Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Komu kibicujecie ??
Autor Wiadomość
Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2006-04-11, 19:47   

co do tych "hooligans" mam inne zdanie ale kazdy ma swoje w koncu :D wg mnie to sie nie kryja tak jak to opisujesz fakt ze nie robia tego na ulicahc ale nie chodza po zakamarkach, bez przesady :] nasza policja im nie groźna chyba ze sie zjawi zomo :]

naws 
MOD Team
footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: 2006-04-11, 20:47   

Tak sie wydaje...kazdy z nich jak jest osobno to nie jest juz takim huliganem...mam kilku takich kolegow...wielcy jak w grupie a mali jak sami...Nie chodzilo mi o to ze non stop chodza tylko po jakis zakamarkach i tylko tam prosferuja swoja "dzialalność " ale o to ze raczej unikają kontaktu z Policja i wolą "ciche" miejsca na bijatyki...
Fakt ze moze macie inne zdanie na ten temat...ale to wlasnie moze dla tego ze zdarza sie ze bijatyki są w miejscach częsciej odwiedzanych i wiesci o bijatyce w tym miejscu sie szybko rozchodza, a jak sa w spokojniejszych miejscach to malo osób o tym wie.. ;]
A zreszta co mnie tam obchodza jacys pseudokibice...niech sie biją jak im sie to podoba... ;] :razz:
Pozdro

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2006-04-11, 22:35   

no nawa jak to napisałes co Ciebie to obchodzi niech sie biją- to znam takich co biją niewinnych przechodzacych obok albo calkiem bez sensu ot tak sobie bo wie ze wygra bo ma slabszego od siebie... a co do taakich gosci ktorzy sa kims przed kolegami to wielu jest takich... a niech sie jeszcze laska jakas trafi to dla szpanu beda poniżac i nie wiadomo co jeszcze... gorzej jak jest pozniej sam, to wtedy Cie nie poznaje i unika... :] :]

ramon3101 

Zaproszone osoby: 23
Wysłany: 2006-04-11, 22:35   

***** mać !! ****** smuty o tych Huliganach jak **** wiesz to cicho być ;) bo mom suchac ***** to wala mieć bana na te forum i nic nie suchać !!

TORCIDA :D :D:D:D

----------
Warn !
shoovarek1

fruqon 

Wysłany: 2006-04-11, 23:36   

ramon3101 napisał/a:
k*rwa mać !! [cenzura] smuty o tych Huliganach jak [cenzura] wiesz to cicho być ;) bo mom suchac ciulstw to wala mieć bana na te forum i nic nie suchać !!

No to nas oświeć mistrzu co o tym myslisz zamist walic inwektywy bez sensu.
naws napisał/a:
A zreszta co mnie tam obchodza jacys pseudokibice...niech sie biją jak im sie to podoba...

Gupoty piszesz. Tu piszesz ze masz to gdzies czy sie bija i robia syf na meczach a kawalek dalej zakladasz temat "Wykopmy rasizm ze stadionów" - wbrew pozorom rasizm (na stadionach) i huligani maja ze sobą wiele wspólnego. Proponuje zebys sie zdecydowal czy jest ci to obojetne czy chcesz zeby byla kultura i mozna bylo spokojnie bez strachu wejsc z laską na mecz, juz ni mówie o chodzeniu po mieście.

ramon3101 

Wysłany: 2006-04-12, 08:24   

Cytat:
Tak sie wydaje...kazdy z nich jak jest osobno to nie jest juz takim huliganem...mam kilku takich kolegow...wielcy jak w grupie a mali jak sami

super ziomki ;)

naws napisał/a:
Nie chodzilo mi o to ze non stop chodza tylko po jakis zakamarkach i tylko tam prosferuja swoja "dzialalność " ale o to ze raczej unikają kontaktu z Policja i wolą "ciche" miejsca na bijatyki...

a mają ogłaszać to na necie że jest haja czy co?;)

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2006-04-12, 20:46   

fruqon napisał/a:
Tu piszesz ze masz to gdzies czy sie bija i robia syf na meczach a kawalek dalej zakladasz temat "Wykopmy rasizm ze stadionów" - wbrew pozorom rasizm (na stadionach) i huligani maja ze sobą wiele wspólnego

No to skoro juz taki mądry jestes no to powiedz na czym to wszystko polega bo widze ze obcykany w krytykowaniu jestes a sam nie dasz konkretnych przykladów...Wedlug mnie to jest zupelnie inaczej...fakt ze i jedni i drudzy sa huliganami ale latwo rozróznic jakiego typu...jednych nie interesuje kolor skóry a drugich taka pozatym rasista na meczu obrzuca "czarnego" sportowca wyzwiskami i róznorakimi przedmiotami jak np. banany...to są wystarczające róznice :neutral:

fruqon napisał/a:
Proponuje zebys sie zdecydowal czy jest ci to obojetne czy chcesz zeby byla kultura i mozna bylo spokojnie bez strachu wejsc z laską na mecz, juz ni mówie o chodzeniu po mieście

Próbowałem przekonac wszystkich ze huligani to nic fajnego i powinniśmy ich wyciąć w pien ale spotkalem sie z takimi wypowiedziami.... :
cytat napisał/a:
naws napisal :
Tak sie wydaje...kazdy z nich jak jest osobno to nie jest juz takim huliganem...mam kilku takich kolegow...wielcy jak w grupie a mali jak sami
ramon3101 napisał :
super ziomki

...czego chyba nie musze tlumaczyc bo "to" mowi samo za siebie... :o

ramon3101 napisał/a:
[cenzura] smuty o tych Huliganach jak [cenzura] wiesz to cicho być

Następny obcykany w tych sprawach... no to dobrze czekam na wypowiedzi...jak narazie widze ze tylko bronisz "huliganów" a również nic więcej oprócz krytyki nie przeczytalem od Ciebie więc moze wreszcie napiszesz Ty coś sensownego a nie tylko przychodzisz i walisz pieknymi tekscikami :neutral:

Gumiś napisał/a:
gorzej jak jest pozniej sam, to wtedy Cie nie poznaje i unika...

No to juz przeciez napisalem ze jak w grupkach to "wielcy" a jak osobno to "mali"... ;]

Gumiś napisał/a:
no nawa jak to napisałes co Ciebie to obchodzi niech sie biją- to znam takich co biją niewinnych przechodzacych obok albo calkiem bez sensu ot tak sobie bo wie ze wygra bo ma slabszego od siebie

No dobra sorki moze troche źle sprecyzowalem swoją wypowiedz..." niech sie bija jak lubią" to akurat bardziej chodzilo mi o kretynów, którzy chodza na tzw "ustawki" a do twojego zdania ze szukaja slabszych to sie calkowicie zgadzam ;] ...ale to juz mi podchodzi na dresiarza, choc nie tylko oni tak robią ... :grin:

ramon3101 napisał/a:
a mają ogłaszać to na necie że jest haja czy co?;)

A żebyś wiedzial ze robią tak bo sam sprawdzalem a gdyby tego bylo malo dają sprawozdanie z bijatyki i oceniaja jak na tym wypadli... normalnie debilizm... :o

Ostatnio zmieniony przez naws 2006-04-13, 11:43, w całości zmieniany 1 raz  

fruqon 

Wysłany: 2006-04-12, 21:36   

naws napisał/a:
No to skoro juz taki mądry jestes no to powiedz na czym to wszystko polega

Na tym żeby była tolerancja i szacunek dla każdego człowieka a nie tylko do tych którzy maja inny kolor skóry lub mówia w innym języku ! Z tego co piszesz wynika że tępic trzeba tylko tych którzy są nietolerancyjni wobec obcokrajowców, a reszta może sobie robić co chce (czytaj: pseudodebile moga sie walić po r**ach z kim chcą byle nie z murzynami i żółtkami [bez urazy]).
Co z tego że obcokrajowcy będą sie u nas czuli bezpiecznie skoro my we własnym kraju nie !
naws napisał/a:
fakt ze i jedni i drudzy sa huliganami ale latwo rozróznic jakiego typu

A co za róznica ? Ja jej nie widze. Jednych i drugich, trzecich i kolejnych z shootguna potraktować.

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2006-04-12, 21:57   

fruqon napisał/a:
Z tego co piszesz wynika że tępic trzeba tylko tych którzy są nietolerancyjni wobec obcokrajowców, a reszta może sobie robić co chce (czytaj: pseudodebile moga sie walić po r**ach z kim chcą byle nie z murzynami i żółtkami [bez urazy])

Napisalem male sprostowanie ze źle sprecyzowalem moja wczesniejszą wypowiedz bo chodzilo mi o kretynów którzy chodza na "ustawki", że jeśli chcą sie bic to niech sie biją, ale między soba skoro tak juz to lubią robic a nie miedzy normalnymi ludzmi.

fruqon napisał/a:
A co za róznica ? Ja jej nie widze. Jednych i drugich, trzecich i kolejnych z shootguna potraktować.

No tak tutaj tez masz racje. Doczepiles sie ze tutaj jestem za zwalczaniem rasizmu a tutaj jest mi obojątne czy sie bija czy nie...To kolejny post który zostal napisany poprzez moje niesprecyzowanie wczesniejszej wypowiedzi z tym biciem.
Co ci przeszkadza jak sobie robi "ustawki" taka banda kretynów ? A niech se robią, niech sie pozabijaja... o to mi chodzilo a nie o to, ze mogą bic kogo popadnie...

ramon3101 

Wysłany: 2006-04-12, 22:50   

To Naws opowiedz ty o Huliganach których znasz :P bo jo niechca nic godać o nikim ale jak czytom twoje posty o tych Hoolsach to mi sie źle robi !! !

OgóR 
MOD Team

Sieć:: Vectra
Wysłany: 2006-04-12, 23:21   

Najlepiej to pozbierałbym wszystkich tych pseudokibiców wpuścił ich na stadion zamknął go i obstawił nie wiem kim lub czym ale żeby nie było można z niego wyjść i niech się leją aż wszyscy sie pozabijają i wtedy byłby święty spokój.

fruqon 

Wysłany: 2006-04-13, 00:12   

No tak, problem jednak w tym że te ćwierćmózgi sie nie zabijają, oni tylko wala sie po tych pustych makówkach ile wlezie a potem idą szczęsliwi do domu, i byle do następnego. I wszystko by bylo ok gdyby nie to ze te swoje zwyczaje przenosza potem na ulice i cierpia na tym zwykli ludzie, nie mówiąc juz o sporcie i wizerunku prawdziwych kibiców.

ramon3101 

Wysłany: 2006-04-13, 10:35   

OgóR napisał/a:
Najlepiej to pozbierałbym wszystkich tych pseudokibiców wpuścił ich na stadion zamknął go i obstawił nie wiem kim lub czym ale żeby nie było można z niego wyjść i niech się leją aż wszyscy sie pozabijają i wtedy byłby święty spokój.

i i tak byda następne kibice i tak :D i zaś haje na nowo :D :D Jupiii :D to sie nigdy nie skończy naszczęście :D :D:D

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2006-04-13, 11:10   

ramon3101 napisał/a:
To Naws opowiedz ty o Huliganach których znasz

A co ci bede opowiadal o gosciach których nie znasz...a w Chorzowie znam paru takich huliganów... zresztą juz wczesniej o nich troche napisalem konkretnie jak sie zachowują, ale nie napisalem konkretnie o jaka osobe chodzi ..... :lol:

ramon3101 napisał/a:
bo jo niechca nic godać o nikim

:spoko: NO to fajnie tu na mnie mówisz a sam nawet nie potrafisz podac konkretnego argumentu... ?? :lol:

No a w dodatku cieszysz sie z takich 'Holsów" jak sam o nich napisaleś... potwierdzasz to takimi komentarzami :
ramon3101 napisał/a:
i zaś haje na nowo :D Jupiii to sie nigdy nie skończy naszczęście
ramon3101 napisał/a:
super ziomki :wink:
...ale to juz Twoja opinia i Twoje poglądy, a ja nie mam prawa sie ich czepiac :wink:

fruqon 

Wysłany: 2006-04-13, 12:07   

ramon3101 napisał/a:
Jupiii :D to sie nigdy nie skończy naszczęście :D :D :D

No i nastepny kretyn sie znalazł, zycze cI żeby cI jakis współdebil przy***ał za któryms razem porządnie w te pozostałości po mózgu, może cos to da chociaż wątpie.
Oto polska własnie, normalnym ludziom pozostaje wstyd za takie elementy jak ramon3101, albo ucieczka do jakiegos cywilizowanego kraju.

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach