|
Dni Rudy Śląskiej 2008 |
| Autor |
Wiadomość |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2008-05-25, 13:51 Dni Rudy Śląskiej 2008
|
|
|
Jak już tradycja nakazuje i w tym roku będziemy obchodzić Dni naszego miasta.
Tym razem wracamy do starej tradycji i tak jak jeszcze parę lat temu cykl imprez potrwa 3 dni .
Nie tak jak ostatnie 2 lata miały miejsce tylko 2 dni.
Zaczynamy 13 Czerwca 2 edycja imprezy House Summer Session
Impreza przede wszystkim dla wszystkich fanów Housowych klimatów.
Oczywiście nie zabraknie świetnych gwiazd, Zagrają Moguai,Tomcraft,DJ Tonka oraz Adam De Great.
Tak jak w tamtym roku wstęp na imprezę będzie płatny lecz organizatorzy po ubiegłorocznej odsłonie stali się zbyt pewni i ustalili cenę 20 zł.(rok 2007 -10 zł)
Zobaczymy jak to będzie wyglądało, oczywiście w tym dniu zapomnijmy o złocistym trunku,ponieważ w tym dniu wnoszenie, sprzedaż oraz spożywanie napojów %% jest zabroniona) W sumie i dobrze bo gdyby można by było kupić tam piwo to latało by mnóstwo obrzyganych małolatów, a tak będzie spokój.
Przejdźmy do drugiego dnia czyli 14 Czerwca
O godz. 13:00 ulicami naszego miasta przejedzie parada motocykli, zabytkowych samochodów i pojazdów militarnych na „I Zlot Motocyklowy w Rudzie Śląskiej”.
Oraz występy grup Rockowych Mr Koala
Dezerter
Urny & Sygitowicz Band
KSU
Ścigani
Cree
Kill Joy
Acid Drinkers
Oczywiście wstęp wolny.
15 Czerwca Dzień Trzeci
Ostatni Dzień Święta Miasta minie pod znakiem "Pikniku Śląskiego z Radiem Zet”
Na scenie zaprezentują się kabarety OTTO, Neo-Nówka i Rak. Wystąpią także Stachursky i Urszula
Wstęp tak jak w 2 dniu imprezy wolny.
Ciekaw jestem jaka będzie reakcja ludzi na występ Stachurskiego, który w tamtym roku z przyczyn technicznych się nie odbył |
_________________ www.orzegow.pl
www.sacom.pl |
|
|
|
 |
|
|
Piramidka

Sieć:: NET PRO
|
Wysłany: 2008-06-06, 08:16
|
|
|
OCZYWIŚCIE wybieram się na w/w Imprezę ))))))))))))))))))) |
|
|
|
 |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2008-06-18, 17:02
|
|
|
Byłem zobaczyć jak się bawią w Piątek co prawda nie wchodziłem na teren targowiska,lecz miłe zaskoczenie ponieważ pojawił się złoty trunek oraz całe zaplecze gastronomiczne w pełni przygotowane od kiełbasek, karczków, szaszłyków po bigos, kartofelki i inne smaczne dania.
Czego w ubiegłym roku brakowało.
Sobota nie dla mnie więc nawet tam nie zaglądałem.
Niedziela jak zawsze mnóstwo ludzi frekwencja zapewne najlepsza spośród wszystkich dni miast w tym dniu,
Atmosfera bardzo miła, zdążyłem zobaczyć Kabaret Rak bardzo udany występ i prawie cały koncert Urszuli wrażenia jak najbardziej pozytywne. |
_________________ www.orzegow.pl
www.sacom.pl |
|
|
|
 |
mloskot

|
|
|
|
 |