Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jaki jest wasz stosunek do homo... i chorych na AIDS??
Autor Wiadomość
DaVidACAB 
Psychopaci Godula

Wysłany: 2006-06-19, 15:36   

Masz racje takich to najlepiej do pieca, i szczerze jestem za tym.
To, że w innych krajach takie obrzydlistwo toleruja to ich sprawa.
Jak sobie pościelisz, tak sie wyśpisz...
Nie mam zamiaru patrzeć w przyszłości jak moje dziecko idzie do szkoły a obok niego dwóch facetów trzymajacych sie za reke...

FUJ !! OBLESLNE !!

Zakaz pedałowania !!

To jest moje zdanie, i niezalężnie od zdania Waszego, ja mojego nigdy nie zmienie.

Zakaz Pedałowania !!

Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy...

Lata Leca...A My Trwamy Nadal...
Brigade Godula

shv1 

Wysłany: 2006-06-19, 16:14   

DaVidACAB napisał/a:

Za co ?
DaVidACAB napisał/a:
Jak sobie pościelisz, tak sie wyśpisz...

Nie Ty z nimi spisz, to tylko i wyłącznie ich sprawa co i z kim robia tak długo jak wszystko jest w zgodzie z prawem i nikomu nie dzieje sie krzywda.
DaVidACAB napisał/a:
Nie mam zamiaru patrzeć w przyszłości jak moje dziecko idzie do szkoły a obok niego dwóch facetów trzymajacych sie za reke...

To może nie patrz jesli juz taka sytuacja zaistnieje, przeciez to nie Twoja sprawa kto kogo za ręke trzyma.

Obojętnie przechodzimy obok kogoś kto wykrwawia sie na chodniku albo jest obiektem napaści a takie emocje budzi w nas uczucie łączące dwoje ludzi.
Make love, not war.

shoovarek1

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2006-06-20, 09:30   

stary dziad napisał/a:
DaVidACAB napisał/a:

Za co ?

jak to za co? za to ze niszcza naturalne prawa - facet+kobieta
jak mozna tolerowac cos takiego, (fe,fe), to jest tak samo chore jak pedofilia, a pedofilia jakos nie jest tolerowana, a moze ci faceci tez inaczej kochaja co? nie kobiety, nie facetow ino dzieci, to dlaczego zabrania sie im tego?
jak tolerancja to tolerancja nie? przy okazji pozwolmy jeszcze pare innych rzeczy, biegac nagim po ulicach (co tez nie wiem czemu dziwi - tych 'tolerancyjnych'), pozwolmy klnac w telewizji, kochac sie na ulicach, palic ziolo, i robic dzieciom kupe na srodku sklepu
jak by nie bylo to wszystko sa ludzki zachowania nie? watpie ze wszyscy ci tolerancyjnie by to znosili, wiec niech sie nad swoja tolerancja zastanowia, refleksja ludzie, refleksja
<(*_*)>

shv1 

Wysłany: 2006-06-20, 10:18   

Nie myl pojęć, pedofilia a homoseksualizm to dwa calkiem odrębne zagadnienia.
Chyba że uważasz że stosunek pomiędzy dorosłym czlowiekiem i nieswiadomym co sie dzieje dzieckiem a dwojgiem dorosłych i swiadomych swoich czynów ludźmi to to samo.

Mamba napisał/a:
to jest tak samo chore jak pedofilia

No własnie nie tak samo, pedofilia jest prawnie zakazana i potępiana przez wszystkie społeczności na całym świecie w odróznieniu od homoseksualizmu który jest dozwolony i tolerowany w wiekszośći cywilizowanych krajów.

Mamba napisał/a:
(fe,fe)

Moze i "fe", moze nawet "be" ale to nie nasza sprawa co dwoje dorosłych, swiadomych swoich czynów ludzi robi ze sobą w swoich łózkach. Ktos moze sie oburzać lub patrzec na homo z niesmakiem ale według naukowców i lekarzy homoseksualizm jest na swiecie od początków jego istnienia zarówno w swiecie ludzi jak i zwierząt a przez lekarzy (WHO - światowa organizacja zdrowia) nie jest uważany na stan chorobowy.

shoovarek1

Leydii 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-06-20, 11:36   

oj..nie przesadzajcie :| w sumie to nie ich wina , że mają inną orietacje..ja też tego nie lubia :| brzydzi mnie to troche.. ale nie miałabym problemu gdybym miała pracować z osobą homo ... czy oni nam robią krzywde? .. Mamba pedofilia niema nic z tym wspólnego. Pedofil krzywdzi dziecko ... a dajmy na to gej..nie robi Ci krzywdy ...
nie możesz dać się złamać !
Życie to gra, że sędziego nie da się okłamać
Co by było gdy się wyłamać,
masz jeszcze czas by się zastanawiać.. ;) !

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2006-06-20, 16:04   

a wlasnie ze krzywdzi, sama swoja obecnoscia, i to jest tak samo perwersyjne jak douzo innych rzeczy na swiecie ktorych ludzie ni toleruja i nikt mi nie powie ze nie mam racji
<(*_*)>

shv1 

Wysłany: 2006-06-20, 17:09   

Mamba napisał/a:
a wlasnie ze krzywdzi, sama swoja obecnoscia

Nie przesadzaj, w Twoim otoczeniu na pewno jest co najmniej kilka osób o odmiennych preferencjach seksualnych tyle ze pewnie o tym wogóle nie wiesz, i co dalej bedziesz "skrzywdzona" wiedząc że ktos tam może za ścianą kocha inaczej ?
Mamba napisał/a:
i to jest tak samo perwersyjne jak douzo innych rzeczy na swiecie ktorych ludzie ni toleruja

Ludzie - jako ogół tolerują tyle że u nas wszystko jest dziwne i "be", "fe" i nie takie.

shoovarek1

Leydii 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-06-20, 19:04   

TOLERANCJA :] nauczmy sie jej :) ! ja też za tym nie przepadam za inna oriętacją ..ale w sumie żaden homoseksualista nie zrobił mi krzywdy..a nawet sama jakoś nie znam osobiście żadnego :) dlatego jakos specjalnie mnie to nie razi:) Mi to nie przeszkadza jak narazie i poprostu mam to szczerze gdzieś;D niech sobie robią co chcą..ja jestem przynajmiej normalna i sie ciesza :] :cool: hehe ale Ludzie pamietajcie o tolerancji:D :] to wielkie słowo ..Pozdrawiam..:]
nie możesz dać się złamać !
Życie to gra, że sędziego nie da się okłamać
Co by było gdy się wyłamać,
masz jeszcze czas by się zastanawiać.. ;) !

DaVidACAB 
Psychopaci Godula

Wysłany: 2006-06-21, 14:15   

stary dziad, Twoje argumenty do mnie nie przemawiaja :wink:

Takich homo-pajaców nie powinno sie tolerowac i to rzecz dla mnie jasna jak i dla wielu ludzi. I może to nie moja sprawa, co robia inni ludzi. Ale tak jak pisałem nie mam zamiaru patrzeć na takie pedałkowanie, a tymbardziej nie chce, żeby w przyszłości moje dziecko na to patrzało.

Chca? niech se zrobia osobne państwo i tam raus, niech se robia co chca, a nie na ulicach normalnych miast.

aha stary dziad, pytałes za co wrzucił bym ich do pieca? za to że daja obleśne wzorce i demoralizuja ludzi, za to że sa i robia takie obrzydlistwa :twisted:
pewnie powiesz co mnie to obchodzi? własnie ze obchodzi, bo nie chce takich pajaców na ulicy, bo mnie to poprostu wku**** ;/

I nie pisz mi proszę, że nie powinno mnie to obchodzić, co robi dwoje świadomych dorosłych ludzi i że powinienem być tolerancyjny, bo ja taki nigdy nie bede i zawsze będe głośno wyrażał swoją opinie na ten temat, tzn. "Raus pedały i lesbijki"

Tępić takie pedalskie zagrywki trzeba. ZAKAZ PEDAŁOWANIA :roll: :!:

Brigade Godula

shv1 

Wysłany: 2006-06-21, 22:25   

No cóż, w takim razie widze ze dalsza dyskusja z Toba na ten temat nie ma sensu bo zawsze mozesz po prostu stwierdzic że któreś argumenty do Ciebie trafiają a "pedałów" i tak trzeba tepić...
Na szczescie świat idzie do przodu, homoseksualiści byli, są i będą a mniejszość w której sie znajdujesz wygłaszając takie poglądy ("piec" itd.) bedzie prawdopodobnie coraz bardziej sie zmniejszała.
A propos "pieca": chciałbym zauważyć że tak jak juz napisałeś w innym temacie - forum przeglądają różne osoby a wypisywanie akurat takich "poglądów" (A. Hitler sie kłania ?) nie jest prawdopodobnie zgodne z prawem i może byc różnie potraktowane przez różne osoby :!:

shoovarek1

DaVidACAB 
Psychopaci Godula

Wysłany: 2006-06-22, 09:06   

:mrgreen: niech Ci będzie, więc " Pedały Do Jeziora i sie topcie ". Pasuje??

Nie ma sensu ze mna dyskusja, owszem, bo zawsze będe sie trzymał tego zdania. A Ty tak w moich oczach próbujesz wszystkich przekonać, że homo sa O.K...
odwołujesz się do prawa, że homo... nie jest zakazane, może i nie jest, ale mimo wszystko jakoś jak widzisz wielu ludziom to nie pasuje, bo to nie moralne? i paskudne... i nie zmienisz tego, tak było i będzie, i tego akurat rozwój cywilizacji nie zmieni. Czego dowodem jest mase organizacji "anty homo" w Polsce i na świecie. Tymbardziej Polska, zawsze była nietolerancyjna i taka pozostanie.

Więc nie wiem dlaczego, pieszesz, że jestem w mniejszości?? :okular:

To jest moje zdanie na ten temat.

:!: :!: ZAKAZ PEDAŁOWANIA :!: :!:

Brigade Godula

shv1 

Wysłany: 2006-06-22, 09:48   

DaVidACAB napisał/a:
więc " Pedały Do Jeziora i sie topcie ". Pasuje??

Watpię, ale powinienes raczej spytac na jakiejs komendzie ;)
DaVidACAB napisał/a:
Więc nie wiem dlaczego, pieszesz, że jestem w mniejszości??

Bo ludzi z takimi poglądami jest po prostu o wiele mniej niz tych którzy nawet jesli nie darzą homoseksualistów jakąś szczególna sympatią to nie maja nic przeciwko temu żeby sobie zyli a to co robią i z kim w łóżku mają gdzieś tak długo jak długo jest to zgodne z prawem i nikogo to nie krzywdzi.
DaVidACAB napisał/a:
Tymbardziej Polska, zawsze była nietolerancyjna

W tym jednym masz racje, ale nie wiem czy jest to powód do dumy bo to raczej nic dobrego. Świat smieje sie z nas za naszą ciemnotę, moherowe berety, ksenefobię i zacofanie a wartościowi ludzie zaraz po ukonczeniu szkoly uciekają za granicę (wcale nie dlatego ze są homo) bo właśnie pragną tej normalności o ktorej tyle piszesz a która wcale nią nie jest.
DaVidACAB napisał/a:
To jest moje zdanie na ten temat.

:!: :!: ZAKAZ PEDAŁOWANIA :!: :!:

Na tym forum na szczeście żaden homoseksualista nie będzie dyskryminowany tylko za to że nim jest

shoovarek1

fruqon 

Wysłany: 2006-06-22, 10:09   

DaVidACAB napisał/a:
Pedały Do Jeziora i sie topcie

E, a ty gdzies pisałeś że jestes ateista, to jak sie bedziesz czuł jak sie zbierze banda z Młodzierzy Wszechpolskiej albo jakas banda skinów czy grupka ministrantów i ci nap####li za to że nie wierzysz w Boga ? Przeciez "Polska dla polakow" a jak nie wierzysz w Boga to nie jestes normalnym polakiem i trzeba cie tepic. To zrób sobie teraz jakis osobny kraj dla ateistów i tam spadaj bo mnie boli widok człowieka który jawnie zaprzecza Bogu i mojej religi. Jak bede mial dzieci to bedzie je to na pewno fest demoralizować a na to przeciez nie moge pozwolic :twisted:
Uraaaa, nawalic mu, nauczymy go "normalności", uraaaaaaa :lol:

Śmiac sie chce z tej głupoty :???:

DaVidACAB 
Psychopaci Godula

Wysłany: 2006-06-22, 13:58   

fruqon, a skad twoje dzieci beda wiedziec, ze jestem ateista? Pozatym wole być ateista is ie do tego przyznawac, niz być zasranym POZEREM :) a Ty po co chodzisz do kościoła? Żeby pogadać ze znajomymi? Pośmiać sie? czy czujesz wewnetrzna potrzebe?

Pozatym może mi napiszesz, że POLSKA od poczatku powastania była chrześcijańska?
I gdzie tepaku napisałem "Polska dla polaków" ? Przytocz mi to :) Napisałem, że nie bede tolerował to "PEDAŁÓW" a to chyba rożnica?

Pozatym...nie czuje sie polakiem :) jestem górnoślązakiem :grin:

Ps. Co chcesz osiągnąć swoim głupim postem ?? Internetowa napinka ?? Bo moje posty, może poza tym, przedstawiaja moje zdanie na dany temat. A twój? To ma być prowokacja? Czy co? Bo nie wiem czy mam sie śmiać, czy ciebie bać, czy co? :o
Bo jak narazie to widze, że wiekszość twoich postów to czysta prowokacja, jakieś urazy psychiczne? przynosi ci ulge napinanie sie w internecie? tak?

Jaką zrobisz odpowiedz na tego posta? zaczniesz mnie bluzgać?
Łatwo być anonimowym kimś, na forum i każdego prowokowac?
W sumie, stworzyłeś sobie nowa osobowosc w internecie, jesteś kozak i szpaner, udajesz inteligentnego, rozumiem, że właśnie tych cech brakuje ci w rzeczywistości? dlatego na necie sie dowartościowujesz. Proponował bym jakąś wizyte u psychologa.

A nawalić to se mogesz kupsko na dywan :) wielki LOL na ciebie kłade. Czekam na twą głupkowatą odpowiedz :P :P

SORY ZA OFF TOPIC heh

Brigade Godula

fruqon 

Wysłany: 2006-06-22, 14:40   

DaVidACAB napisał/a:
fruqon, a skad twoje dzieci beda wiedziec, ze jestem ateista?

A skąd twoje beda wiedziec kto jest homo a kto nie :?: Czujesz to swoim faszystowskim noskiem albo masz jakis dodatkowy zmysl ? A co poza tym zrobisz jesli twoj syn powie ci kiedys "tato ja wole chlopcow" ? He ?
Cytat:
I gdzie tepaku napisałem "Polska dla polaków" ? Przytocz mi to

Napisałes: polska dla dla nas hetero czyli 'normalnych' - a cala reszta do pieca albo niech sobie zaloza wlasne panstwo, tyle ze nie zauwazyles ze w kraju w ktorym ponad 95% obywateli uznaje sie za chrzescijan to tez ze swoim ateizmem jestes w ogromnej mniejszosci - pewnie nawet mneijszej niz ci geje.

Cieszysz sie ze zyjesz w nietolerancyjnym kraju a tymczasem sam mozesz byc celem ataku ludzi wyznajacych zasady takie jak twoje bo wcale nie jestes wzorem do nasladowania dla ogromnej wiekszosci polakow - wrecz przeciwnie - zaprzeczasz istnieniu czegos w co wierzą wszyscy i czemu poswiecaja swoje zycie - dodatkowo obrazasz ich nazywajac ich "pozerami" ;/ I gdzie tu logika ? Moze to ty powinienes stad jak najszybciej pryskac, szybciej niz ci geje ktorzy przynajmniej nikogo nie obrazaja ani nie wyrzadaja nikomu szkody ?
DaVidACAB napisał/a:
Pozatym...nie czuje sie polakiem :) jestem górnoślązakiem :grin:

Aha, i pewnie w dowodzie i innych papierach tez masz to wbite ? Nie ? ? Toż to "pozerstwo" ! Wstydz sie, gdzie twoje zelazne zasady ? :lol: :lol:
DaVidACAB napisał/a:
A nawalić to se mogesz kupsko na dywan

DaVidACAB napisał/a:
zasranym POZEREM

DaVidACAB napisał/a:
tepaku

No to nie bede odpowiadal zeby nie znizyc sie do twojego poziomu, od razu widac jaki ten poziom prezentuja ci wszyscy "normalni" polacy - jak brakuje argumentów (bardzo szybko) to zaczynaja sie epitety ;/ Normalni inaczej - są wśród nas :neutral:

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach