Zamknięty przez: shv1 2007-05-02, 16:46 |
Czy każdy jest taki sam?:> |
| Autor |
Wiadomość |
Maaadzia

|
Wysłany: 2007-04-24, 14:32 Czy każdy jest taki sam?:>
|
|
|
Często my,dziewczyny, mówimy że każdy facet jest taki sam... Hmm... I myślę że nad tym na prawde trzeba się zastanowić... Bo moim zdaniem,dużo osobnikow płci męskiej... Jest podobnych i podobnie postępuja:P Tzn. poderwa laske, spotkaja sie kilka razy, rozkochają,bedą mówić miłe słowa i jak to bardzo są fajne i jak bardzo im się podobają, a za jakiś czas albo przestaną sie spotykać,tak poprostu,bez słowa wyjaśnienia, albo znajdą sobie lepsza,nowsza...Świeższą:P Ale nie kazdy facet to świnia;) Piszcie,co Wy na ten temat sądzicie;)
Pozdrawiam:*:)) |
_________________ -.- ;** -.- |
|
|
|
 |
|
|
19Gos!a48

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2007-04-24, 14:47
|
|
|
hmm MoiM sKroMnyM zDan!eM...KażDy FaCeT JesT TaKi SaM tzn. | Maaadzia napisał/a: | | poderwa laske, spotkaja sie kilka razy, rozkochają,bedą mówić miłe słowa i jak to bardzo są fajne i jak bardzo im się podobają, a za jakiś czas albo przestaną sie spotykać,tak poprostu,bez słowa wyjaśnienia, albo znajdą sobie lepsza,nowsza...Świeższą |
|
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2007-04-24, 17:11
|
|
|
nie zgadzam sie |
|
 |
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2007-04-24, 17:35
|
|
|
jo tak samo sie nie zgadzom a dziołchy są takie same :
poderwa synka spotkaja sie kilka razy, rozkochają,bedą mówić miłe słowa i jak to bardzo są fajne i jak bardzo im się podobają, a za jakiś czas albo przestaną sie spotykać,tak poprostu,bez słowa wyjaśnienia, albo znajdą sobie lepsza,nowsza...Świeższą |
_________________ PATRZ KOMU UFASZ ! |
|
|
|
 |
19Gos!a48

|
Wysłany: 2007-04-25, 10:35
|
|
|
| Ja uHuM Dz!oŁcHy n!e są TaKe JaK SynKi... |
|
|
|
 |
ramon3101

|
Wysłany: 2007-04-25, 13:57
|
|
|
no niewiem;) wiem jakie są bynajmiej te co znam czyli to samo co synki |
|
|
|
 |
19Gos!a48

|
Wysłany: 2007-04-25, 15:23
|
|
|
| ramon3101 napisał/a: | | czyli to samo co synki |
noo RaMoN BraVooo PrZyzNoŁś,że SynKi To św!n!e PS. Dz!oŁcHy n!e są TaK1e JaK SynKi tzn.Rob!ą naDz!eJa innyM..a PoTeM Lecą Do iNNeJ..;( |
|
|
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-04-25, 16:23
|
|
|
Maaadzia, to nie tylko faceci lamia serca kobiety tez... nie tylko faceci zmieniaja 'na lepszy model'
baby tak mowia zeby podniesc sie na duchu, ale watpie ze na ziemi jest jakas osoba ktora nie ma czegos za uszami, czyjegos zlamanego serduszka, a faceci potrafia byc uczuciowi, (co nie znaczy ze to boroki ) ale czesto nie pokazuja swoich uczuc, nie wiem czamu...( ale to glupie...)
a co do podrywania i pozucania... to nie zawsze z wyrachowania, tak bylo z moim bylym, jak mnie zostawil to wlasnie tak mi sie wydawalo... zechcial se ino pouzywac, a potem mu sie znudzilo... i bylam wsciekla na niego, i czulam sie do tego wykorzystana i wogole okropnie, ale jak kilka miechow potem z nim gadalam (przypadkiem zreszta, bo sie znalezlismy na jednej imprezie) to mi wszystko wyjasnil i okazalo sie ze powody sa zupelnie inne, ale nie bede was juz zanudzac
chodzi o to to glupie takie generalizowanie... takie myslenie stereotypami i uprzedzeniami, bo zycie jest duzo bardziej skomplikowane, a sortowanie ludzi wedlug jakis schematow jest dla mnie smieszne, mowienie 'facet to swinia' to dla mnie to samo co 'blondynki sa glupie' , niesprawiedliwe, krzywdzace, i glupie usprawiedliwianie wlasnych niepowodzen
do czytajacego: milo ze dotrwales do konca mojej wypowiedzi |
_________________ Oh sorry if I ain't perfect, sorry I don't give a (what)
Sorry I ain't no diva, sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin, sorry I'm not a slut
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
|
|
ramon3101

|
Wysłany: 2007-04-25, 22:48
|
|
|
| 19Gos!a48 napisał/a: | | noo RaMoN BraVooo PrZyzNoŁś,że SynKi To św!n!e PS. Dz!oŁcHy n!e są TaK1e JaK SynKi tzn.Rob!ą naDz!eJa innyM..a PoTeM Lecą Do iNNeJ..;( |
no jasne przyznom sie i co ? a Wy jakoś sie nie umicie przyznać chyba że kumpeli swojej a jo moga kozdemu |
|
|
|
 |
Maaadzia

|
Wysłany: 2007-04-26, 13:13
|
|
|
Ja też nie uważam ze KAZDY chłopak jest taki sam;) mam teraz chlopaka, ktory jest super<narazie:D> troszczy sie,kocha i wogole Ale tak jak Mamba napisała czesto nie potrafia okazywac uczuc;) aale...mozna im to wybaczyc:P Hehe pozdrawiaam;**:)
[ Dodano: 2007-04-26, 13:17 ]
Aha..Ramon i soory ale jakos nie spotkalam takiej laski:P Chlopakow tak,bo na takich mam 'szczescie':P Ale to ze ja nie spotkalam to nie twierdze ze takich nie ma...:P Moze sa,ale zadziej spotykane niz synkiii:P heh:D buŚka;**:) |
_________________ -.- ;** -.- |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-04-26, 13:48
|
|
|
Chlopcy sa z reguly inaczej wychowywani od dziewczyn i stad moga wynikac roznice w zachowaniu. Jezeli facet ma wiele partnerek i co chwile skacze z kwiatka na kwaitek to jest to dobrze widziane, ma sie czym pochwalic przed kolegami, rodzina tez na pewno zlego slowa nie powie, co najwyzej skonczy sie na zartach.
Jezeli dziewczyna chciala by sobie zyc w taki sam sposob to chyba kazdy sobie wyobraza jak by byla postrzegana przez wszystkich - co najmniej jako dziwka.
Kobiety sa wychowywane (przynajmniej jeszcze u nas) z nastawieniem ze maja byc dobrymi zonami, matkami. Sa od malego uczone jak zajmowac sie domem, dziecmi, dbac o meza, gotowac itp.
Chlopcom wolno duzo wiecej, nikt ich nie uczy specjalnie tego jak traktowac swoje przyszle zony, jak obchodzic sie z kobietami. Niektorym te umiejetnosci przychodza naturalnie od razu, inni potrzebuja duzo czasu i wiele zlamanych serc zeby sie czegos nauczyc. Poza tym drogie Panie, miejcie na uwadze że mezczyzni z reguly dojrzewaja duzo pozniej od Was i dlatego tez zwiazki z Wami traktuja czasem jak zabawe, przeciwnie do Was...
Prosze tylko nie piszcie że kazdy chlopak czy dziewczyna jest taki sam, kazdy jest inny i inaczej pojmuje pewne sprawy, ma inna wrazliwosc, inna intelogencje emocjonalną. Wrzucanie wszystkich do jednego wora do oczywiste nieporozumienie, nawet jesli Wasze dotychczasowe doswiadczenia są jednoznaczne. |
|
|
|
 |
ramon3101

|
Wysłany: 2007-04-27, 06:32
|
|
|
wow .... |
|
|
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-04-27, 12:32
|
|
|
fruqon, eee... ale wypowiedz ukulales, jak moj dziadek
no chyba rczej te czasy zon i matek minely, moi kumple np nie wiedza nic zlego w tym ze dziolszka se uzywa z roznymi chopcami, a dziwka jest jak sie piepszy z innym majac faceta |
_________________ Oh sorry if I ain't perfect, sorry I don't give a (what)
Sorry I ain't no diva, sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin, sorry I'm not a slut
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-04-27, 15:32
|
|
|
| Mamba napisał/a: | ale wypowiedz ukulales, jak moj dziadek |
Pozdro dla dziadka, rozumny czlowiek
| Mamba napisał/a: | | no chyba rczej te czasy zon i matek minely |
Czyli co, sugerujesz ze nastaly czasy wylacznie luznych zwiazkow, skrobanek i seksu z kim popadnie ?
Watpie, nawet jezeli niektorym taki model zycia odpowiada to dla wiekszosci bardziej liczy sie chyba dalej staly zwiazek z jednym partnerem oparty bardziej na zaufaniu i uczuciu niz chwilowej namietnosci.
Ale dla kazdego cos milego, jak zawsze |
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2007-04-27, 22:45
|
|