|
Dlaczego zaproszone przezemnie osoby nie sa dodawane? |
| Autor |
Wiadomość |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-03-14, 15:44 Dlaczego zaproszone przezemnie osoby nie sa dodawane?
|
|
|
Zaprosilem juz :
kolezanka_nawy , karolinka___ , KlaCha , angulo , draba , cezar , Mały oraz Madi1989 ktorzy sie zarejestrowali a nie ma ich wogole na liscie urzytkownikow ani tez nie mogą sie zarejestrowac.
Dlaczego osoby te nie sa dodawane do liczby zaproszonych przezemnie osob? Inne osoby mowią że link ktory im skopiowalem nie dziala i nie mozna na niego wejsc a wiem ze dobrze i odpowiedni link skopiowałem do zaproszenia nowych osób na forum. Jeszcze inni mowia mi ze rejestrują sie ale pozniej nie moga sie zalogowac. Mowia mi jakie maja nicki ja ich szukam na liście uzytkowników forum i niema ich tam . Poźniej mnie prosza zebym to ja ich zalogowal skoro oni nie moga, podawaja mi dane itp. Ale po co mam to robic jak i tak admministrator mi usonie te osoby twierdząc że oszukuje...
Gdzie szukac rozwiązania ? |
|
 |
|
|
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2006-03-14, 15:47
|
|
|
Nawa a te osoby mają być z Orzegowa i Goduli a nie z całej Polski
jak by nie było |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-14, 16:04
|
|
|
haha ale tego juz nie napisano w regulaminie zreszta wiekszosc to jest z goduli i orzegowa...tylko pare...z ...chorzowa ale sami chcieli wejsc i zobaczyc co to za forum . Moze im sie spodobalo ze my mamy swoje forum i teraz tez bedą chcieli
zrobic swoje w swojej okolicy ;]heheheh
No co przecierz to jest na korzysc forum no nie hehe |
| Ostatnio zmieniony przez naws 2006-03-14, 16:14, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2006-03-14, 16:06
|
|
|
naws, zaproszone przez Ciebie osoby to:
Jak widac jedna z zaproszonych osob prawdopowdobnie zarejestrowala 2 konta, wierze ze przez pomyłke, jednak tej jednej osoby nie zaliczam. Masz wiec 7 punktów (zaproszonych osób).
Wszystkie osoby o ktorych piszesz zalogowały sie przynajmniej raz na forum i sa na liscie uzytkowników.
Link przeznaczony do zaproszeń dziala bo wlasnie wlasnorecznie to sprawdzilem.
Punkty za zaproszone osoby sa przyznawane z pewnym opóznieniem poniewaz musza (zaproszenia) byc zweryfikowane, jednak kazdym punkt uczciwie zarobiony jest przyznawany.
ramon3101, nie muszą być, nie było o tym ani słowa w regulaminie tak wiec moga to byc osoby z innych dzielnic RŚL i innych miast.
W razie problemów prosze te osoby które maja problem z zarejestrowaniem lub zalogowaniem na forum o kontakt mailowy: shoovarek1@wp.pl |
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-14, 16:13
|
|
|
| Oki ; ] fajnie. A co tymi osobami ktore twierdza ze sie zarejestrowaly a nie ma ich na forum ? To bylo jakies pol godziny temu... Maly i Madi1989... zarejestrowali sie ale mowia ze nie mogli sie zalogowac.... |
|
 |
shv1

|
Wysłany: 2006-03-14, 16:18
|
|
|
Na 99,9% te osoby zrobiły cos źle podczas rejestracji bo nie ma ich na liście użytkowników a rejestracja działa prawidłowo.
Podaj im jeszcze raz link i niech uważnie wypełniają pola wymagane podczas rejestracji i patrzą co klikają. |
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-14, 16:23
|
|
|
Oki... powiem im (powinni wsadzac do kryminalu wszystkich pijanych za klawiaturą....) hehe
Dziękuję za rozwiane wątpliwości, za zrozumienie i pomoc
Pozdrawiam |
|
 |
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2006-03-14, 22:27
|
|
|
forum Godula i teraz większość ludzi będzie z Chorzowa itd
super
podobo mi sie to
peace |
|
|
|
 |
|
|
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-14, 22:30
|
|
|
nie no niema tak zle...jeszcze sa z bytomia ..wirku...moze siemianowice...i zabrze...
trzeba wszedzie miec przyjaciol....
HAHAHAHA
a co wy chcecie od goduli skad jo mom wziąść 20 osob za goduli abo orzegowa to nie jest okolica co mo 100 000 ludzi hahah
trza sie jakos dac rady |
|
 |
shv1

|
Wysłany: 2006-03-15, 09:30
|
|
|
Nie musiało byc az 20, twój konkurent w tej wersji konkursu ma tylko 4, wiec póki co wystarczylo choćby tylko 3 no ale widze że nieźle dałes czadu i masz juz aż 26 punktów a więc zgodnie z umową nie musisz czekać na koniec konkursu i kolorek i przynależność do grupy "zasłużony dla forum" dostajesz juz teraz. Gratulacje ! |
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-15, 09:36
|
|
|
hehe DZIKEUJE DZIEKUJE ...
a no slyszalem ze DoNka ma jeszcze 13...bo ponoc tez jej sie to mialo liczyc...ale i tak wolalem dobic do tej 20
Pozdro 4 all |
|
 |
shv1

|
Wysłany: 2006-03-15, 09:40
|
|
|
| naws napisał/a: | | a no slyszalem ze DoNka ma jeszcze 13...bo ponoc tez jej sie to mialo liczyc... |
Liczy sie, ale nie w tej wersji konkursu, teraz startowała od zera tak jak wszyscy, wiec albo musiała by dobic do 20 pkt. albo walczyc z Ernim który ma na razie 4 punkty. |
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-15, 09:47
|
|
|
To oki... w takim razie czekamy na pozostałych forumowiczow , ktorzy dolączą do "niebieskich" (żeby tutaj sie nie skojarzyło komus z pewną drózyną piłkarską, bo nie to miałem na mysli)
Loooz |
|
 |
|
|