|
Jaki jest wasz stosunek do homo... i chorych na AIDS?? |
| Autor |
Wiadomość |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-05-12, 11:28
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | A jednak licza sie decyzje wiekszosci do ktorej jak widac na całe szczescie nie nalezycie | wcale nie wiekszosci... po prostu tak wyszlo ze decyduja idioci
| fruqon napisał/a: | | Módlcie sie żeby jakis geniusz wszechswiata podobny do Was nie wynalazł za chwile u Was podobnej "choroby" i nie poddal was przymusowemu leczeniu lub rzynajmniej nie opowiadal podobnych bzdur. | w [cenzura] go mam, am pomodle sie raczej o to rzebys przejrzal na oczy |
_________________ Oh sorry if I ain't perfect, sorry I don't give a (what)
Sorry I ain't no diva, sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin, sorry I'm not a slut
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
|
|
fruqon

|
Wysłany: 2007-05-12, 12:02
|
|
|
| Cytat: | | bzdury to Ty piszesz durś |
Taaak ? to mi je pokaz i przekonaj ze sie myle, jesli potrafisz (w co watpie) napisac cos wiecej niz "fruqon jes gupi". Zenada.
| Cytat: | | , i próbujesz niewiem kogo zgrywać ... |
Nie wiesz kim jestem wiec nie wiesz czy musze kogos zgrywac to po pierwsze, po drugie prosze na temat bo jak na razie nic madrego na ten wlasnie nie napisales.
| Mamba napisał/a: | | wcale nie wiekszosci... po prostu tak wyszlo ze decyduja idioci |
A ja myslalem ze mamy demokracje i ze rzadza przedstawiciele wiekszosci... Moze znowu nas uswiadomisz ?
| Mamba napisał/a: | | w [cenzura] go mam |
Pewnie, do czasu az to Ciebie nie bedzie ktos przesladowal i wysylal do pieca. |
|
|
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-05-12, 16:04
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | Taaak ? to mi je pokaz i przekonaj ze sie myle, jesli potrafisz (w co watpie) napisac cos wiecej niz "fruqon jes gupi". Zenada. | odezwal sie pan madry | fruqon napisał/a: | | A ja myslalem ze mamy demokracje i ze rzadza przedstawiciele wiekszosci... Moze znowu nas uswiadomisz ? | nie bede tracic czasu na tlumacznie czegos czego i tak nie zrozumisz | fruqon napisał/a: | | Pewnie, do czasu az to Ciebie nie bedzie ktos przesladowal i wysylal do pieca. | nie moja wina, jesliby sie komus moj styl bycia nie podobal to jego sprawa, a jak ktos jest w stanie siedziec [cenzura] w miejscu gdzie go, jak to nazwales do pieca chca wsadzic, to swiadczy tylko o glupocie, ja sie zazwyczaj nie pcham tam kaj mnie nie chca, wiec sie nie przejmuje kims komu sie nie podoba to co robie, jak pedaly nie beda biegac po ulicach i obrzydzac ludziom zycie to niech se sa, bylebym o nich nie sluszala, tak jakby ich po prostu nie bylo, i wszyscy beda szczesliwi, a ty skonczysz glosic chore chasla o rownosci i tolerancji dla zboczen |
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-05-12, 20:11
|
|
|
| Mamba napisał/a: | :lol: odezwal sie pan madry |
Hahaha, no rzeczywiscie smieszne To Ci sie udalo Geeez...
| Mamba napisał/a: | | nie bede tracic czasu na tlumacznie czegos czego i tak nie zrozumisz |
A ja mysle ze po prostu nie wiesz co odpowiedziec, ale pewnie zaprzeczysz i tak sie zakonczy odpowiedz na to pytanie jak na wiekszosc w tym temacie. Tam gdzie konczą sie argumenty zaczynaja sie inwektywy
| Mamba napisał/a: | | nie moja wina, jesliby sie komus moj styl bycia nie podobal to jego sprawa, a jak ktos jest w stanie siedziec [cenzura] w miejscu gdzie go, jak to nazwales do pieca chca wsadzic, to swiadczy tylko o glupocie, ja sie zazwyczaj nie pcham tam kaj mnie nie chca, wiec sie nie przejmuje kims komu sie nie podoba to co robie, jak pedaly nie beda biegac po ulicach i obrzydzac ludziom zycie to niech se sa, bylebym o nich nie sluszala, tak jakby ich po prostu nie bylo, i wszyscy beda szczesliwi, a ty skonczysz glosic chore chasla o rownosci i tolerancji dla zboczen |
Wasza ignorancja jest przerazajaca, pouczcie sie troche historii i zobaczcie jak to bylo w przeszlosci. Z tego co piszesz to nie istnieje takie cos jak sprawiedliwosc lub prawo a wszystko nalezy do silniejszego, reszta ma splywac. Byc moze ktorys z Waszych dziadkow lub babc ucekal przed ludzmi gloszacymi poglady takie jak Wy...
Na szczescie ze swoimi pogladami jestes na marginesie, mimo wszystko |
|
|
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-05-13, 12:24
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | A ja mysle ze po prostu nie wiesz co odpowiedziec, ale pewnie zaprzeczysz i tak sie zakonczy odpowiedz na to pytanie jak na wiekszosc w tym temacie. | chyba jednak czytac nie umiesz
| fruqon napisał/a: | | Wasza ignorancja jest przerazajaca | przerazajacem to jest to ze uwazasz ze masz racje |
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-05-13, 14:06
|
|
|
| Tak jak myslalem, zero argumentow. Bez komentarza. |
|
|
|
 |
mini-lee

|
Wysłany: 2007-05-13, 22:25
|
|
|
fruqon, znasz to pewnie "Talk sense to a fool and he calls you foolish" |
_________________ >>>>007 |
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2007-05-14, 07:46
|
|
|
| moze juz wystarczy tej bezsensownej klotni? |
|
 |
|
|
19Gos!a48

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2007-05-20, 11:26
|
|
|
Mamba
JaK cZyToM TwoJe TeKsTy,aż PŁaKać ze śm!ecHu m! s!e cHce |
|
|
|
 |
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2007-05-20, 12:13
|
|
|
| bo dobrze godo dziołcha ? |
_________________ PATRZ KOMU UFASZ ! |
|
|
|
 |
19Gos!a48

|
Wysłany: 2007-05-20, 12:26
|
|
|
| Ramon kozdy mo swoje zdanie co do homo... jo juz je powiedzialach... nic do nich niemom do chorych na AIDS tyz niy.... |
|
|
|
 |
Książe
I'm a cow prince :)

|
Wysłany: 2007-05-20, 17:20
|
|
|
| To czekej az ktos Cie kiedys zarazi, ciekawe czy dalej nic nie będziesz do nich miała -_- |
_________________ I LOVE TO PLAY - AND NEVER STOP!
 |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-05-20, 17:48
|
|
|
Co za...
A jak sie zarazisz grypa albo żóltaczka to tez biegasz i masz pretensje do wszystkich ?
Tak jakby oni sie specjalnie czyms zarazili żeby teraz Ciebie biednego przesladowac. |
|
|
|
 |
19Gos!a48

|
Wysłany: 2007-05-20, 18:13
|
|
|
| Książe napisał/a: | | To czekej az ktos Cie kiedys zarazi, |
|
|
|
|
 |
Książe
I'm a cow prince :)

|
Wysłany: 2007-05-20, 20:52
|
|
|
| fruqon napisał/a: | Co za...
A jak sie zarazisz grypa albo żóltaczka to tez biegasz i masz pretensje do wszystkich ?
Tak jakby oni sie specjalnie czyms zarazili żeby teraz Ciebie biednego przesladowac. |
po pierwsze: z grypy i żółtaczki można sie wyleczyć
po drugie: ludzie świadomie nie zarażają takimi chorobami, a chory na AIDS może to zrobić i tak robią skoro choroba sie rozwija (faktem jest że są też bogu ducha winni którzy urodzili sie z tym ) ...
PS: Gosia nie miałem niczego złego na myśli...
PS2:Jakby mie kero zaraziła takim czymś to pewnie zamieniłbym jej życie w koszmar, ale taki fruqon pewnie nie przejołby sie tym... |
_________________ I LOVE TO PLAY - AND NEVER STOP!
 |
|
|
|
 |
|
|