|
Czemu techno |
| Autor |
Wiadomość |
pawelloss

Sieć:: ŚTK było D2 ale sie znudziło :P
|
Wysłany: 2007-01-04, 17:42 Czemu techno
|
|
|
| Ludzie jak tu weszłem to chyba w jednym topicu pisało że jest to musyka elektroniczna. Wiekszość z was w tej części forum pisze o Hardstylu Transie(nie wiedziołch jak napisać) Housie a w końcu to są rodzaje muzyki elektronicznej tak jak techno. Owszem istnieje kilka odlamow techno ale to są tekie jak undergroundtechno czy samo techno. To tak jakby nazwać Trance House Electro Techno i wszystkie inne style jako Hardstyle. Wiem zaraz 99,99999999% z was napisze mi że tam sie przyjeło ale wartałoby to zmienić bo to wg jest zniewaga takich rodzajow muzyki elektronicznej jakl Hardstyle czy Trance. SPRÓBUJMY TO ZMIENIĆ =D POZDRO!!! |
|
 |
|
|
OgóR
MOD Team

Sieć:: Vectra
|
Wysłany: 2007-01-04, 23:03
|
|
|
Dobra dobra tutaj piszesz że jesteś taki opcykany w tych sprawach, że to zniewaga, że wszyscy mylą pojęcia.
To może wytłumaczysz nam wszystkim jaki rodzaj muzyki Ty nazywasz Techniawką??
Pozdro |
|
|
|
 |
pawelloss

|
|
|
|
 |
Noxley

Wiek: 23 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 9 Skąd: Ruda Śląska-Godula
|
Wysłany: 2007-04-08, 23:41
|
|
|
hmm ciekawe rozmyślenia.pawellos a jaką myzką dokładniej sie interesujesz?a MOŻE JĄ GRASZ?
[ Dodano: 2007-04-09, 11:47 ]
tak wogóle to co to jest samo techno?bo troche sie pogubiłem w tym co pisałeś<lol>techno to techno a odmian jest 10 tys. np. minimal techno,hardtechno,schranz,acid techno,pumping,techno electro itp.A powiedz mi jeszcze jedno kto twoim zdaniem gra techno?bo ostatnio spotkałem sie z wypowiedziami ze C-bull gra techno:D ajjjjjjjj |
|
|
|
 |
pawelloss

|
Wysłany: 2007-05-19, 14:49
|
|
|
| Techno to rodzaj elektronicznej... a rodzaje techna to już jest inna sprawa.. ja ogólnie słucham House, Trance, Hardstyle i takiej muzy typowej dla Klubów...:D |
|
 |
Książe
I'm a cow prince :)

|
Wysłany: 2007-05-23, 18:14
|
|
|
Ja bym tyż mug sie wadzić z wami bo piszecie że techno to jest muzyka Ale zostawie jedynie zgryźliwy komentarz |
_________________ I LOVE TO PLAY - AND NEVER STOP!
 |
|
|
|
 |
|
|