|
Konduktorzy |
| Autobusowi konduktorzy to: |
| Ściemniacze |
|
25% |
[ 5 ] |
| Postrach gapowiczów ;) |
|
25% |
[ 5 ] |
| Pół na pół |
|
25% |
[ 5 ] |
| Nie jeżdżę busami wiec nie wiem |
|
25% |
[ 5 ] |
|
| Głosowań: 20 |
| Wszystkich Głosów: 20 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wiek: 20 Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 453 Skąd: GoDuLa CiTy
|
Wysłany: 2006-03-15, 07:23
|
|
|
| Gumiś napisał/a: | | tomastechno ale co to za interes skoro placisz?? | NIE PŁĄCISZ.. bo on zawsze niema wydać:] |
_________________ "www.s-f.yoyo.pl"
ToMuŚ |
|
|
|
 |
|
|
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-03-15, 09:07
|
|
|
" tomastechno ale co to za interes skoro placisz?? heh wole nie placic i wyjsc juz z tego busa..."
NO dobra ...jeśli wolisz wyjść z tego busa to juz coś innego...Tylko ty po innych dzielnicach i miastach jezdzisz...Ja jezdze po Chorzowie, Katowicach, Bytomiu i Zabrzu...Tylkow w bytomiu sa konduktorzy..w innych miastach sa normalni kontrolerzy....nie mam zamiaru znaleść sie w najgorszym wypadku na komisariacie w Katach albo Chorzowie.....a swoja droga...skoro rodzice placa....to czemu nie kupic takiego biletu
hehe pozdrawiam |
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-03-15, 09:20
|
|
|
Istnieja jeszcze bilety na okaziciela, taki na cały region kosztuje chyba ok. 110 zl. (normalny) i moze na nim jezdzic nieograniczona liczba osob
Co do podpisywania biletów tylko nazwiskiem to niestety jest to podstawą do wlepienia mandatu bo na bilecie pisze wyraznie ze trzeba go podpisac imieniem i nazwiskiem. |
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-03-16, 17:55
|
|
|
| ehh.... nawa we wczesniejszych postach pisalem ze bilet mam zawsze ale nie zawsze sie go uzywa i ze chodzi mi o rude slaską!!!.... jak rodzice placa bo nie czaje???.... co do tego zeby wyjsc z busa to zle zrozumialem bo myslalem ze placisz lewe a on cie zostawia w spokoju.... jesli chodzi o podpisywanie biletu to nikt nie widzi czy on jest podpisany czy nie pokazujesz tak zeby nie widzial.....tyle zyjecie a tak malo wiecie:D zawsze sie da cos wymyslec zeby bylo dobrze:D |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-16, 19:48
|
|
|
| Gumiś napisał/a: | | jak rodzice placa bo nie czaje???.... |
No normalnie...skoro i tak kase na bilet dostajesz od rodzicow to co ci szkodzi go kupic? Zastanowilbym sie czy go kupic jakby to byly moje ciezko zarobione pieniadze...a skoro rodzice sami chcą cie wspomagac...to co ? Mam im powiedziec ze nie chce ? I wole jezdzic na gape ?...Chyba nie.. ; ] |
|
 |
nieważne

Sieć:: tepsa...
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 16 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 78 Skąd: Halymba pany
|
Wysłany: 2006-03-16, 21:59
|
|
|
| naws napisał/a: | Hehe a ja mam bilet kwartalny. Taki bilet kosztuje 120 zl i jes (teoretycznie ) 3 miesiące ważny... (...) tak wiec..120zl za pare lat jazdy?? oplacalna inwestycja |
Chopak, opłacalne, to jest wypchać tate/mame do PKMu/TŚu lub innego przewoźnika komunikacji miejskiej i cała rodzinka może se zdobyć bilecik Specjalny, R-1. Cena? około 26zł. ... I jeździsz CALUTKI rok, tramwajami/autobusami po wszystkich liniach. Faaaajnie tak |
_________________ 2M62 - ПФПФКШТ!
 |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-16, 22:04
|
|
|
heh no to tez jest dobry pomysl...albo wystarczy miec dobrych znajomych tam pracujących...bo rodzicow raczej na takie "cosik" nie naklonie
Pozdro hah |
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-03-16, 22:04
|
|
|
| Gumiś napisał/a: | | jesli chodzi o podpisywanie biletu to nikt nie widzi czy on jest podpisany czy nie |
Zalezy na kogo trafisz, wierz mi ze niektórzy potrafią baaardzo dokladnie sprawdzic czy aby bilet jest ok |
|
 |
|
|
nieważne

Sieć:: tepsa...
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 16 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 78 Skąd: Halymba pany
|
Wysłany: 2006-03-16, 22:16
|
|
|
| stary dziad napisał/a: | | Gumiś napisał/a: | | jesli chodzi o podpisywanie biletu to nikt nie widzi czy on jest podpisany czy nie |
Zalezy na kogo trafisz, wierz mi ze niektórzy potrafią baaardzo dokladnie sprawdzic czy aby bilet jest ok |
Niektórzy pracują, żeby pracować, niektórzy pracują, bo chcą i sie przykładają do tej roboty |
_________________ 2M62 - ПФПФКШТ!
 |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2006-03-16, 22:39
|
|
|
nawa ja nie dostaje kasy na bileciki hahah mam swoja kasa na kino itp jak cois potrzebuje albo chce to pojde do starszych i mi dadzą ale malo kiedy po kase ichodze... co jakis czas jakies many wpadną w kieszeń takze puki jest to nie ide do mamusi... |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-16, 22:46
|
|
|
Ja tez nie chodze tak po kase....ja jak chodze to nie po kase tylko po cos ;]hehe a na bilet sami mi dawaja...moze dlatego ze tak daleko chodze do szkoly ? lol.. |
|
 |
Kuba_z_Orzegowa

|
Wysłany: 2006-03-17, 11:36
|
|
|
| naws napisał/a: | Hehe a ja mam bilet kwartalny. Taki bilet kosztuje 120 zl i jes (teoretycznie ) 3 miesiące ważny... (...) ak wiec..120zl za pare lat jazdy?? oplacalna inwestycja |
Jo na tokim jeżdżo i ni narzekom
Jok mowia mój promotor: "W kazdym fachu jest taki sam odsetek półgłówków" i ta je w tym przypadku; jidni sprowdzajo inni nie... |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2006-03-18, 21:14
|
|
|
Heh, kiedys na początku jak te konduktory zaczeli jezdzic busami to latali jak gupki i nikomu nie przepuscili, kazdy musial miec bilet sprawdzony a teraz wlasciwie co jade to siedzi jeden z drugim i albo sie bawi komóra albo śpi albo rozmyśla ale biletu nie sprawdzi a jak juz to rzadko.
Chyba im przeszedł zapał do pracy |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2006-03-19, 15:39