|
Lodowisko na Burlochu |
| Autor |
Wiadomość |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2007-11-19, 08:58 Lodowisko na Burlochu
|
|
|
Tak jak w temacie chodzi mi o lodowisko przy ulicy Bytomskiej na terenie Burlochu jak pamiętacie rok temu ruszyło tam sztuczne lodowisko teraz a przypominam że jest już miesiąc Listopad śnieg już spadł temperatury sięgają -5 stopni mogło by znów ruszyć a jak narazie straciły się bandy wyznaczające wielkość lodowiska na środku wysypano wielka górę piasku, a murki rozwalił wielki spychacz co Wy na to czy to koniec lodowiska czy nie za późno na jakiekolwiek modernizacje lub zmiany
Czyż młodzież jak i dorośli nie mogli by już korzystać z lodowiska?
Sekcja hokeja również stoi w miejscu choć mogła by już spokojnie rozpocząć nowy sezon ciężkich treningów ? |
|
|
|
 |
|
|
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2007-11-19, 13:05
|
|
|
Debilizm ... Zima już za oknem a lodowiska jak nie było tak nie ma ... CIekawe wogóle czy coś z tego bydzie w tym roku |
_________________ PATRZ KOMU UFASZ ! |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2007-11-28, 18:26
|
|
|
podobno mają zrobić.... 'podobno'... w sobote slyszałem ze jak bedzie duzo sniegu to bedzie lodo a jak tylko te -5 to bedzie robota... poczekamy zobaczymy... nie wiem moze ploty.. wiec ja nic nie mowie xD |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2007-11-28, 23:23
|
|
|
Właśnie przed chwilą byłem tam zobaczyć jak robota wree.
Wszystko rozkopane niby powiększone ale końcowego efektu nie widać więc wątpie aby do soboty się coś wydarzyło |
|
|
|
 |
rybek89
Rybek89

|
Wysłany: 2007-12-08, 16:31
|
|
|
Lodowisko <<--- tutaj znajdziecie wsio na temat tego kiedy bedzie mozna juz smigac na lodo..;)
Linki umieszczamy po przez tagi
Edit By OgóR |
_________________ Nie mam co napisać więc pisze byle co |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2008-01-20, 13:35
|
|
|
01.02.2008 podobno planowane jest otwarcie lodowiska!
Ciekaw jestem czy przy takiej pogodzie jest to wogóle możliwe skoro rok temu kiedy było sztuczne lodowisko przy temperaturze ok +5 stopni jeździło się po samej wodzie.
Dodano 27.03.2008
Z tego co mi wiadomo lodowisko jest już prawie skończone na okres letni ma powstać na nim sztuczna nawierzchnia pod korty tenisowe, ale dokładnie przed wczoraj był lód ponieważ cała ta machina chodziła i chłodziła lód zobaczy co z tego wyniknie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|