|
Dni Rudy Śląskiej 2007 |
| Autor |
Wiadomość |
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2007-06-10, 15:06
|
|
|
| Książe napisał/a: | | HUINIA! JAK MOŻNA ZAMKNĄĆ KOŁO 15TYSIęCY LUDZI BEZ JEDNEJ BUDKI Z PIWEM!!!! TO BYLA NAJGLUPSZA RZECZ JAKA W ZYCIU WIDZIALEM, NORMALNIE CO JAK CO ALE TEGO SIE NIE SPODZIEWALEM, PONOC NA CALYM WRK BYL ZAKAZ SPRZEDARRZY ALKOCHOLU... |
Widzę że nigdy nie byłeś na masowej imprezie o takim klimacie np Mayday widziałeś żeby tam piwo sprzedawali w sprzedaży jest woda mineralna, napoje izotoniczne oraz słody z dużą zawartościa węglowodanów.
Po drugie na tej imprezie nie było dolnej granicy wiekowej więc gdyby sprzedawali piwo dzieciaki latali by obrzygane i turlały po ziemi widzę że dobrze się znasz i jaka jest naprawdę dobra zabawa (napierd... się i szukać zaczepki to jest priorytet w tego typu zabawach)
Ukłon w kierunku organizatorów za brak alkoholu i zakaz sprzedaży.
| naws napisał/a: | | Ja bylem na tej "dysce"....na początku mi sie podobalo...Benassi Bros dal niezly pokaz muzy, a i wczesniej Hogat i Tomi puszczali fajne znane kawalki...pozniej bylo juz tylko gorzej, nie szlo wytrzymac tylu godzin przy nieustającej rombance. Mnie bylo obojetne czy na scenie jest DR. Motte czy Angelo Mike bo i tak wszyscy grali te same rombanki ktore nie roznily sie od siebie wieloma atrybutami....... |
Line Up był każdemu znany i każdy wiedział kto tam wystąpi jeżeli choć trochę interesujesz się taką muzyką powinieneś wiedzieć czego będzie się można spodziewać a co do Bennasi Bros. nie było ich tam była tylko Sandy.
Dr. Motte, DJ Nakadia, Diana D'Rouz, Angelo Mike to samo mówi za siebie Trance Trance I jeszcze raz Trance poczytaj sobie definicje Trance to będziesz wiedział dlaczego wydawało ci się że grali to samo.
Do tego Angeli Mike i Progresive.
A o DJ'u Electro nie trzeba wspominać DJ Electro czyli muzyka elektroniczna znane kawałki ale w wersji elektro, (czyt. brak vocalu również) No z tym pokazem muszę przyznać racje przesada nie było nic więc to było śmieszne tyle ode mnie
I proszę nie komentować moje postu. |
|
|
|
 |
|
|
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wiek: 21 Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 454 Skąd: GoDuLa CiTy
|
Wysłany: 2007-06-10, 16:17
|
|
|
| no to widza że dobrze że mnie tam nie było jak tak narzekocie:D |
_________________ "www.s-f.yoyo.pl"
ToMuŚ |
|
|
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-06-11, 10:17
|
|
|
| OgóR napisał/a: | Książe napisał/a:
HUINIA! JAK MOŻNA ZAMKNĄĆ KOŁO 15TYSIęCY LUDZI BEZ JEDNEJ BUDKI Z PIWEM!!!! TO BYLA NAJGLUPSZA RZECZ JAKA W ZYCIU WIDZIALEM, NORMALNIE CO JAK CO ALE TEGO SIE NIE SPODZIEWALEM, PONOC NA CALYM WRK BYL ZAKAZ SPRZEDARRZY ALKOCHOLU...
Widzę że nigdy nie byłeś na masowej imprezie o takim klimacie np Mayday widziałeś żeby tam piwo sprzedawali | nie sprzedaja bo ludziom na haju piwo je nie poczebne |
_________________ Oh sorry if I ain't perfect, sorry I don't give a (what)
Sorry I ain't no diva, sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin, sorry I'm not a slut
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2007-06-11, 12:15
|
|
|
ijee fajno tam była [cenzura] tak smutnie jeszcze nigdy nie było heh |
_________________ PATRZ KOMU UFASZ ! |
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2007-06-11, 13:00
|
|
|
| Mamba napisał/a: | | poczebne | nastepnym razem zanim wyslesz posta wez do reki slownik ortograficzny i popraw bledy
Od poprawiania błędów i zwracania uwagi na forum jestem Ja.
Więc niech to będzie ostatni taki post.
Mod OgóR |
|
 |
19Gos!a48

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2007-06-11, 14:46
|
|
|
Jo Byłach ino w sobota.... ale nie na długo Jak do mn!e NUDY i muza n!e do mnie... Wola HH |
_________________ *^ MiŁoŚć JeSt zAuRoCzEnIeM KtÓrE PrYskA WrAz z ZaUfAnIeM !i! ^* |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2007-06-11, 18:39
|
|
|
| byłem na zlocie pojazdów militarnych, miałem iść na dni ale dziewczynka sie zagubiła i szukaliśmy jej prze jakis czas a poźniej to juz sie odechciało ;D niedziela i poniedziałek to pakowanie śmieci i powrot do bazy... wiec nie udalo sie wejsc ;D |
|
|
|
 |
nieważne

Sieć:: tepsa...
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 16 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 78 Skąd: Halymba pany
|
Wysłany: 2007-06-11, 22:51
|
|
|
Z całych dni Rudy to ino widziołech, jak w niedziela od strony Wirku przyjechoł na Halemba wypełniony po brzegi 155 (mimo, że przed nim pare minut lecioł 982), a za nim 4 astry i 3 lodoowy
Ogólnie wczoraj lodówki krążyły po Halymbie jak gupie
Aaaa, podobno koncert Stahurskiego wkońcu odwołali? |
_________________ 2M62 - ПФПФКШТ!
 |
|
|
|
 |
|
|
19Gos!a48

|
Wysłany: 2007-06-11, 23:31
|
|
|
| nieważne napisał/a: | Aaaa, podobno koncert Stahurskiego wkońcu odwołali? |
n!om... n!esTeTy Stahurski nie przybył |
_________________ *^ MiŁoŚć JeSt zAuRoCzEnIeM KtÓrE PrYskA WrAz z ZaUfAnIeM !i! ^* |
|
|
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2007-06-11, 23:31
|
|
|
| nieważne napisał/a: | Aaaa, podobno koncert Stahurskiego wkońcu odwołali? |
Hmm, czyli tzw. "gwóźdź programu" wypadł ? Duży minus...
No ale pewnie wielu ludzi i tak bawilo sie dobrze, w końcu darowanemu koniowi nie zaglada sie w zęby, czy jakos Poza tym byla to dobra i wlasciwie jedyna w roku okazja dla rudzian żeby sie spotkac w tak dużym gronie |
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-06-12, 13:43
|
|
|
ja odwolali stahurskiego, i sie wszyscy cisli na przystanku czekajac na busa, a kumple sie wycfanili i pdeszli do kierowcy 215, ktory jechal do zajezdni i przypadkiem stal na wirku zeby ich zawiozl na godule, i bylo elegancko, luz... i wogole zero tlumu a biedni ludzie na przystanku sie wkurzali |
_________________ Oh sorry if I ain't perfect, sorry I don't give a (what)
Sorry I ain't no diva, sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin, sorry I'm not a slut
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
tomastechno
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: ŚTK ciulstwo
Zaproszone osoby: 21
Wiek: 21 Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 454 Skąd: GoDuLa CiTy
|
Wysłany: 2007-06-12, 14:05
|
|
|
| i wszyscy wygwizdali i jechali na dni:D i wylazili:d |
_________________ "www.s-f.yoyo.pl"
ToMuŚ |
|
|
|
 |
ramon3101

|
Wysłany: 2007-06-13, 11:06
|
|
|
| 19Gos!a48 napisał/a: | | Wola HH |
tyż
| nieważne napisał/a: | | Wirku przyjechoł na Halemba wypełniony po brzegi 155 (mimo, że przed nim pare minut lecioł 982), a za nim 4 astry i 3 lodoowy |
heheh a te astry i lodówy podjechały w tyla bo jak my do dom jechali to my potyczka z chorzowskimi mieli heheh chyba z 25ludzi z Orzegowa hehhe |
|
|
|
 |
Brumek
Hardstyle =]

Wiek: 21 Dołączył: 29 Sty 2006 Posty: 89 Skąd: Godula Zdrój
|
Wysłany: 2007-07-03, 15:22
|
|
|
a ja napisze ze w sobote była gruba biba
jak by tyle nie było tej psiarni to by było jeszcze lepiej =] |
|
|
|
 |
ramon3101

|
Wysłany: 2007-07-03, 22:32
|
|
|
ijee kto sie odezwoł Brum Brum ))))
no psiarnia jak zawsze przesadzo ... ACAB ))) Mi te dni rudy wogula sie nie podobały ... może dla tego że nie suchom techno ))
Ps. Brum kedy jakiś festyn bydzie niewiesz może ?:D |
|
|
|
 |
|
|