Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Funcjonowanie forum
Autor Wiadomość
OgóR 
MOD Team

Sieć:: Vectra
Wysłany: 2008-03-31, 11:27   Funcjonowanie forum

Witam,

Dziś chciałem poruszyć jedną wydaje się kontrowersyjną sprawę mianowicie chodzi tutaj o przeglądanie forum.
Jak łatwo można zauważyć praktycznie w każdym z działów forum ma miejsce jedno zdarzenie.

Każdy z tematów ma 200-500 wyświetleń czyli jakby nie było przy takich wyniku można z cała pewnością stwierdzić że ktoś napewno się tym interesuje i ogląda to, a odpowiedzi jest 2-3 .

Moim skromnym zdaniem jeżeli ktoś coś ogląda to widocznie go interesuje lub nie ale zawsze swoje zdanie na dany temat ma więc proszę Was wszystkich abyście nie bali się pisać postów odpowiadać w tematach bo naprawdę nie ma czego.

Jak wiadomo forum żyje jeżeli się na nim coś dzieje jeżeli jest dyskusja, rozmowy, wymiana swoich poglądów i czym więcej takich rozmówek tym surfowanie po forum staje się ciekawsze.

Chciałbym życzyć sobie aby tutaj na forum na tych 428 użytkowników 300 było aktywnych piszących w tematach i żyjących tym forum.
Na forum mamy ponad 6000 postów ponad 500 tematów i to napawa optymizmem, ale nie zmarnujmy szansy jaką dajemy sobie na tym forum.
Udzielajmy się aktywnie na temat naszych dzielnic, w których mieszkamy, bawimy się odpoczywamy.
Z oficjalnych źródeł dowiedziałem się iż w ostatnim czasie naszym forum zaczęli się interesować urzędnicy magistratu w Nowym Bytomiu pokażmy im na co nas stać.

Sprawy, problemy o których tutaj piszemy mogą korzystnie wpłynąć na dalszy rozwój naszych dzielnic, jeżeli piszemy o jakiś nieprawidłowościach absurdach to również mobilizuje urzędników do przynajmniej przemyśleń związanych z dalszym rozwojem oraz inwestowaniem właśnie w Godulę i Orzegów.
Tak samo kiedy chwalimy się przed innymi dzielnicami co już mamy na swoim terenie chodzi tutaj głównie o wyremontowane szkoły, boiska, place zabaw elewacje budynków i tym podobne.

Jeszcze raz zachęcam Wszystkich do aktywnego udzielania się na forum Goduli I Orzegowa

Pozdrawiam
MOD OgóR

ramon3101 

Zaproszone osoby: 23
Wysłany: 2008-03-31, 13:00   

Dobrze napisane , ale ciężko bydzie coś z tym zrobić ... Kożdy mo już w D**** te forum prawie , nie tak jak było na samym początku , kedy w 10minut dołaziło 50 postów ...

OgóR 
MOD Team

Wysłany: 2008-04-01, 12:20   

Gdybyś Ty i parę innych osób, które się tutaj udzielały aktywnie nie miały tego forum w du*** to było by inaczej przecież swojego czasu to ja pamiętam że to właśnie Wy byliście najbardziej aktywnymi forumowiczami.

ramon3101 

Zaproszone osoby: 23
Wysłany: 2008-04-01, 22:59   

jakbym ja miał to forum w [cenzura] , to bym tu już nie zaglądał nawet , jak robi to większość byłych aktywnych forumowiczów ... a Oglądam po kilkanaście razy dziennie forum i jak mam temat lub coś który mi pasuje , to piszę ... a Widzę osoby odpowiedzialne za forum to już tylko Ty i Admin , a reszta modów czy mod , już nie istnieje dla forum...

shv1 

Wysłany: 2008-04-01, 23:22   

ramon3101 napisał/a:
Widzę osoby odpowiedzialne za forum to już tylko Ty i Admin , a reszta modów czy mod , już nie istnieje dla forum...

I jak widać w zupełności to wystarcza ;) Forum działa, porządek jest.

Panowie, nie ma o co kruszyć kopii. Moge tutaj podac przykłady for z kilkudziesięcioma tysiącami użytkowników na których aktywnych jest co najwyżej 5-10% użytkowników.
Tak to juz jest że ludzie rejestrują się w dziesiątkach serwisów a potem o nich zapominają i przypominają sobie ew. wtedy kiedy czegos potrzebują ;)
Kolejna prawidłowością jest to że kiedy pojawia sie forum zapełniające jakąś tam lukę na rynku to szybko zyskuje na popularności i równie szybko je traci, tutaj równiez mógłbym podac kilka przykładów.

Pewnym jest na pewno to że forum nie zniknie - i tym optymistycznym akcentem kończę ten wywód i zapraszam wszystkich podobnie jak Ogór do aktywnego udzielania się na forum i zabierania głosu w jak najwiekszej ilości tematów a także zapraszania kolejnych użytkowników.

Jeśli macie jakies pomysły na spopularyzowanie forum to jak zawsze wszelkie pomysły są mile widziane :)

shoovarek1

mini-lee 

Wysłany: 2008-04-02, 00:16   

A ja sie ciesze ze jest te forum :smile:
Nawet jesli nie zawsze mam czas zeby cos napisac to regularnie tu zgladam :razz: i dziekuje ludziom ktorzy je stworzyli bo dobrze jest miec strone na ktorej mozna cos napisac o swojej dzielnicy :!: :smile:

tomastechno 
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wysłany: 2008-05-04, 20:07   

co zrobisz wypalił się zapał w ludziach na forum (ale nie we wszystkich):D

OgóR 
MOD Team

Wysłany: 2008-05-04, 21:15   

No tomas Ty również się już dawno nie wypowiadałeś

tomastechno 
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wysłany: 2008-05-05, 22:05   

bo jak sie wypowiadom i nikt pod tym nie pisze juz to po co mom pisac:D

OgóR 
MOD Team

Wysłany: 2008-05-06, 14:28   

Mnie też ten fakt denerwuje kiedy na forum w 20 tematach ostatnim postem jest mój post, ale gdyby każdy dorzucił coś od siebie nie byłoby takie sytuacji .

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach