|
Faceci i ich postępowanie |
| Autor |
Wiadomość |
Pandora

|
Wysłany: 2006-03-22, 18:15 Faceci i ich postępowanie
|
|
|
Coraz więcej zdarza sie tak że poznajesz faceta rozmawiasz z nim i wogóle a potem jak sie na drodze spotykacie nie mówi Ci "cześć" spuszcza głowe lub specjalnie patrzy gdziejs indziej, I tak sie zachowuje facet który ma 21 lat dla mnie to dziecinne zachowanie , taki facet zachowuje sie jak małe dziecko , niechce mówić cześć bo chyba mu korona z głowy spadnie. Z laskami jest inaczej laski takich problemów nie mają jak sie poznaja to mowia sobie czesc , pogadaja spotkaja sie na piwie i wogole. A faceci...hmmmm kto ich zrozumie?????!!!!!!!!!
P.S. Oczywiście nie wszyscy są tacy ale coraz więcej facetów sie tak zachowuje |
|
|
|
 |
|
|
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-03-22, 19:03
|
|
|
hmmm....no wiec ja bym tu podyskutował na temat tego postu, bo znam duzo dziewczyn ktore tak robią niz faceci ale fakt są takie elementy, ale bym nie powiedział ze w wiekszosci faceci... |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-03-22, 20:55
|
|
|
To zalezy z kim sie ma do czynienia...faktycznie niektorzy tak robia...kiedys tez mi sie to zfarzalo ale teraz juz nie.. to juz przeszlosc... hehe a nie mam 21 lat jak ty napisalas o swoim koledze wiec moge to uznac za sukces ze juz tak nie robie heh to juz nie te czasy jak sie wstydzilo dziewczyn i szturchalo albo rzucalo kamieniami jak sie podobala hahah |
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-03-22, 21:57
|
|
|
| naws napisał/a: | to juz nie te czasy jak rzucalo kamieniami jak sie podobala |
Ciekawy sposób na podryw, taki na cegłe Chociaż najprostsze sposoby są często najskuteczniejsze |
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-22, 22:14
|
|
|
heh a no robilo sie rozmaite rzeczy aby zwrocic uwage na siebie...ale...to bylo w zamierzchlej przeszlości |
|
 |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2006-03-22, 22:28
|
|
|
Jak powiadasz że ten ma 21 lat.
To napisz ile Ty masz lat a może da się wszystko wyjaśnić. |
|
|
|
 |
Despo
bad boy

Sieć:: SyComp
|
Wysłany: 2006-03-23, 01:22
|
|
|
| Sorry, dla mnie problem z bajki. Ktoś mi nie gada "cześć" to i ja mu nie gadam. Tak samo jest z "dzień dobry". Przecież ja prosił się nie będę, a skoro ktoś w ten sposób podchodzi do mnie to czuję się zwolniony z wszelkich uprzejmości. |
_________________ Despo
Rudzki Sportowy Serwis Informacyjny - www.SportowaRuda.pl - całe miasto żyje sportem... |
|
|
|
 |
Pandora

|
Wysłany: 2006-03-23, 10:31
|
|
|
Ile ja mam lat a co to ma do rzeczy . Mam 20 lat .... |
|
|
|
 |
|
|
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-23, 10:40
|
|
|
A no mialo by do rzeczy...ale w takim wypadku to jest wszystko w porzadku...tylko z kolega jest cos nie tak
Tylko nie gadaj odrazu ze tak robi wiekszość chlopakow bo to nie prawda |
|
 |
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2006-03-23, 15:27
|
|
|
Miałoby do rzeczy bo gdybyś miała np 13-17.
To ten synek mógłby być usprawiedliwiony że wstyd mu powiedzieć Ci "cześć" ponieważ uważa że jesteś za młoda.Może on to sobie tak odbiera ale skoro masz 20 to szacunek w Twoją stronę.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Pandora

|
Wysłany: 2006-03-23, 21:49
|
|
|
| naws napisał/a: | | Tylko nie gadaj odrazu ze tak robi wiekszość chlopakow bo to nie prawda |
No uwierz mi że znam mnostwo takich chlopakow , ostatni moj taki przypadek byłam na sylwestre na ktorym byl moj kolega on mnie sam zaprosil gadal mi "czesc" a potem nic normalnie chodzimy do tej samej szkoly to ucieka wzrokiem chocby jakiejs dziecko 4 letnie sie zachowuje .I kolezanka z ktora bylam na tym sylwku ma to samo tez jej gadal "czesc" a teraz nie a chodzi ze mna do klasy.................bezsens |
|
|
|
 |
Zebrus

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2006-03-23, 22:06
|
|
|
| OgóR napisał/a: | Miałoby do rzeczy bo gdybyś miała np 13-17.
To ten synek mógłby być usprawiedliwiony że wstyd mu powiedzieć Ci "cześć" ponieważ uważa że jesteś za młoda.Może on to sobie tak odbiera ale skoro masz 20 to szacunek w Twoją stronę.
Pozdrawiam |
Wstydzić się odpowiedzieć "cześć" młodszej dziewczynie... to naprawdę dziecinne, bo jeżeli chłopak zachowuje się po męsku to odpowie nawet młodszej o 10 lat. Nie wiem co to za wstyd? Jeżeli mijałby na ulicy kuzynkę młodszą o 8 lat też nie przywitałby się z nią, bo się wstydzi? Heheh... |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-23, 22:07
|
|
|
A no to w tym co opisujesz to faktycznie jest troche bezsensu...niewiem i nie wyobrazam sobie takich osob...pozostawie to po częsci bez komentarza... |
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-03-23, 22:31
|
|
|
kazdy to odbierze inaczej i kazdy ma inny charakter wiec dla jednego to normalne dla drugiego nie, jak mi ktos nie odpowiada a pozniej sie nagle zerwie zeby mi gadac tez go olewam.... heehe ale moze sie wstydzi odpowiedziec moze mus ie podobasz?? |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2006-03-23, 23:05
|
|
|
| Zebrus napisał/a: |
Wstydzić się odpowiedzieć "cześć" młodszej dziewczynie... to naprawdę dziecinne, bo jeżeli chłopak zachowuje się po męsku to odpowie nawet młodszej o 10 lat. Nie wiem co to za wstyd? Jeżeli mijałby na ulicy kuzynkę młodszą o 8 lat też nie przywitałby się z nią, bo się wstydzi? Heheh... |
Ja tylko podałem jedna z ewentualnych przyczyn.
Proszę tego nie utożsamiać z moją osobą. |
|
|
|
 |
|
|