|
Drink Bar Metaxa |
| Autor |
Wiadomość |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2007-11-19, 09:07 Drink Bar Metaxa
|
|
|
Kto z Was miał okazje odwiedzić nowy biznes Pana "Rumcajsa" do które należy już chyba połowa Orzegowa?
Szczerze mówiąc rozmawiając z nim przed rozpoczęciem inwestycji trochę mnie to zdziwiło że na Orzegowie chcę otworzyć eksluzywną restauracje.
O dziwo po otwarciu jak można zobaczyć moje zdanie się zmieniło naprawdę porządny lokal, jakich brakuje u nas.
Organizują oglądanie meczy piłkarskich i innych wydarzeń sportowych, karaoke, obiady itd.
Kto z Was już tam był jakie są wrażenia?
BTW: Podobno obowiązuję tam zakaz palenia nawet nie sprzedawają papierosów(jak dla mnie bomba bo tego nie cierpie)
Czekamy na Wasze opinie |
|
|
|
 |
|
|
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2007-11-19, 13:03
|
|
|
OgóR, powiym Ci tyla Bołch tam pora razy , w tym dwa razy na szpilach i 3 razy na Karaoke coś piknego że Rumcajs to wymyśloł Pobawić sie idzie totalnie w kożdy piątek na tym karaoke co do palenio to zdziwiło Mnie to że nie można tam kurzyć Ale pełen pozytyw ogólnie inwestycjo " Rumcaja " oceniom na fest dobro |
_________________ PATRZ KOMU UFASZ ! |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2007-11-19, 16:38
|
|
|
Tzn. ja powiem tak jak dla mnie to że nie można tam palic to mi to pasuje bo sam nie palę, i niecierpie siedziec w zakopconych pomieszczeniach, z punktu widzenia ludzi którzy niestety palą nie wygląda to zbyt ciekawie, ale tak jak jest jest dobrze no bo trudno żebyś zamówił sobie obiad a obok Ciebie wszyscy by palili.
Z pewnością w sezonie letnim w ogródku napewno taki zakaz nie będzie obowiązywał tutaj chodzi tylko o sam lokal w środku.
Sam muszę się tam wybrac chocby tylko na "cole".
Ale już wiem że innym mogę polecic ten Drink Bar |
|
|
|
 |
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2007-11-20, 22:58
|
|
|
no jo tyż nie kurza ale mi to tam tak nie przeszkadzo , bo kaj sie nie obróca to ktoś kurzy ale ogólnie Pub Mettaxa fajny klimacik Pełen spontan |
_________________ PATRZ KOMU UFASZ ! |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2007-11-28, 18:39
|
|
|
nawet nawet tam jest... ogrodek jest otwarty i tam pala jak widzialem... a szczerze mówiąc nie wierzyłem ze bedzie miał takie powodzenie 'Rumcajs'.. szacuken ) |
|
|
|
 |
a
Gość
|
Wysłany: 2008-04-07, 19:21 a
|
|
|
| maja jakas strone internetowa? |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

|
|
|
|
 |
pawelloss

Sieć:: ŚTK było D2 ale sie znudziło :P
|
Wysłany: 2008-05-07, 10:05 Byłem...
|
|
|
| byłem w Metaxie na orzegowie... lokal fajny zadbany... ma swój klimat i co najważniejsze mają coś co ich odróżnia: Karaoke w piątki... piwo podobno dobre jest (lane) no i nie przychodza tam ludzie "hieroszimy" tylko porządne osoby i nie po to zeby szukac zaczepki a zeby pospiewac czy cos zjesc/NAPIC SIE |
|
 |
|
|
mloskot

|
Wysłany: 2008-06-26, 15:19
|
|
|
| Polecam placki ziemniaczane z tzatzykami. Super! |
|
|
|
 |
eR

|
Wysłany: 2008-09-02, 17:05
|
|
|
dziwne ale nie kojarze tej knajpy.. może mnie kto oświeci gdzie mniej więcej jest, albo jak sie wcześniej knajpa nazywała? |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

|
Wysłany: 2008-09-03, 15:30
|
|
|
Drink Bar znajduje się na ulicy Hlonda można powiedzieć zaraz jak się z parku wychodzi za takim domkiem gdzie stoją garaże.
Wcześniej się nie nazywał bo był tam sklep Hurtownia Piwa i Napojów Krawczyk taki pawilon a teraz jest Metaxa i jest zajeb*** |
_________________ www.orzegow.pl
www.sacom.pl |
|
|
|
 |
eR

|
Wysłany: 2008-09-03, 15:55
|
|
|