|
Fotoradary i pały na drodze |
| Autor |
Wiadomość |
qba100

|
Wysłany: 2006-03-15, 22:20 Fotoradary i pały na drodze
|
|
|
| Proponuje żeby w tym temacie umieśić informacje gdzie w mieście stoją najczęściej fotoradary i pały. Napiszcie na jakiej ulicy i co to było. Dzisiaj pałki stały przy stacji benzynowej koło urzędu skarbowego na rudzie |
|
|
|
 |
|
|
ENGEL

Sieć:: faraon-net
|
Wysłany: 2006-03-15, 22:24
|
|
|
| tam gdzie napisales to czesto lubia stac czasem terz stoja na karmanskim za mc donaldem kole cegielni jak sie jedzie w kierunki zarneg lasu |
|
|
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wiek: 21 Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 454 Skąd: GoDuLa CiTy
|
Wysłany: 2006-03-16, 09:09
|
|
|
| na goduli koło bankowatu (niedaleko szkoły 40 ) bo ograniczenie do 40 a wszycy szybciej jeżdzą |
_________________ "www.s-f.yoyo.pl"
ToMuŚ |
|
|
|
 |
Ostek
stunter :)

Sieć:: tp
|
Wysłany: 2006-03-16, 14:25
|
|
|
| na rudzie za cegielnią stoją też miejscy z fotoradarem,tyle że troche dalej,ostatnio bardzo lubią stac na wirku za skrzyzowaniem ,tam gdzie zrobili zwężenie jezdni ,na Goduli za lider price i troche wyżej ,ale to przewaznie latem,na Halembie przy cmentarzu i tez troche wyżej przed wjazdem na autostrade ,a latem to miejscy stoją przy szkołach z fotoradarem ,zawsze jak jade na motorze to stawiam na koło i im macham,podobno mają już fajną moją galerie ,ale mogą mi possać bo motor rejstracji z przodu nie ma . |
_________________ http://www.bikepics.com/members/z444/05dr400/
 |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-03-16, 15:13
|
|
|
w Orzegowie przy wiezdzie do szkole na most
Na rogu ulic Starej i Joanny.
Przy wiezdzie na Orlen w Czarnym Lesie |
|
|
|
 |
Ostek

|
Wysłany: 2006-03-16, 15:31
|
|
|
| przy szkole to juz ich dawno nie widziałem ,a na czarnym lesie to mówisz tam naprzeciwko tesco??,nigdy tam ich nie widziałem,w sumie mieli by kiepskie miejsce bo tam są swiatła |
_________________ http://www.bikepics.com/members/z444/05dr400/
 |
|
|
|
 |
ENGEL

Sieć:: faraon-net
|
Wysłany: 2006-03-16, 17:54
|
|
|
a straz miejska niemoze stac z fotoradarami ostatnio odsylali kase tym co im zdjecia zrobili bo im niewolno tyle ze minusem tego jest to ze punkty zostaja no i od tego czasu juz niewidzialem miejskich z fotoradarem |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-03-16, 19:41
|
|
|
no wiec ma wejsc znowu jakis przepis ze i straz miejska bedzie mogla stac z radarem i fotoradarem, co jest bezsensem....
czasem stoją na ul piastowkiej naprzeciw wjazdu na stacje paliw szejk lub mprd, na moscie ich nie widzialem nigdy ale za mcdonaldem duzo razy... |
|
|
|
 |
|
|
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2006-03-16, 22:45
|
|
|
| Ostek napisał/a: | | przy szkole to juz ich dawno nie widziałem ,a na czarnym lesie to mówisz tam naprzeciwko tesco??,nigdy tam ich nie widziałem,w sumie mieli by kiepskie miejsce bo tam są swiatła |
Tak chodziło mi właśnie o te miejsce już ich tam widziałem ze 3 razy nawet raz mnie tam zatrzymali rutynowa kontrola i w droge
Pozdro |
|
|
|
 |
Dieter

Wiek: 23 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 26 Skąd: Parzymiechy Centrum ;)
|
Wysłany: 2006-03-17, 12:47
|
|
|
CHEBZIE wiazd na DTS tam gdzie panienki maja miejscówke i w druga strone podobna miejscówke.
BYKOWINA przed zlikwidowanym przejazdem kolejowym koło Ksiarzęcego 40
Czasem sie zdrzaja blokady kontrolne na chebziu kolo stacji Orlen przed mostem stoi tajniak (przewaznie polonez) a za mostem 2 radiowozy i robia jakies smieszne kontrole.
Ostatnio widzielm tez Skrzyneczke z aaracikiem jak sie jedzie z Goduli na Chebzie kolo stawów, ale to tylko dwa razy. |
_________________ > You Don't Know the Power of My Side <
http://s1.darkpirates.onet.pl/c.php?uid=54796 |
|
|
|
 |
nieważne

Sieć:: tepsa...
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 16 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 78 Skąd: Halymba pany
|
Wysłany: 2006-03-17, 14:18
|
|
|
| Ostek napisał/a: | | przy szkole to juz ich dawno nie widziałem ,a na czarnym lesie to mówisz tam naprzeciwko tesco??,nigdy tam ich nie widziałem,w sumie mieli by kiepskie miejsce bo tam są swiatła |
Na światłach to se łapią tych, co im klocków szkoda
A stoją jeszcze jak sie jedzie od A4, kierunek Halemba. Jak sie kończy ta dwópasmówka, jest taka "wnęka" prze przystankiem i tak se czają, kiedyś stawały także stażaki miejsce ze skrzyneczką. Szkoda, już nie stojom, bo bych kedy sie na rowerze rozpędził i im go gwizdnoł Bo kolesie siedzieli zazwyczaj W aucie
No i jeszcze przy kościele na Halembie, ale to już napisoł Ostek [chociaż nie wiem, czy mu chodzi o komunalny (u góry) czy parafialny (przy kościele) cmentarz]. |
_________________ 2M62 - ПФПФКШТ!
 |
|
|
|
 |
Ostek

|
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2006-03-24, 22:23
|
|
|
| O ciekawe miejsce widze sobie znaleźli tam chyba też każdy lubi nacisnąć. |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-03-25, 14:38
|
|
|
jak sie jedzie na szombry za bytomką przed zakretem w prawo tam staja juz od dawna pare lat ich tam widze jak stoją, czesto w niedziele skuterem z 5 razy jechalem w lecie w tamte wakacje to 2 razy ich mijałem |
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
|
Wysłany: 2006-03-29, 00:24
|
|
|
| jak jedziemy z goduli to... do poludnia stoja za huta pokoj a po poludniu stoja przed huta pokoj... |
|
 |
|
|