|
Jaki macie program na komputerze bez ktorego nie umiecie zyc |
| Autor |
Wiadomość |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-03-16, 22:51
|
|
|
no mozliwe ja uzywam codziennie aqq bo robie sobie 2 gg razem jedno gg drugie na aqq ale jeszcze mi sie reklamy nie pokazały zresztą ja nie mam tez reklam w okienku i panelu gg... |
|
|
|
 |
|
|
gollaz

Sieć:: Piramida
|
Wysłany: 2006-03-16, 23:49
|
|
|
| Gumiś napisał/a: | | gollaz miales napisac bez czego nie umiesz zyc a nie co masz na kompie hehe |
jakbym zaczął pisac co mam na kompie to jeszcze by to trochę zajeło. to są niezbędne programy, bez nich nie wyobrażam sobie komputera |
_________________ fabrykarapu.com
Jesteśmy Wszędzie, Nie Ma Nas Nigdzie
WRF
 |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2006-03-17, 06:40
|
|
|
| gollaz znam to:D czasem nieuzywam programów ale musza być na kompie, albo muszą byc bo je ktos inny uzywa tzn nie muszą ale są...:D |
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
|
Wysłany: 2006-03-24, 09:34
|
|
|
winamp |
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2006-03-24, 17:41
|
|
|
ja mam teraz foobara2000 ktory polecił mi stary i nie załuje zamiany z winampa na niego, equalizer ma wiecej tonow do ustawienia a dzwiek wydaje sie czystrzy i wyraźniejszy...przynajmniej mi się tak wydaje .... minusem jest to ze ma wygląd troszke skromny i jest po angielsku, ale tak jak zawsze jest lepsze nie moze byc doskonałe... 3mać sie ziomy |
|
|
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-03-24, 20:00
|
|
|
| Gumiś napisał/a: | | minusem jest to ze ma wygląd troszke skromny |
To ma grać a nie strzelać fajerwerkami
Gra chyba najlepiej z wszystkich odtwarzaczy i bardzo oszczędza system, do tego dochodza wtyczki dzieki którym mozna sobie np. podbic basy. |
|
 |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-03-24, 20:41
|
|
|
| stary dziad napisał/a: | | To ma grać a nie strzelać fajerwerkami |
Tak jest
Jeśli chodzi o wygląd to rzeczywiście jest skromny....ale jaby na to nie patrzeć to wlasnie ten wyglad czyni ten program niepotarzalny i inny od innych...jak dla mnie to jest bardzo dobrym programikiem...jedyna rzecz ktora bym tu dodal to nie jakosc dzwieku ktora jest bardzo dobra, nie wyglad ktory jest prosty ale fukcjonalny, ale dodalbym mozliwość odtwarzania mp4...troche brakuje mi tych teledyskow i filmików na tym programie...tak to bym wykasował pozostale programy tego typu a tak to musze je trzymac chodzby z tego względu ze Foobar 2000 nie obsluguje mp4..
Taka moja skromna uwaga |
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2006-03-25, 14:43
|
|
|
fakt ze mp4 nie odtwarza ale po co Ci muza w formacie mp4 ?? przerób sobie na mp3pro lepszy dzwiek ja mam prawie wszytsko w mp3pro ale tez w samym mp3 bo nie zawsze sie pro da zrobić, a teledyski odtwarzam w media player i tesh jest git |
|
|
|
 |
|
|
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-03-25, 16:20
|
|
|
| Gumiś napisał/a: | | a teledyski odtwarzam w media player |
No wlasnie o to mi chodzi...wolalbym usunac Media Playera i miec swiety spokoj z innymi programami multimedialnymi...a niektóre piosenki na teledyskach sa duzo lepsze niz jako zwykle mp3...i czesto wole sobie tez popatrzec przy muzyce.. tak jak na mochery |
|
 |
shv1

|
Wysłany: 2006-03-25, 16:27
|
|
|
| Jesli chodzi o playery wideo to polecam "Media player classic" http://amnezja.org/module...p=getit&lid=657 - mały (ale potężny), szybki, stabilny. A do niego kodeki K-lite mega pack (link na google) i to właściwie wszystko co potrzeba żeby otworzyć jakiklowiek plik multimedialny na PC-cie, no mozna jeszcze dorzucic filtry ffdshow żeby polepszyc troszke jakość obrazu. |
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2006-03-27, 16:39
|
|
|
ja mam media player classic ale musze miec tesh bestt playera lub (mi odpowiada) subedit player bo rmvb mi nie chce chodzi na media do tego indeo, K-Lite Codec Pack, ffdshow, QuickTime, DivX Codec, XviD Codec i dzieki temu wszysciutko mi sie otwiera i ladnie chodzi (bez zacinania się) no i to wsio a razem samych programów ktore mam zainstalowane na kompie to 32 |
|
|
|
 |
shv1

|
Wysłany: 2006-03-27, 17:02
|
|
|
| Gumiś napisał/a: | | ja mam media player classic ale musze miec tesh bestt playera lub (mi odpowiada) subedit player bo rmvb mi nie chce chodzi |
Ja mam (od zawsze) "K-lite mega codec pack" (ważne zeby to była wersja z słowem "mega" w nazwie) i każdy mozliwy format otwiera sie w Media player classic - łącznie z rmvb i wszelkimi DivX/XviD-ami, zadnych innych kodeków nie potrzebowałem a otwieram bardzo różne formaty. |
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wiek: 21 Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 453 Skąd: GoDuLa CiTy
|
Wysłany: 2006-04-03, 15:22
|
|
|
| A mój komputer nie umi żyć bez GG:D |
_________________ "www.s-f.yoyo.pl"
ToMuŚ |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2006-04-11, 23:22
|
|
|
| stary dziad napisał/a: | | Gumiś napisał/a: | | ja mam media player classic ale musze miec tesh bestt playera lub (mi odpowiada) subedit player bo rmvb mi nie chce chodzi |
Ja mam (od zawsze) "K-lite mega codec pack" (ważne zeby to była wersja z słowem "mega" w nazwie) i każdy mozliwy format otwiera sie w Media player classic - łącznie z rmvb i wszelkimi DivX/XviD-ami, zadnych innych kodeków nie potrzebowałem a otwieram bardzo różne formaty. |
próbowałem wgrac mega na nowy sestem tylko kodek k-lite mega pack jakos tak ale niestety rmvb sie nie otwiera |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2006-04-11, 23:26
|
|
|
Spoko, wszystko sie otwiera, też używam tego paka i wszystko gra i buczy najlepszy pak kodeków tak jak pisze stary dziad, chyba ze ktos cos pochrzani przy instalacji albo jest inteligentny inaczej no to trudno... |
|
|
|
 |
|
|