Zamknięty przez: shv1 2007-05-02, 16:46 |
Czy każdy jest taki sam?:> |
| Autor |
Wiadomość |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-04-28, 16:28
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | Czyli co, sugerujesz ze nastaly czasy wylacznie luznych zwiazkow, skrobanek i seksu z kim popadnie | ty zawsze zrobisz nadinterpretacje czyis slow, czepiasz sie czegos czego nie powiedzialam, ale to niestety prawda, choc nie WYLACZNIE, ale prawda, i nie pisz mi tu jakbys o tym pierwszy raz w zyciu slyszal i nie rob z siebie takiego niewinnego bo nie uwierze ze nigdy nie spales z dziolszkom z ktora nie byles w zwiazku, moze i zalezy ci zeby znalezc ta jedyna, jak kazdemu, ale nie uwierze mze taki swiety jestes
a ja nie pisze ze popieram luzne zwiazki, tylko ze ludzie tak robia, kobiety tez, a coraz czesciej jest tak ze nikt nie widzi w tym nic zlego |
_________________ Oh sorry if I ain't perfect, sorry I don't give a (what)
Sorry I ain't no diva, sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin, sorry I'm not a slut
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
|
|
fruqon

|
Wysłany: 2007-04-28, 17:48
|
|
|
| Mamba napisał/a: | | ty zawsze zrobisz nadinterpretacje czyis slow, czepiasz sie czegos czego nie powiedzialam, |
Przeciwnie chcialem tylko zebys rozwinela swoja mysl i jak sama przyznalas
| Mamba napisał/a: | | ale to niestety prawda |
wg. ciebie tak jest.
| Mamba napisał/a: | | nigdy nie spales z dziolszkom z ktora nie byles w zwiazku |
No Moze to niemodne i w pewnych kregach wrecz zle widziane ale taki mam styl i jak na razie zadna nie narzekala
| Mamba napisał/a: | | nie uwierze mze taki swiety jestes |
Nobody's perfect ale nie o tym jest ten temat.
| Mamba napisał/a: | | coraz czesciej jest tak ze nikt nie widzi w tym nic zlego |
A ja sie bede upieral przy tym ze taki sposob widzenia swiata jest domena ludzi mlodych, czesto niedojrzalych ktorzy nie za bardzo wiedza czego chca i dopiero wchodza w dorosle zycie, dla ktorych szybki numerek jest szczytem marzen Zreszta nie zawsze z tego wyrastaja, ale jak juz pisalem dla kazdego cos milego i wszystkich ludzi nie nalezy wrzucac do jednego wora |
|
|
|
 |
misiek

Sieć:: NetPro
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2007-04-28, 22:38
|
|
|
| Mamba napisał/a: | | nie uwierze ze nigdy nie spales z dziolszkom z ktora nie byles w zwiazku | to uwierz, bo ja nie spalem... i z taka z ktora bylem w zwiazku tez nie spalem |
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-04-29, 13:40
|
|
|
ta dobra, niech wam bedzie, nie bede sie z wami wadzic, ale i tak wam nie wierze, za dobrze znam ludzi, no chyba ze nalezycie do tych kerych zadna nie chce to sie nie dziwie
[ Dodano: 2007-04-29, 13:40 ]
abo jestescie homo |
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-04-29, 14:13
|
|
|
| Mamba napisał/a: | no chyba ze nalezycie do tych kerych zadna nie chce to sie nie dziwie |
A moze po prostu jak widzisz sa jeszcze ludzie ktorzy maja wieksze wymagania poza szybkim numerkiem gdzies w zaułku albo w piwnicy Nawet jesli sie to kłóci z Twoim jak widać wąskim światopoglądem.
| Cytat: | abo jestescie homo |
Tak, jak najbardziej homo sapiens drogi kuzynie australopiteku |
|
|
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-04-30, 17:17
|
|
|
chpodzilo mi o orientacje seksualna tuku jeden, a chamski nie musisz byc, dobrze wiesz o co mi lazi, nie mowie ze trza sie z kim piepszyc po kontach, tylko stwierdzam fakt ze tak juz w naszym swiecie jest
a wogole to jak juz sie tak czepiasz, to seks przed slubem przecierz tak nie mozna, sa rzeczy wazniejsze
nie wpieraj mi tu glupot, pisz co chcesz, a ja wiem swoje |
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-04-30, 19:12
|
|
|
| Mamba napisał/a: | | chpodzilo mi o orientacje seksualna |
A co cie interesuje czyjas orientacja ? Czyzbys chorowała na homofobie albo zacofanie czy głupote lub nietolerancje ? I jaki to ma zwiazek z tematem ?
| Mamba napisał/a: | | tuku jeden, a chamski nie musisz byc |
No prosze jaki sliczny kwiatek, sama wyzywasz od "tuków" a nazywasz chamami, no comment.
| Mamba napisał/a: | | tylko stwierdzam fakt ze tak juz w naszym swiecie jest |
Moze w Twoim ale Twój świat to nie cały świat, wierz mi
| Mamba napisał/a: | a wogole to jak juz sie tak czepiasz, to seks przed slubem |
A co to ma wspolnego z tematem, moze jeszcze tu poruszusz problem aborcji i masowej migracji muszek owocówek w zwiazku z globalnym ociepleniem ?
| Mamba napisał/a: | | nie wpieraj mi tu glupot |
Niczego nie "wpieram" - po pierwsze nie ma takiego slowa a po drugie nie zalezy mi na tym cokolwiek by to nie znaczylo |
|
|
|
 |
19Gos!a48

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2007-04-30, 19:42
|
|
|
fruqon sKącZ s!e wsZysTk!eGo cZePiać |
|
|
|
 |
|
|
fruqon

|
Wysłany: 2007-04-30, 22:22
|
|
|
| 19Gos!a48 napisał/a: | | sKącZ |
A ty zacznij pisac po polsku jesli chcesz zeby ktos Cie zrozumial, chyba ze wolisz zebysmy przeszli na hebrajski lub przynajmniej starocerkiewny Poza tym w tej swojej pogoni za byciem "trendi" (OMG...) za bardzo skupiasz sie na formie zapominając o treści a co za tym idzie temacie.
I prosze nie mów mi co mam robic, ok ?
Na temat. |
|
|
|
 |
19Gos!a48

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2007-05-01, 08:54
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | prosze nie mów mi co mam robic, |
a Ty m! n!e mów JaK MoM Pisać
| fruqon napisał/a: | | A ty zacznij pisac po polsku jesli chcesz zeby ktos Cie zrozumial |
Ehh...MosZ PecHa,Bo WsZysCy mn!e Rozum!ą No z WyJąTKieM C!eBie.. |
|
|
|
 |
Mamba
Hellrazor

|
Wysłany: 2007-05-01, 12:26
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | sama wyzywasz od "tuków" a nazywasz chamami, | bo mnie wkurzyles juz, udajesz tylko najmadrzejszego i nic wiecej, potrafisz sie ino madrzyc, jak bym m0ogla mto bym ci mozliwos wypowiadania sie zablokowala, bo irytujesz na maksa, a pismo 19Gos!a48 lepiej sie czyta niz te twoje bzdury
[ Dodano: 2007-05-01, 12:27 ]
aha, jestes typowym przykladem kolesia ktorego nie chce sie znac, chocby ci o kerych mowa w temacie |
<(*_*)>
 |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-05-01, 23:17
|
|
|
Nie znasz mnie kobieto wiec nie gadaj bzdur, przykro mi ze trafilas na madrzejszego od siebie i nie potrafisz prowadzic dyskusji pozbawionej jak zwykle inwektyw i niepotrzebnych emocji, ale to Twój problem i zostaw go dla siebie a tutaj poruszaj tylko sprawy zwiazane z sednem tematu
| Mamba napisał/a: | | bo irytujesz na maksa |
Ojej, chyba zamkne sie teraz w sobie i zaczne pisac do Bravo, tak mi smutno
| Mamba napisał/a: | | aha, jestes typowym przykladem kolesia ktorego nie chce sie znac, chocby ci o kerych mowa w temacie |
O ja nieszczesny, cud stworzenia, zjawisko nadprzyrodzone - Mamba w osobie wlasnej mnie nie lubi Przegralem zycie, czas zejsc z tego padola
Wiecej takich tekstów prosze na poprawe humoru, ale to juz na PW a admina prosze o usuwanie nastepnych postow dotyczacych prywatnych problemów Panny Mamba
| Cytat: | | a Ty m! n!e mów JaK MoM Pisać |
Mam prawo dopóki żyjemy w kraju w ktorym obowiazującym jezykiem jest jezyk polski a nie kulfoniasto hieroglificzny wymyslony przez osobe nie znającą podstaw ortografii.
Ale skoro inaczej Cie nie nauczyli to prosim te:
المجيدة نسجد لآلامك أيها المسيح فأرنا
Prosze zaczac pisac na temat albo zachowac swoje cenne przemyslenia i inne szlaczki dla siebie. |
|
|
|
 |
ramon3101

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2007-05-02, 10:25
|
|
|
| fruqon napisał/a: | | kulfoniasto hieroglificzny |
co ty spróbujesz zgrywać ? jakegoś Magistra inżyniera od spraw darymnych abo co ? tą twoją godką idzie dostać do łba ... wiesz o tym dobrze a dali pierdo*** gupoty ... weś sie synek odpier*** z tą twoją godką bo kożdego już wkur***** na tym forum ....
sorki za OT . |
_________________ PATRZ KOMU UFASZ ! |
|
|
|
 |
fruqon

|
Wysłany: 2007-05-02, 10:41
|
|
|
| ramon3101 napisał/a: | | bo kożdego już wkur***** na tym forum .... |
Ty i dwie kolezanki z piaskownicy ew. spod szynku to nie wszyscy, weź to pod uwage A mi bynajmniej nie zależy na popularności a juz na pewno nie w Waszym gronie
| ramon3101 napisał/a: | | tą twoją godką idzie dostać do łba |
O jakze mi przykro, znowu, ale za wiele tam nie ma co widac po poziomie Twojego posta to i szkody niewielkie
Na temaaat dzieci |
|
|
|
 |
shv1

Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 378 Skąd: Silesian Ore
|
Wysłany: 2007-05-02, 12:44
|
|
|
Nastepne posty prosze poswiecic tematowi a sprawy osobiste zalatwic na PW lub w inny sposob Wszystko co nie na temat bedzie usuwane |
|
 |
|
|