|
Jaki serial lub telenowela jest najlepszy ? |
| Ktory serial/telenowela jest najlepsza ? |
| Na Wspólnej |
|
22% |
[ 2 ] |
| Pierwsza Miłość |
|
0% |
[ 0 ] |
| M jak Miłość |
|
0% |
[ 0 ] |
| Klan |
|
11% |
[ 1 ] |
| Tylko mnie kochaj |
|
11% |
[ 1 ] |
| Niania ;] |
|
0% |
[ 0 ] |
| Zbuntowany Anioł |
|
0% |
[ 0 ] |
| Esmeralda ;] |
|
22% |
[ 2 ] |
| Plebania |
|
0% |
[ 0 ] |
| Inny |
|
33% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 9 |
| Wszystkich Głosów: 9 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-04-07, 13:00
|
|
|
| Kola napisał/a: | Jakby nie było telenowele sa wciągające, ludzi to wciąga,
właściwie to nie wiem dlaczegoniektórzy się z tego naśmiewąja |
Bo są głupie, źle zagrane, nudne do bólu, przewidywalne (w 99% telenowel scenariusz pisała chyba ta sama osoba), sztucznie przeciągane w nieskończoność. |
|
 |
|
|
Kola

|
Wysłany: 2006-04-07, 14:36
|
|
|
Więc na czym polega ich sukces
Ludzie przywiazują sie do takich seriali,
po ich zakończeniu pozostaje niedosyt. |
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: 2006-04-07, 15:01
|
|
|
| Cytat: | | Więc na czym polega ich sukces |
Może na tym że nic ciekawszego po prostu w TV nie leci, chyba że ktoś lubi oglądać popisy idiotów polityków w (za przeproszeniem) sejmie albo kolejne powtórki np. 4 pancernych.
A może po prostu mamy takie niskie wymagania co do tego co oglądamy... |
|
 |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-04-07, 16:09
|
|
|
| stary dziad napisał/a: | | Może na tym że nic ciekawszego po prostu w TV nie leci |
Nie no aż tak źle nie jest....jest na co popatrzeć.. są programy i seriale które wedlug mnie sa bardzo fajne np. "Niania"... to serial z zagranicy zrobiony teraz w Polsce... "Kasia i Tomek" tez mi sie podobal...sa teraz jeszcze "Kryminalni", "Lost" , "W11" i parę innych całkiem fajnych seriali... do tego dochodzi program "Uwaga" wedlug mnie calkiem fajny "997" od kilkunastu juz lat gości w naszej TVP "Rozmowy w toku" czasem maja ciekawe tematy ... no mozna by tu jeszcze powymieniać troche....
Tak więc jest na co patrzec w naszej TV... tylko że tak naprawde ciężko nas jest zadowolić... i bardzo wybrzydzamy.. |
|
 |
shv1

|
Wysłany: 2006-04-07, 16:51
|
|
|
Niestety to jest tylko "remake" serialu "The nanny" który leciał u nas kilka lat temu na Polsacie, jesli ktos nie widział to powiem tylko że był dużo lepszy i śmieszniejszy, kręcono go przez jakies 6 lat i doczekał sie aż 6 sezonów, - http://en.wikipedia.org/wiki/Image:TheNanny.jpg
| naws napisał/a: | | "Kasia i Tomek" |
Niestety już sie skończyło, a szkoda bo wolałem to wcielenie pani Brodzik niż te z Magdy M. (nuudy a'la telenowela). Było to przynajmniej coś oryginalnego w odróznieniu od np. "Niani".
| naws napisał/a: | | "Kryminalni", "W11" |
Te pierwsze to jeszcze idzie strawić (mimo ze nie ogladam, widziałem raz czy dwa) ale te drugie to jakis przynudnawy teatrzyk z marnym aktorstwem, nie wiem czemu TVN tak to promuje, widać nic lepszego ni ma.
Fajny i w miare oryginalny serial w ktory wpompowano mnóstwo kasy, ale efekty widać bo zabrali sie za niego fachowcy w tej branży (m.in. ludzie odpowiedzialni za "X-files").
Eee, nudy kolejne, jesli w któryms odcinku nie ma nic o jakiejś sierotce której urwało noge, rodzice ja biją albo cos ja poparzyło to chyba tylko na święta, autorzy byli by chyba chorzy jak by codziennie nie poczęstowali widzów taką historyjką. Ogólnie straszne smutki i nie pamietam kiedy w tym programie pokazali coś optymistycznego.
Heh, klasyka gatunku jeśli chodzi o programy kryminalne
| naws napisał/a: | | "Rozmowy w toku" czasem maja ciekawe tematy |
No, czasami zdaży sie cosik, tak pół na pół.
| naws napisał/a: | | bardzo wybrzydzamy |
A jak tu nie wybrzydzać skoro jednak każdy z nas płaci ten abonament (teoretycznie) i ma prawo wymagać żeby w TV były takie programy które chce oglądać a jednak żadko tak właśnie jest. Np. amatorzy ambitniejszych produkcji takich jak teatr, "Pegaz", jakaś opera lub inne programy o sztuce i kulturze oraz inne tzw. programy "wartościowe" nie maja czego w TV szukać bo przez 100% czasu jest nadawane to co sie po prostu sprzedaje a że sprzedaje sie wyłącznie komercyjna papka złozona w wiekszości z telenoweli, piłki nożnej i nikobudżetowych programów rozrywkowych.
No cóz, jak komus nie pasuje to zawsze może sobie założyć HBO albo C+ albo cos innego tyle że po co ten abonament... ale to juz inna historia. |
|
 |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-04-08, 09:34
|
|
|
Jeszcze nowy program na antenie TVN "dzień dobry tvn" bardzo mi przypadl do gustu...to taki swego rodzaju odpowednik "Kawy czy herbaty" .... calkiem ciekawe tematy, ciekawi goście... najbardziej podobało mi sie jak Lepper walczyl z Agnieszką Rylik na ringu... |
|
 |
|
|