Godula i Orzegów forum

Godula i Orzegów Strona Główna Godula i Orzegów
Forum mieszkańców Goduli i Orzegowa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: shv1
2007-05-02, 16:46
Czy każdy jest taki sam?:>
Autor Wiadomość
Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-04-28, 16:28   

fruqon napisał/a:
Czyli co, sugerujesz ze nastaly czasy wylacznie luznych zwiazkow, skrobanek i seksu z kim popadnie
ty zawsze zrobisz nadinterpretacje czyis slow, czepiasz sie czegos czego nie powiedzialam, ale to niestety prawda, choc nie WYLACZNIE, ale prawda, i nie pisz mi tu jakbys o tym pierwszy raz w zyciu slyszal i nie rob z siebie takiego niewinnego bo nie uwierze ze nigdy nie spales z dziolszkom z ktora nie byles w zwiazku, moze i zalezy ci zeby znalezc ta jedyna, jak kazdemu, ale nie uwierze mze taki swiety jestes
a ja nie pisze ze popieram luzne zwiazki, tylko ze ludzie tak robia, kobiety tez, a coraz czesciej jest tak ze nikt nie widzi w tym nic zlego
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-04-28, 17:48   

Mamba napisał/a:
ty zawsze zrobisz nadinterpretacje czyis slow, czepiasz sie czegos czego nie powiedzialam,

Przeciwnie chcialem tylko zebys rozwinela swoja mysl i jak sama przyznalas
Mamba napisał/a:
ale to niestety prawda

wg. ciebie tak jest.
Mamba napisał/a:
nigdy nie spales z dziolszkom z ktora nie byles w zwiazku

No :smile: Moze to niemodne i w pewnych kregach wrecz zle widziane ale taki mam styl i jak na razie zadna nie narzekala :smile:
Mamba napisał/a:
nie uwierze mze taki swiety jestes

Nobody's perfect ale nie o tym jest ten temat.
Mamba napisał/a:
coraz czesciej jest tak ze nikt nie widzi w tym nic zlego

A ja sie bede upieral przy tym ze taki sposob widzenia swiata jest domena ludzi mlodych, czesto niedojrzalych ktorzy nie za bardzo wiedza czego chca i dopiero wchodza w dorosle zycie, dla ktorych szybki numerek jest szczytem marzen :roll: Zreszta nie zawsze z tego wyrastaja, ale jak juz pisalem dla kazdego cos milego i wszystkich ludzi nie nalezy wrzucac do jednego wora :smile:

misiek 

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2007-04-28, 22:38   

Mamba napisał/a:
nie uwierze ze nigdy nie spales z dziolszkom z ktora nie byles w zwiazku
to uwierz, bo ja nie spalem... i z taka z ktora bylem w zwiazku tez nie spalem :]

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-04-29, 13:40   

ta dobra, niech wam bedzie, nie bede sie z wami wadzic, ale i tak wam nie wierze, za dobrze znam ludzi, no chyba ze nalezycie do tych kerych zadna nie chce to sie nie dziwie :mrgreen:

[ Dodano: 2007-04-29, 13:40 ]
abo jestescie homo :lol:
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-04-29, 14:13   

Mamba napisał/a:
no chyba ze nalezycie do tych kerych zadna nie chce to sie nie dziwie :mrgreen:

A moze po prostu jak widzisz sa jeszcze ludzie ktorzy maja wieksze wymagania poza szybkim numerkiem gdzies w zaułku albo w piwnicy :???: Nawet jesli sie to kłóci z Twoim jak widać wąskim światopoglądem.
Cytat:
abo jestescie homo :lol:

Tak, jak najbardziej homo sapiens drogi kuzynie australopiteku :razz:

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-04-30, 17:17   

chpodzilo mi o orientacje seksualna tuku jeden, a chamski nie musisz byc, dobrze wiesz o co mi lazi, nie mowie ze trza sie z kim piepszyc po kontach, tylko stwierdzam fakt ze tak juz w naszym swiecie jest
a wogole to jak juz sie tak czepiasz, to seks przed slubem :?: :neutral: przecierz tak nie mozna, sa rzeczy wazniejsze
nie wpieraj mi tu glupot, pisz co chcesz, a ja wiem swoje :wink:
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-04-30, 19:12   

Mamba napisał/a:
chpodzilo mi o orientacje seksualna

A co cie interesuje czyjas orientacja ? Czyzbys chorowała na homofobie albo zacofanie czy głupote lub nietolerancje ? I jaki to ma zwiazek z tematem ?
Mamba napisał/a:
tuku jeden, a chamski nie musisz byc

No prosze jaki sliczny kwiatek, sama wyzywasz od "tuków" a nazywasz chamami, no comment.

Mamba napisał/a:
tylko stwierdzam fakt ze tak juz w naszym swiecie jest

Moze w Twoim ale Twój świat to nie cały świat, wierz mi :smile:
Mamba napisał/a:
a wogole to jak juz sie tak czepiasz, to seks przed slubem :?:

A co to ma wspolnego z tematem, moze jeszcze tu poruszusz problem aborcji i masowej migracji muszek owocówek w zwiazku z globalnym ociepleniem ? :lol:
Mamba napisał/a:
nie wpieraj mi tu glupot

Niczego nie "wpieram" - po pierwsze nie ma takiego slowa a po drugie nie zalezy mi na tym cokolwiek by to nie znaczylo ;)

19Gos!a48 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2007-04-30, 19:42   

fruqon sKącZ s!e wsZysTk!eGo cZePiać :/

fruqon 

Wysłany: 2007-04-30, 22:22   

19Gos!a48 napisał/a:
sKącZ

A ty zacznij pisac po polsku jesli chcesz zeby ktos Cie zrozumial, chyba ze wolisz zebysmy przeszli na hebrajski lub przynajmniej starocerkiewny :neutral: Poza tym w tej swojej pogoni za byciem "trendi" (OMG...) za bardzo skupiasz sie na formie zapominając o treści a co za tym idzie temacie.
I prosze nie mów mi co mam robic, ok ? :wink:

Na temat.

19Gos!a48 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2007-05-01, 08:54   

fruqon napisał/a:
prosze nie mów mi co mam robic,

a Ty m! n!e mów JaK MoM Pisać

fruqon napisał/a:
A ty zacznij pisac po polsku jesli chcesz zeby ktos Cie zrozumial

Ehh...MosZ PecHa,Bo WsZysCy mn!e Rozum!ą :mrgreen: No z WyJąTKieM C!eBie.. :|

Mamba 
Hellrazor

Wysłany: 2007-05-01, 12:26   

fruqon napisał/a:
sama wyzywasz od "tuków" a nazywasz chamami,
bo mnie wkurzyles juz, udajesz tylko najmadrzejszego i nic wiecej, potrafisz sie ino madrzyc, jak bym m0ogla mto bym ci mozliwos wypowiadania sie zablokowala, bo irytujesz na maksa, a pismo 19Gos!a48 lepiej sie czyta niz te twoje bzdury

[ Dodano: 2007-05-01, 12:27 ]
aha, jestes typowym przykladem kolesia ktorego nie chce sie znac, chocby ci o kerych mowa w temacie
<(*_*)>

fruqon 

Wysłany: 2007-05-01, 23:17   

Nie znasz mnie kobieto wiec nie gadaj bzdur, przykro mi ze trafilas na madrzejszego od siebie i nie potrafisz prowadzic dyskusji pozbawionej jak zwykle inwektyw i niepotrzebnych emocji, ale to Twój problem i zostaw go dla siebie a tutaj poruszaj tylko sprawy zwiazane z sednem tematu :idea:
Mamba napisał/a:
bo irytujesz na maksa

Ojej, chyba zamkne sie teraz w sobie i zaczne pisac do Bravo, tak mi smutno :smile:
Mamba napisał/a:
aha, jestes typowym przykladem kolesia ktorego nie chce sie znac, chocby ci o kerych mowa w temacie

O ja nieszczesny, cud stworzenia, zjawisko nadprzyrodzone - Mamba w osobie wlasnej mnie nie lubi :sad: Przegralem zycie, czas zejsc z tego padola :lol: :lol: :lol:
Wiecej takich tekstów prosze na poprawe humoru, ale to juz na PW a admina prosze o usuwanie nastepnych postow dotyczacych prywatnych problemów Panny Mamba :razz:

Cytat:
a Ty m! n!e mów JaK MoM Pisać

Mam prawo dopóki żyjemy w kraju w ktorym obowiazującym jezykiem jest jezyk polski a nie kulfoniasto hieroglificzny wymyslony przez osobe nie znającą podstaw ortografii.
Ale skoro inaczej Cie nie nauczyli to prosim te:
المجيدة نسجد لآلامك أيها المسيح فأرنا

Prosze zaczac pisac na temat albo zachowac swoje cenne przemyslenia i inne szlaczki dla siebie.

ramon3101 

Zaproszone osoby: 23
Wysłany: 2007-05-02, 10:25   

fruqon napisał/a:
kulfoniasto hieroglificzny

co ty spróbujesz zgrywać ? jakegoś Magistra inżyniera od spraw darymnych abo co ? tą twoją godką idzie dostać do łba ... wiesz o tym dobrze a dali pierdo*** gupoty ... weś sie synek odpier*** z tą twoją godką bo kożdego już wkur***** na tym forum ....

sorki za OT .

fruqon 

Wysłany: 2007-05-02, 10:41   

ramon3101 napisał/a:
bo kożdego już wkur***** na tym forum ....

Ty i dwie kolezanki z piaskownicy ew. spod szynku to nie wszyscy, weź to pod uwage :smile: A mi bynajmniej nie zależy na popularności a juz na pewno nie w Waszym gronie :razz:
ramon3101 napisał/a:
tą twoją godką idzie dostać do łba

O jakze mi przykro, znowu, ale za wiele tam nie ma co widac po poziomie Twojego posta to i szkody niewielkie ;)

Na temaaat dzieci :smile:

shv1 

Wysłany: 2007-05-02, 12:44   

Nastepne posty prosze poswiecic tematowi a sprawy osobiste zalatwic na PW lub w inny sposob :!: Wszystko co nie na temat bedzie usuwane :!:

shoovarek1

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach