|
IDEAŁ FACETA |
| Autor |
Wiadomość |
Książe
I'm a cow prince :)

|
Wysłany: 2007-05-09, 19:16
|
|
|
Gumiś chyba wiem o co Ci łazi! Po prostu nie tylko ze niema idealnych facetow, ale nie ma tez idealnych lasek! I to jest na pewno prawda, bo nawet jakby ktoś był idealny to jego wadą jest brak wad Taki jush jest człowiek, więc realnego partnerza(partnerki) nie ma... (co nie znaczy ze pomazyc ani podyskutowac na ten temat nie mozna)
...Tak czy owak ja jestem wolny xD
ps. Ale laski sprężać sie! co to ma byc?! na babskim dziale wiecej wypowiedzi meskich |
_________________ I LOVE TO PLAY - AND NEVER STOP!
 |
|
|
|
 |
|
|
19Gos!a48

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2007-05-09, 21:12
|
|
|
Gumiś a no Jo Już o TyM MyśLaŁacH i DoszŁacH Do wn!sKu,że TaK BęDz!e NaJLePieJ |
|
|
|
 |
mini-lee

|
Wysłany: 2007-05-10, 00:39
|
|
|
Ideału nie ma ale trzeba do niego dążyć. Najwazniejszy jest charakter no i w 20% wyglad |
_________________ >>>>007 |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2007-05-10, 16:41
|
|
|
otoz to... ale co mi po charakterze jak bedzie ciamajda, najgorsze jest to jak ktos wstydzi sie pokazac z kims na ulicy... charakter duzo sie ksztaltuje przez dom i rowiesnikow... i to ze akurat lasia czy synio trafia na taką sztuke co jest nie fair to psikus... w dzisiejszych czasach to slub by brali po miesiacu znajomosci a pozniej wynikaja rozczarowania... jakby kazdy byl idealny bylo by nudno i przez to ze jest idealny by sie drugiej osobie nie podobal bo by sie nic nie dzialo... ale jak komys nie wychodzi z laskami lub synkami to moze czas pomyslec o sobie a nie mowic ze ta czy ta płeć jest gorsza...i tego sie trzeba 3mać że zawsze wina lezy po obydwu stronach... po stronie zony i tesciowej |
|
|
|
 |
|
|