Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Firmy odziezowe...

W jakich sklepach najchętniej kupujecie ubrania ??
Nike , Adidas, Puma
16%
 16%  [ 2 ]
Private Member
0%
 0%  [ 0 ]
Reserved
25%
 25%  [ 3 ]
Smith's
0%
 0%  [ 0 ]
Hause
16%
 16%  [ 2 ]
Cropp
0%
 0%  [ 0 ]
Clinic
0%
 0%  [ 0 ]
Reporter
33%
 33%  [ 4 ]
Diverse
0%
 0%  [ 0 ]
Lee & Wrangler
0%
 0%  [ 0 ]
Big Star
0%
 0%  [ 0 ]
New Yorker
8%
 8%  [ 1 ]
Alpinus
0%
 0%  [ 0 ]
Hi Mautain
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 12
Wszystkich Głosów: 12

Autor Wiadomość
naws 
MOD Team
footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
  Wysłany: 2006-04-09, 21:16   Firmy odziezowe...

Kazdy z nas juz chodzil wiele razy po supermarketach i Centrach Handlowych...i wiecie wszyscy ze wszędzie rzucają się w oczy różnorakie firmy produkujące odzież zarówno sportową jak i elegancką...chciałbym wiedziec jakie są wasze ulubione marki i sklepy z takąż odziezą...

Moja ulubiona marką w naszych CH jest firma RESERVED... według mnie maja całkiem przyzwoite ceny, produkty najwyższej jakości i wysokiego komfortu noszenia, oraz bardzo ladne i wytrzymale typy ubrań.

Zatem zapraszam do komentowania i brania udzialu w ankiecie ;]

Ostatnio zmieniony przez naws 2006-04-11, 09:21, w całości zmieniany 1 raz  

tomastechno 
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wysłany: 2006-04-09, 22:18   

jo preferuja REPORTER:)

OgóR 
MOD Team

Sieć:: Vectra
Wysłany: 2006-04-09, 23:32   

No Naws czy w Reserve są przystępne ceny hmmm ja bym raczej tego nie powiedział
O ile dla Ciebie za zwykłą szmatke(czyt. koszulke) wydać 90 zł chodzi właśnie o materiał jest nie raz tak cienki że naprawdę taką koszulke można włożyć za szybę i podziwać jak sobie wisi.
Do chodzenia sie nie nadaje

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2006-04-10, 12:55   

Oj widac ze nie chodzisz duzo po tym sklepie...np. wczoraj kupilem sobie nowa bluze z RESERVED za 39 zl... to chyba malo no nie ?? Normalna guba bluza z dobrego materialu... w innych sklepach stoja ok 100 zl a nawet powyżej
Wszystkie spodnie które nosze sa z RESERVED...bo ceny sa male.... a i nosze je dlugo dlugo dlugo......

Ostatnio zmieniony przez naws 2006-04-10, 16:21, w całości zmieniany 2 razy  

Brumek 
Hardstyle =]

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2006-04-10, 13:46   

New Yorker z tym ze to jest ogóleni sklep a jest tam smog, new yorker oraz fishbone, no i czasami reporter ma fajne ciuchy

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2006-04-11, 20:23   

ja tam wole reporter>nike adidas>big star, reserved tez jest wporzadku ale spotkalem sie z tym ze ma troche drogo... :] zawsze sie da trafic na cos dobrego w dobrej cenie ale porównując ma drożej... :] :]

fruqon 

Wysłany: 2006-04-11, 23:45   

Wszystko jeden kit, polowa tych firm to zakłady polskie tyle że maja takie a nie inne znaki firmowe. Jesli by na metce pisało "Wólczanka" albo inna "Zośka Płock" to nikt z was by na to nie spojrzał mimo ze ciuch by był nie wiem jakiej jakości. Wszystko to tylko pusty szpan i kserowanie zachowan innych, brak tu jakiejkolwiek oryginalości i własnego pomyslunku (kumpel kupił to ja tez muszę mieć, to na pewno jest super :!: ), juz nie mówiąc o własnym stylu.
Pomyslecie też czasem że połowa ceny takiego Reserved czy innego Nike to tylko opłata za znaczek a pare metrów dalej może byc ten sam ciuch bez znaczka ale tez o polowe tanszy.

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Wysłany: 2006-04-11, 23:58   

no co jak co ale w przypadku butów to nike i reeboki są najlepsze adiki sie rozpęcły po roku a reeboki mam do teraz wiec ja kupuje tylko reebok lub nike, ja nie kupuje dla szpanu bo ktos ma, tylko jakosciowo sa lepsze i kupuje to co potrzebuje kase wole wydac na co innego np na ulepszenie kompa lub pojscie ze znajomymi...... :]

fruqon 

Wysłany: 2006-04-12, 00:03   

Spoko ale temat dotyczy odzieży a nie obuwia. Co do tego drugiego to rzeczywiscie czesto lepiej kupic drożej ale to nie znaczy że "adiki" i "najki" są najlepsze i nic innego nie istnieje, czasami dobrze spojrzec ponad to co wciska telewizja i kumple "znawcy".

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2006-04-12, 20:32   

frugon nie musisz ktytykowac tematu.No ale dobra juz to jest twoje zdanie...
No ja jakbys chcial wiedziec w zadnym innym sklepie nie potrafie kupic np spodni na siebie bo nie ma takiego rozmiaru...ja jestem w miare wysoki i bardzo szczuply... więc spodnie zazwyczaj sa na mnie albo za male albo za duze i tak w kolo macieja...a w Reserved zawsze sa na mnie dobre spodnie... Dlatego tez wszystkie spodnie mam z tego sklepu... I żadna inna marka nie bedzie produkowac takich rozmiarów, no chyba ze na zamówienie, co znacznie zawyża cenę ...a możesz mi wierzyc ze szukalem juz prawie wszędzie... :grin:

misiek 

Sieć:: NetPro
Wysłany: 2006-04-13, 22:56   

Big Star, Diverse, Levi's, Reporter, Reserved, Wrangler

Piramidka 

Sieć:: NET PRO
Wysłany: 2006-04-14, 12:27   

Dior
Dolce&Gabbana
Gucci
Armani

:]

a tak poważnie to Puma Nike Adidas i Orsay

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2006-04-18, 17:07   

Hehe a na Goduli otworzyli nowy "szmateks" czyli ubrania z 2 reki... Ja tam bylem...fajnie tam...hhehe kupilem misia do psa zeby sie mial czym bawic i wyszlem... ;] A ktoś z was byl juz tam ?

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Wysłany: 2006-04-23, 01:42   

a jest na co popatrzeć?? :D :D hehe zartuje, nie byłem..

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2006-04-23, 14:01   

A tak z innej beczki... bardzo fajne ubrania są też w Private Member... tylko ze tam to dopiero są drogie ubrania...ale trzeba przyznać ze warto za nie tyle zapłacić...mam kilka ubran z tego sklepu i po roku noszenia dalej wyglądaja tak jak przy zakupie...no moze male zmianki...ale naprawde malutkie ;]

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach