Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Faceci i ich postępowanie
Autor Wiadomość
Pandora 

Wysłany: 2006-03-22, 18:15   Faceci i ich postępowanie

Coraz więcej zdarza sie tak że poznajesz faceta rozmawiasz z nim i wogóle a potem jak sie na drodze spotykacie nie mówi Ci "cześć" spuszcza głowe lub specjalnie patrzy gdziejs indziej, I tak sie zachowuje facet który ma 21 lat dla mnie to dziecinne zachowanie , taki facet zachowuje sie jak małe dziecko , niechce mówić cześć bo chyba mu korona z głowy spadnie. Z laskami jest inaczej laski takich problemów nie mają jak sie poznaja to mowia sobie czesc , pogadaja spotkaja sie na piwie i wogole. A faceci...hmmmm kto ich zrozumie?????!!!!!!!!! :neutral:
P.S. Oczywiście nie wszyscy są tacy ale coraz więcej facetów sie tak zachowuje :maruda:

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2006-03-22, 19:03   

hmmm....no wiec ja bym tu podyskutował na temat tego postu, bo znam duzo dziewczyn ktore tak robią niz faceci :] ale fakt są takie elementy, ale bym nie powiedział ze w wiekszosci faceci... :]

naws 
MOD Team
footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: 2006-03-22, 20:55   

To zalezy z kim sie ma do czynienia...faktycznie niektorzy tak robia...kiedys tez mi sie to zfarzalo ale teraz juz nie.. ;] to juz przeszlosc... hehe a nie mam 21 lat jak ty napisalas o swoim koledze wiec moge to uznac za sukces ze juz tak nie robie ;] heh to juz nie te czasy jak sie wstydzilo dziewczyn i szturchalo albo rzucalo kamieniami jak sie podobala ;] hahah :lol:

shv1 

Wysłany: 2006-03-22, 21:57   

naws napisał/a:
to juz nie te czasy jak rzucalo kamieniami jak sie podobala ;]

Ciekawy sposób na podryw, taki na cegłe :lol: Chociaż najprostsze sposoby są często najskuteczniejsze :grin: :wink:

shoovarek1

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2006-03-22, 22:14   

heh a no robilo sie rozmaite rzeczy aby zwrocic uwage na siebie...ale...to bylo w zamierzchlej przeszlości :wink:

OgóR 
MOD Team

Sieć:: Vectra
Wysłany: 2006-03-22, 22:28   

Jak powiadasz że ten ma 21 lat.
To napisz ile Ty masz lat a może da się wszystko wyjaśnić.

Despo 
bad boy

Sieć:: SyComp
Wysłany: 2006-03-23, 01:22   

Sorry, dla mnie problem z bajki. Ktoś mi nie gada "cześć" to i ja mu nie gadam. Tak samo jest z "dzień dobry". Przecież ja prosił się nie będę, a skoro ktoś w ten sposób podchodzi do mnie to czuję się zwolniony z wszelkich uprzejmości.

Pandora 

Wysłany: 2006-03-23, 10:31   

Ile ja mam lat a co to ma do rzeczy . Mam 20 lat .... :razz:

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2006-03-23, 10:40   

A no mialo by do rzeczy...ale w takim wypadku to jest wszystko w porzadku...tylko z kolega jest cos nie tak ;]
Tylko nie gadaj odrazu ze tak robi wiekszość chlopakow bo to nie prawda ;] :grin:

OgóR 
MOD Team

Wysłany: 2006-03-23, 15:27   

Miałoby do rzeczy bo gdybyś miała np 13-17.
To ten synek mógłby być usprawiedliwiony że wstyd mu powiedzieć Ci "cześć" ponieważ uważa że jesteś za młoda.Może on to sobie tak odbiera ale skoro masz 20 to szacunek w Twoją stronę.
Pozdrawiam

Pandora 

Wysłany: 2006-03-23, 21:49   

naws napisał/a:
Tylko nie gadaj odrazu ze tak robi wiekszość chlopakow bo to nie prawda

No uwierz mi że znam mnostwo takich chlopakow , ostatni moj taki przypadek byłam na sylwestre na ktorym byl moj kolega on mnie sam zaprosil gadal mi "czesc" a potem nic normalnie chodzimy do tej samej szkoly to ucieka wzrokiem chocby jakiejs dziecko 4 letnie sie zachowuje .I kolezanka z ktora bylam na tym sylwku ma to samo tez jej gadal "czesc" a teraz nie a chodzi ze mna do klasy.................bezsens :!: ;/ :neutral:

Zebrus 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2006-03-23, 22:06   

OgóR napisał/a:
Miałoby do rzeczy bo gdybyś miała np 13-17.
To ten synek mógłby być usprawiedliwiony że wstyd mu powiedzieć Ci "cześć" ponieważ uważa że jesteś za młoda.Może on to sobie tak odbiera ale skoro masz 20 to szacunek w Twoją stronę.
Pozdrawiam

Wstydzić się odpowiedzieć "cześć" młodszej dziewczynie... to naprawdę dziecinne, bo jeżeli chłopak zachowuje się po męsku to odpowie nawet młodszej o 10 lat. Nie wiem co to za wstyd? Jeżeli mijałby na ulicy kuzynkę młodszą o 8 lat też nie przywitałby się z nią, bo się wstydzi? Heheh...

naws 
MOD Team
footballer

Wysłany: 2006-03-23, 22:07   

A no to w tym co opisujesz to faktycznie jest troche bezsensu...niewiem i nie wyobrazam sobie takich osob...pozostawie to po częsci bez komentarza... ;/

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2006-03-23, 22:31   

kazdy to odbierze inaczej i kazdy ma inny charakter wiec dla jednego to normalne dla drugiego nie, jak mi ktos nie odpowiada a pozniej sie nagle zerwie zeby mi gadac tez go olewam.... :] heehe ale moze sie wstydzi odpowiedziec moze mus ie podobasz?? :> :D

OgóR 
MOD Team

Wysłany: 2006-03-23, 23:05   

Zebrus napisał/a:

Wstydzić się odpowiedzieć "cześć" młodszej dziewczynie... to naprawdę dziecinne, bo jeżeli chłopak zachowuje się po męsku to odpowie nawet młodszej o 10 lat. Nie wiem co to za wstyd? Jeżeli mijałby na ulicy kuzynkę młodszą o 8 lat też nie przywitałby się z nią, bo się wstydzi? Heheh...

Ja tylko podałem jedna z ewentualnych przyczyn.
Proszę tego nie utożsamiać z moją osobą.

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach