|
Czy ktoś wie co bedzie z BURLOCHEM ? |
| Autor |
Wiadomość |
naws
MOD Team footballer

Sieć:: Neostrada
Zaproszone osoby: 27
Wiek: 19 Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 697 Skąd: Modrzejewska street
|
Wysłany: 2006-03-11, 10:43 Czy ktoś wie co bedzie z BURLOCHEM ?
|
|
|
Wie ktoś co bedzie z burlochem?? naszym świetym miejscem spotkan i rywalizacji Jedni gadaja ze bedzie zamknięty i zrobią jedno wielkie boisko co swiadczy jedna bramka ustawiona inaczej niż pozostale. Zas inni godajom ze basen na orzegowie przestanie byc remontowany i maja zrobic caloroczne lodowisko w co nie che mi sie wierzyc....a moze wy wiecie co i jak bedzie z naszym orzegowsko godulskim obiektem sportowym
czekam na wypowiedzi |
|
 |
|
|
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2006-03-11, 11:58
|
|
|
| hmm... co do burlochu to nic mi na ten temat nie wiadomo... a basen odremontuja i bedzie dalej prosperowal... z tego co wiem, pozdrawiam |
|
 |
Brumek
Hardstyle =]

Zaproszone osoby: 2
Wiek: 21 Dołączył: 29 Sty 2006 Posty: 89 Skąd: Godula Zdrój
|
Wysłany: 2006-03-11, 20:52
|
|
|
| od października ma byc lodowisko czynno bo ma byc zadaszone czy cóś |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 465 Skąd: OrZeGóF CiTy
|
Wysłany: 2006-03-12, 20:35
|
|
|
| z tego co wiem to basen ma byc zamkniety bo zyskow nie przynosi tylko straty a co do burlochu to nie mam pojecia ale pogloski juz dawno chodza o zmianach..:D:D |
|
|
|
 |
ENGEL

Sieć:: faraon-net
|
Wysłany: 2006-03-15, 20:33
|
|
|
| Ja wiem ze na burlochu w tym roku napewnio sie nic niezmieni bo w kwietniu ma byc zebranie dotyczace amatorskiej ligi no i ma to sie odbyc na burlochu czyli nic z biskiem niezrobia zostanie tak jak jest a basen odremontuja i otworza tylko niewiem czy jeszcze w tyym roku tak wiem od pracownikow MOSIR-u |
|
|
|
 |
Despo
bad boy

Sieć:: SyComp
|
Wysłany: 2006-03-22, 00:58
|
|
|
A taki fajny stadionik kiedyś był. Spokojnie można było tam założyć jakiś B klasowy (na początek) team, ale nic to, to przecież Polska właśnie. |
_________________ Despo
Rudzki Sportowy Serwis Informacyjny - www.SportowaRuda.pl - całe miasto żyje sportem... |
|
|
|
 |
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2006-03-22, 19:12
|
|
|
ehh ja bym proponował zrobic podgrzewaną murawe buehehe <marzenia> ale ciekawe co wykombinują z tym burlochem slyszalem ze mają to zaorac i trawe siać jezeli to prawda to nie wiem czy ona wyrosnie bo bedzie zdeptana hehe |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-22, 20:52
|
|
|
| No wlasnie....troche daremnie to roba...wydaje sie ze trzeba bedzie zamknac burloch zeby zrobic tam wszysko tak jak nalezy ...ale kazdy wie ze to raczej nie mozliwe....pozatym...po co siac tam trawke zeby byla ladna murawka skoro i tak za tydzien bedzie tam wszystko wyrąbane? To chyba by musieli zrobic platne to boisko i pilnowac zeby nikt nie wchodzil na murawke...a za kase ktora dostaja siac trawe na "swierzo" w miejscach swierzo wyrytych... |
|
 |
|
|
Gumiś
TeChNo d(^_^)b PoWeR

|
Wysłany: 2006-03-23, 22:23
|
|
|
| mam przeczucie ze nic nie bedzie tam robione tylko bramki w poprzeka dadzą ze bedzie jedno wieksze albo 2 mniejsze boiska i tyle, mieli robic boisko do siatki ale watpie zeby zrobili... pozyjemy zoabczymy |
|
|
|
 |
naws
MOD Team footballer

|
Wysłany: 2006-03-23, 22:40
|
|
|
| Gumiś napisał/a: | | mieli robic boisko do siatki ale watpie zeby zrobili |
W sumie to te boisko do siatki nie jest takie zle...jak sie tam ladnie zasadzi trawke i ladnie przystrzyze...to bedzie bardzo ladne boisko do siatki...a sama siatke zawsze mozna wyporzyczyc z "budy" i jak podejrzewam pilke do siatkowki również....akurat do tego bym sie nie czepiał...irytuja mnie tylko te malowania boiska do kosza....maluja tylko te boisko do kosza....a nie widza ze samo boisko jest krzywe nie rowne...krawęzniki pozarastane trawa...powinni sie za to wziąść a nie za jakies malowanie...a z tym torem speed-rowerowym to wedlug mnie totalny nie wypal...mieli znakomite miejsce zeby zrobic tartan do gry w pilke albo przynajmniej zalac asfaltem podloze i by bylo piękne boisko do pilki "halowej" po pięciu... a jak juz ich tak korcilo to mogli poprostu zostawic tam tak jak bylo na tym zwirze i tez bylo dobrze...a kase na coś innego mogli przeznaczyć...
Takie jest moje zdanie.... |
|
 |
|
|