i argumentów zaczynają sie odzywki rodem z piaskownicy lub spod monopolowego. No ale taki to juz poziom :sad:

naws 
MOD Team
footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: 2007-06-14, 20:21   

fruqon napisał/a:
No ale taki to juz poziom

Nie zebym sie wtracal (chodz oczywiscie sie wtrącam) , ale skoro nie odpowiada Ci poziom, to nikt Ci nie każe pisac ;/

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-06-14, 20:22   

jak cie na ulicy spotkam to chyba zaszczele, bo tacy ludzie jak ty wogole nie powinni sie ludziom pokazywac, lubi cie ktos wogole?? jesli jestes tak zarozumialym chamem ktory uwaza ze jest nieomylny i wogole... cholernie wQrw**** i tyle, a zanim cos napiszesz to sie zastanow, bo to ty zaczales besztac a nie ja, a potem zwalasz na innych, gleboko to juz mam, jakbym byla adminem to bym ci dowalila i tyle, a wole miec odzywki spod monopolowego niz byc nadeta idiotka ktorej wydaje sie ze jest cudowna i nieomylna jak ty, a blotko dobrze robi na cere :wink:
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-06-14, 20:51   

naws napisał/a:
skoro nie odpowiada Ci poziom

Podobnie jak nikt nikomu nie kaze odpisywac na moje posty, szczegolnie jesli nie ma nic do powiedzenia lub po prostu nie potrafi :smile:

Mamba napisał/a:
to ty zaczales besztac

Pokaz mi gdzie bezpodstawnie Cie "zbesztalem" :roll:
Mamba napisał/a:
esli jestes tak zarozumialym chamem ktory uwaza ze jest nieomylny i wogole...

Wiesz co jest najlepsze w tym wszystkim ? Ja wcale nie jestem nieomylny ani najmadrzejszy, wcale nie musze tez miec racji, Ty po prostu nie masz argumentów ani sposobu na dyskusje i obronę swoich tez. A mimo że sie mylisz (o czym pewnie wiesz) to nie przyznasz sie do tego - "bo wiesz swoje" (copyright by ktośtam) ;)
Mamba napisał/a:
jakbym byla adminem to bym ci dowalila

A niby za co ? Za to nie glaszczę biednej małej Mamby po kazdym slowie ktore padnie z ust jej ? Na szczescie mozesz co najwyzej tupnąc nóżką i zażyć kapieli błotnej skoro:
Mamba napisał/a:
blotko dobrze robi na cere

Ale to juz oczywiscie na marginesie :smile:
Zwaz lepiej na to co piszesz i by sie to trzymalo tematu zamiast robic wieczne OT, bo jeszcze Tobie ktoś przypadkiem "dowali" :roll:

Mam nadzieje ze sie za bardzo nie zdenerwowalas po przeczytaniu tego posta - zlosc pieknosci szkodzi :)

Zapraszam do powrotu do tematu i rzeczowej dyskusji, jak zwykle.
Jesli ktos chce znowu robic OT to niech sobie daruje, robi sie to nudne :neutral:

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2007-06-15, 10:35   

fruqon napisał/a:
Podobnie jak nikt nikomu nie kaze odpisywac na moje posty

Ale to nie mnie "nie odpowiada poziom" zacny człowieku, tylko Tobie :roll:

fruqon napisał/a:
lub po prostu nie potrafi

To czy ktos potrafi cos powiedziec to juz niestety, chociaz widze ze bardzo sie "pocisz" i bardzo bys chcial to nie Tobie osądzać...co najwyżej mozesz przytupnąć nózką przy kompie albo isc pobiegac, tak dla odmiany.

fruqon 

Wysłany: 2007-06-15, 10:53   

naws napisał/a:
Ale to nie mnie "nie odpowiada poziom" zacny człowieku, tylko Tobie :roll:

Ale to nie Twój problem prawda ? A wiec swoje cenne rady zachowaj dla kogoś dla kogo będą cenne :wink:
naws napisał/a:
To czy ktos potrafi cos powiedziec to juz niestety, chociaz widze ze bardzo sie "pocisz" i bardzo bys chcial to nie Tobie osądzać...

Mogę osądzać i komentować co mi sie podoba, takie moje konstytucyjne prawo, Twoim natomiast obowiązkiem jest (wnioskując z rangi pod nickiem) utrzymywanie porządku na forum a tymczasem mimo mojej zachęty dalej brniesz w tego OT.
PS, poce sie tylko na skutek upału, ani Ty ani nikt tutaj sie do tego w najmniejszym stopniu nie przyczynia, zareczam :roll:
naws napisał/a:
co najwyżej mozesz przytupnąć nózką przy kompie albo isc pobiegac, tak dla odmiany.

Zdobył bys sie na cos oryginalniejszego... Ale pewnie znowu za duzo wymagam, ech...

Może "tak dla odmiany" jakis post zwiazany z tematem ? Pliz ? :roll:

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2007-06-16, 19:23   

Sam tez pobrnąles w OT to po 1 bo post powyzej nie trzyma sie przeciez tematu no nie ?
Po 2 jestem MOD em dzialu SPORT i tam pilnuje porządku :)
Po 3 moze to nie moj problem, ale jak sam napisales to ja tez mam konstytucyjne prawo do osądzania i komentowania wiec znowu niewypal z Twojej strony :o

fruqon 

Wysłany: 2007-06-16, 20:30   

naws napisał/a:
jestem MOD em dzialu SPORT i tam pilnuje porządku :)

Jesli wg. Ciebie ranga moderatora zobowiazuje do odpowiedniego zachowania wylacznie w dziale ktorym sie opiekujesz to gratuluje Tobie i nam wszystkim :???:
naws napisał/a:
Po 3 moze to nie moj problem, ale jak sam napisales to ja tez mam konstytucyjne prawo do osądzania i komentowania wiec znowu niewypal z Twojej strony :o

Czy ja gdzies napisalem ze nia masz takiego prawa ? Nie, napisalem tylko żebys swoje cenne rady zachowal na własny uzytek. To wszystko.

Czekam na kolejną celną riposte naszego p. Moderatora nie mającą nic wspólnego z tematem. Może teraz jakaś opowieść z dzieciństwa, albo przepis na ciasto ? :neutral:

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach